Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: Igazság szerint még mindig tanácstalan vagyok. Az akváriumhoz nem nyúltam hozzá, tegnap még tápot sem adagoltam mert feleslegesnek éreztem, hogy nem volt világítás ráadásul nálunk be volt borulva olvasni sem lehetett. Nehéz így tanácsot adjak , láttrd a vized nem különösebben rossz.
2012. október 3., szerda 19:18 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igazság szerint még mindig tanácstalan vagyok. Az akváriumhoz nem nyúltam hozzá, tegnap még tápot sem adagoltam mert feleslegesnek éreztem, hogy nem volt világítás ráadásul nálunk be volt borulva olvasni sem lehetett.
_________________ K.Tamás
|
2012. október 3., szerda 19:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: papó írta: Mexx2 írta: Még annyi kérdésem lenne ezzel az áramszünettel, hogy rövid távon. Szóval azonnali jelei mutakozhatnak az akváriumon? Rövid távon az elpusztult bacik miatt megnőhet a bomlástermék terhelés. Üveg barnulása a talaj közelében elsősorban. Csak azért kérdem mert a cryptojaim elkezdték eldobálni a levelüket. Sorra halnak el bomlanak a levelei. És ezt tegnap vettem észre. Ez nem attól lesz ! Itt keress rá az okokra : http://gabrinus.hu/page.php?667
2012. október 3., szerda 18:50 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: Még annyi kérdésem lenne ezzel az áramszünettel, hogy rövid távon. Szóval azonnali jelei mutakozhatnak az akváriumon? Rövid távon az elpusztult bacik miatt megnőhet a bomlástermék terhelés. Üveg barnulása a talaj közelében elsősorban. Csak azért kérdem mert a cryptojaim elkezdték eldobálni a levelüket. Sorra halnak el bomlanak a levelei. És ezt tegnap vettem észre.
|
2012. október 3., szerda 18:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: Még annyi kérdésem lenne ezzel az áramszünettel, hogy rövid távon. Szóval azonnali jelei mutakozhatnak az akváriumon? Rövid távon az elpusztult bacik miatt megnőhet a bomlástermék terhelés. Üveg barnulása a talaj közelében elsősorban.
2012. október 3., szerda 18:02 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Még annyi kérdésem lenne ezzel az áramszünettel, hogy rövid távon. Szóval azonnali jelei mutakozhatnak az akváriumon?
|
2012. október 3., szerda 16:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
boszeb írta: Azon agyalok állandóan, hogy ha elindítom végre az akimat táptalaj plusz kvarchomok vagy táptalaj plusz agyagtalaj legyen. A kvarchomokkal olcsóbb lenne, főleg hogy tudok szerezni uszodai szűrőhomokot. Az uszodai szűrőhomok nagyon jó . El kell majd döntened milyen növényeket szeretnél és megdumáljuk.
2012. október 2., kedd 20:27 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
kovka76 írta: Mexx2 írta: papó írta: Szűrőmosás és egy kis nitrivec feltétlen kell egy egész napos után. Szűrőt miért kell mosni? Az elhalt baktériumok ne maradjanak bent a vízben,mert ha halott formában maradnak bent,pont ellenkező hatást érnek az élővilágra! Magyarán szólva egy természeti csapás!!!! No Baci=Max Alga! Köszi, de most azon gondolkodom, hogy csak a hétvégén tudnám kimosni, de a jövőhéten kedd és szerdán ugyanúgy áramszünet lesz egész nap
|
2012. október 2., kedd 20:27 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
De nem rossz megoldás a 0,5 szemcsenagyságú sóder sem!
|
2012. október 2., kedd 20:25 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Azon agyalok állandóan, hogy ha elindítom végre az akimat táptalaj plusz kvarchomok vagy táptalaj plusz agyagtalaj legyen. A kvarchomokkal olcsóbb lenne, főleg hogy tudok szerezni uszodai szűrőhomokot.
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2012. október 2., kedd 20:24 |
|
|