Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: Johnifiú írta: papó írta: Tudsz mérni nitrátot ? Már csinálom is őszintén szólva nulla. Ezt nem igazán értem. Mert szoktam közbe mérni. 5-10 szokott lenni. Akkor fel kellene tornáznod 10 közelire és azután pár nap múlva meglátjuk . akkor csak a nitrátot tolom fel mert most vettem vissza a macroból picit, mert már algásodtunk . De akkor foszfátot is mérned kellene .
2016. június 28., kedd 20:09 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: Johnifiú írta: papó írta: Tudsz mérni nitrátot ? Már csinálom is őszintén szólva nulla. Ezt nem igazán értem. Mert szoktam közbe mérni. 5-10 szokott lenni. Akkor fel kellene tornáznod 10 közelire és azután pár nap múlva meglátjuk . akkor csak a nitrátot tolom fel mert most vettem vissza a macroból picit, mert már algásodtunk
|
2016. június 28., kedd 20:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: Johnifiú írta: papó írta: Tudsz mérni nitrátot ? Már csinálom is őszintén szólva nulla. Ezt nem igazán értem. Mert szoktam közbe mérni. 5-10 szokott lenni. Akkor fel kellene tornáznod 10 közelire és azután pár nap múlva meglátjuk .
2016. június 28., kedd 19:54 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Johnifiú írta: papó írta: Tudsz mérni nitrátot ? Már csinálom is őszintén szólva nulla. Ezt nem igazán értem. Mert szoktam közbe mérni. 5-10 szokott lenni.
|
2016. június 28., kedd 19:47 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Tudsz mérni nitrátot ? Már csinálom is
|
2016. június 28., kedd 19:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Tudsz mérni nitrátot ?
2016. június 28., kedd 11:42 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: a csapda jelentem bevált az ormányosok ellen bár még 1 mindig van Viszont sajnos egy ujabb kérdésem lenne. A kálium felhasználását mely más elem többsége befolyásolja. Láthatóan barna lyukasodást vettem észre a Repens rubinon. Viszont mértem kálium szintet ami viszont a teszt szerint mérhető maximum volt :S Így nem igazán tudom mi okozhatja. Valaki tudna nekem segíteni. Ha fotó szükséges hozzá azt este tudok mellékelni. Jelenleg sajnos munkába vagyok. köszönöm Feltétlen kellene fotó .. kicsit megkésve http://www.kephost.com/image/cH4UA növénynek hová lett a csúcshajtása ? Pont metszettem. De a felsőrészen is vannak rajta lyukak A repens rubin nem bírja a sokkolást . Próbáld meg a csúcshajtásokat visszaültetni és a gyökeres részt óvatosan kiszedni . Úgy csináltam itt direkt csak az alját fotóztam. A csúcs ment vissza. A képen látható részek mentek a kukába A megmaradt teteje is "beteg " ? Az alsóbb levelek igen.
|
2016. június 28., kedd 8:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: a csapda jelentem bevált az ormányosok ellen bár még 1 mindig van Viszont sajnos egy ujabb kérdésem lenne. A kálium felhasználását mely más elem többsége befolyásolja. Láthatóan barna lyukasodást vettem észre a Repens rubinon. Viszont mértem kálium szintet ami viszont a teszt szerint mérhető maximum volt :S Így nem igazán tudom mi okozhatja. Valaki tudna nekem segíteni. Ha fotó szükséges hozzá azt este tudok mellékelni. Jelenleg sajnos munkába vagyok. köszönöm Feltétlen kellene fotó .. kicsit megkésve http://www.kephost.com/image/cH4UA növénynek hová lett a csúcshajtása ? Pont metszettem. De a felsőrészen is vannak rajta lyukak A repens rubin nem bírja a sokkolást . Próbáld meg a csúcshajtásokat visszaültetni és a gyökeres részt óvatosan kiszedni . Úgy csináltam itt direkt csak az alját fotóztam. A csúcs ment vissza. A képen látható részek mentek a kukába A megmaradt teteje is "beteg " ?
2016. június 28., kedd 8:12 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: a csapda jelentem bevált az ormányosok ellen bár még 1 mindig van Viszont sajnos egy ujabb kérdésem lenne. A kálium felhasználását mely más elem többsége befolyásolja. Láthatóan barna lyukasodást vettem észre a Repens rubinon. Viszont mértem kálium szintet ami viszont a teszt szerint mérhető maximum volt :S Így nem igazán tudom mi okozhatja. Valaki tudna nekem segíteni. Ha fotó szükséges hozzá azt este tudok mellékelni. Jelenleg sajnos munkába vagyok. köszönöm Feltétlen kellene fotó .. kicsit megkésve http://www.kephost.com/image/cH4UA növénynek hová lett a csúcshajtása ? Pont metszettem. De a felsőrészen is vannak rajta lyukak A repens rubin nem bírja a sokkolást . Próbáld meg a csúcshajtásokat visszaültetni és a gyökeres részt óvatosan kiszedni . Úgy csináltam itt direkt csak az alját fotóztam. A csúcs ment vissza. A képen látható részek mentek a kukába
|
2016. június 28., kedd 4:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: a csapda jelentem bevált az ormányosok ellen bár még 1 mindig van Viszont sajnos egy ujabb kérdésem lenne. A kálium felhasználását mely más elem többsége befolyásolja. Láthatóan barna lyukasodást vettem észre a Repens rubinon. Viszont mértem kálium szintet ami viszont a teszt szerint mérhető maximum volt :S Így nem igazán tudom mi okozhatja. Valaki tudna nekem segíteni. Ha fotó szükséges hozzá azt este tudok mellékelni. Jelenleg sajnos munkába vagyok. köszönöm Feltétlen kellene fotó .. kicsit megkésve http://www.kephost.com/image/cH4UA növénynek hová lett a csúcshajtása ? Pont metszettem. De a felsőrészen is vannak rajta lyukak A repens rubin nem bírja a sokkolást . Próbáld meg a csúcshajtásokat visszaültetni és a gyökeres részt óvatosan kiszedni .
2016. június 27., hétfő 20:12 |
|
|