Szerző |
Üzenet |
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: Aldebaran írta: Az a baj, hogy használtan mindenki háttereset árul, amilyet nem akarok venni. Vagy ha nem hátteres, hát a ragasztás, vagy a bútor elég gáz. Újra pedig nincs lóvé. Szóval, marad az eddigi, csak azon műanyag fekete tető van alacsony fényerővel és ebből sem tudok kihozni semmi érdekeset. Miért nem? Elég korrekt leírások vannak a müa tető tuningolásáról,vagy pedig vannak igényes DIY megoldások függesztett tető készítésére. Elektronikával inkább nem szórakozok... Meg max 2db fénycső fér a tetőbe... ÁÁÁh, sokba kerülne az átalakítás.
|
2012. november 4., vasárnap 20:46 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Aldebaran írta: Az a baj, hogy használtan mindenki háttereset árul, amilyet nem akarok venni. Vagy ha nem hátteres, hát a ragasztás, vagy a bútor elég gáz. Újra pedig nincs lóvé. Szóval, marad az eddigi, csak azon műanyag fekete tető van alacsony fényerővel és ebből sem tudok kihozni semmi érdekeset. Miért nem? Elég korrekt leírások vannak a müa tető tuningolásáról,vagy pedig vannak igényes DIY megoldások függesztett tető készítésére.
|
2012. november 4., vasárnap 20:40 |
|
|
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az a baj, hogy használtan mindenki háttereset árul, amilyet nem akarok venni. Vagy ha nem hátteres, hát a ragasztás, vagy a bútor elég gáz. Újra pedig nincs lóvé. Szóval, marad az eddigi, csak azon műanyag fekete tető van alacsony fényerővel és ebből sem tudok kihozni semmi érdekeset.
|
2012. november 4., vasárnap 20:37 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Értem és köszi a választ
2012. november 4., vasárnap 16:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
edit86 írta: sziasztok , mi történhetett hogy egy vízcsere után már pár nap eltelt de nem akarnek bubizni a növények pedig előtte bubiztak? Megváltozott minden a vízcserével és nem tudtad még kellőképpen visszapótolni az eltávolított cuccokat.
2012. november 4., vasárnap 16:38 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
sziasztok , mi történhetett hogy egy vízcsere után már pár nap eltelt de nem akarnek bubizni a növények pedig előtte bubiztak?
2012. november 4., vasárnap 16:24 |
|
|
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
Nekem is volt bent, és nekem tetszett is, csak a kis szifók mögé mentek, és sehogy nem tudtam kihalászni őket, így a vége az lett, hogy kikerült. Nem tudom nekem milyen anyagból volt pontosan, de nem volt olyan durván algás. Az elején egyáltalán. Először talán fél év után jelentkezett, aztán az Easy carboval mindig lespricceltem amikor volt egy nagyobb vízcsere egy hónapban és pár nap után tiszta volt megint "sokáig". De már én sem vennék olyat ami hátteres. És tényleg nem tudom pontosan milyen anyag volt, már ki is dobtam.
|
2012. november 4., vasárnap 13:28 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Aldebaran írta: papó írta: Aldebaran írta: A hirdetések között látok hátteres akváriumokat nagyon jó áron. Ezeket a háttereket el lehet valahogy távolítani? Mikor rákérdezek, minden eladó azt mondja, hogy nem lehet eltávolítani. Tényleg? Bele van öntve. Fehér cement és perlit keverékéből csinálják. Ennek mi értelme van? Akkor már értem. Hát így jártam. Nem szabad olyat megvenni. Eleve korlátozva van a fantáziád. Nem beszélve arról , hogy a fehércement sem egésséges hosszú távon.
|
2012. november 4., vasárnap 13:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Aldebaran írta: papó írta: Aldebaran írta: A hirdetések között látok hátteres akváriumokat nagyon jó áron. Ezeket a háttereket el lehet valahogy távolítani? Mikor rákérdezek, minden eladó azt mondja, hogy nem lehet eltávolítani. Tényleg? Bele van öntve. Fehér cement és perlit keverékéből csinálják. Ennek mi értelme van? Akkor már értem. Hát így jártam. Tiszta alga lesz mindig minden a fehér cement miatt.
2012. november 4., vasárnap 11:42 |
|
|
Aldebaran
|
papó írta: Aldebaran írta: A hirdetések között látok hátteres akváriumokat nagyon jó áron. Ezeket a háttereket el lehet valahogy távolítani? Mikor rákérdezek, minden eladó azt mondja, hogy nem lehet eltávolítani. Tényleg? Bele van öntve. Fehér cement és perlit keverékéből csinálják. Ennek mi értelme van? Akkor már értem. Hát így jártam.
|
2012. november 4., vasárnap 11:36 |
|
|