Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
kovka76 írta: SlyChocolate írta: Scorpion18 írta: Sziasztok! Gabi bá' hogyan lehet egy UFO CO2 diffúzort szétszedni, mert teljesen összeragadt, nem tudom kitekerni, nem tudom kivenni belőle a kerámiát megtisztítani! Még a boltban Béla szilikonozta be nekem vagy 3 hete, de már nem tudom az alját lecsavarni? Szilikon spray vagy mi a megoldás? Én annó domestossal takarítottam. Ma egyre inkább a LiquiCarbo napi adagját vizcserekor rácsöppentem mikor szárazra kerül a diffi. Pár óra múlva hófehérré változik. Nem kell szétszedni és leginkább kiszedni az akvából. ÁÁÁ Sly,ezt én akartam elsütni!!! Én is így szoktam és bevált módszer!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 13., vasárnap 12:08 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
SlyChocolate írta: Scorpion18 írta: Sziasztok! Gabi bá' hogyan lehet egy UFO CO2 diffúzort szétszedni, mert teljesen összeragadt, nem tudom kitekerni, nem tudom kivenni belőle a kerámiát megtisztítani! Még a boltban Béla szilikonozta be nekem vagy 3 hete, de már nem tudom az alját lecsavarni? Szilikon spray vagy mi a megoldás? Én annó domestossal takarítottam. Ma egyre inkább a LiquiCarbo napi adagját vizcserekor rácsöppentem mikor szárazra kerül a diffi. Pár óra múlva hófehérré változik. Nem kell szétszedni és leginkább kiszedni az akvából. ÁÁÁ Sly,ezt én akartam elsütni!!! Én is így szoktam és bevált módszer!
|
2013. január 13., vasárnap 12:05 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Scorpion18 írta: Sziasztok! Gabi bá' hogyan lehet egy UFO CO2 diffúzort szétszedni, mert teljesen összeragadt, nem tudom kitekerni, nem tudom kivenni belőle a kerámiát megtisztítani! Még a boltban Béla szilikonozta be nekem vagy 3 hete, de már nem tudom az alját lecsavarni? Szilikon spray vagy mi a megoldás? Én annó domestossal takarítottam. Ma egyre inkább a LiquiCarbo napi adagját vizcserekor rácsöppentem mikor szárazra kerül a diffi. Pár óra múlva hófehérré változik. Nem kell szétszedni és leginkább kiszedni az akvából.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 13., vasárnap 11:53 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
fecskendővel moski utánna levegővel
|
2013. január 13., vasárnap 11:53 |
|
|
Scorpion18
Csatlakozott: 2012. június 22., péntek 21:31 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Oksa úgy fogok tenni, köszi
_________________ Dr. Csépány Norbert
|
2013. január 13., vasárnap 11:50 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
nemkell szétszedni öncsélrá domesztoszt hagyd álni utánna mosdki ennyi
|
2013. január 13., vasárnap 11:43 |
|
|
Scorpion18
Csatlakozott: 2012. június 22., péntek 21:31 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok! Gabi bá' hogyan lehet egy UFO CO2 diffúzort szétszedni, mert teljesen összeragadt, nem tudom kitekerni, nem tudom kivenni belőle a kerámiát megtisztítani! Még a boltban Béla szilikonozta be nekem vagy 3 hete, de már nem tudom az alját lecsavarni? Szilikon spray vagy mi a megoldás?
_________________ Dr. Csépány Norbert
|
2013. január 13., vasárnap 11:29 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
edit86 írta: Planária ellen csak a csapda a megoldás? Gurámik.
_________________ K.Tamás
|
2013. január 11., péntek 14:13 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Planária ellen csak a csapda a megoldás?
2013. január 11., péntek 13:59 |
|
|
SlyChocolate
|
novenyesakvariumok írta: Ez ugye vicc akart lenni:) Sztem a Te akváriumod az itteni akváriumok közül az egyik legtisztább:) még hogy alga:) Köszi. De sajna most nem ez a helyzet.
|
2013. január 8., kedd 21:07 |
|
|