Szerző |
Üzenet |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Molroth írta: Johnifiú írta: Molroth írta: Johnifiú írta: helló Érdeklődni szeretnék, hogy Agancs alga megjelenése mire utalhat ? Csak egy bizonyos növényen van. Szia! Főleg karbantartás hiányra utal. Mechanikus eltávolítás, szűrő takarítás és egy kiadós mulmozás segít eltüntetni. Esetleg még észre nem vett bomló tetem miatt is előjöhet. Köszönöm. A gyep miatt nem egyszerű a mulmozás valamint a gyepnek semmi baja csak a valisneria nana-nak. De akkor kipuccantoma szűrőt. Köszönöm Ja, ami kimaradt, hogy pangó részeken is kialakulhat, illetve elöregedett aljzat is okozhatja. Nálam korábbi akvában a szűrőtakarítás esedékességét jelezte mindig. Csak akkor jött elő, amikor belustultam a takarítással. Utána a lávaköves akvámban pedig ellepte az egész akvát, ott egyértelműen a 3 éves, sokszor újrahasznosított amazonia volt a ludas. Egyébként könnyen eltávolítható, jól kezelhető alga, de ebben a mértékben nem boldogultam vele, nem sikerült kiküszöbölni a kiváltó okot, ezért bontás lett a vége. itt az akva még csak fél éves tettem is fel képet a naplók közé. A zátony
|
2016. december 14., szerda 10:09 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Johnifiú írta: Molroth írta: Johnifiú írta: helló Érdeklődni szeretnék, hogy Agancs alga megjelenése mire utalhat ? Csak egy bizonyos növényen van. Szia! Főleg karbantartás hiányra utal. Mechanikus eltávolítás, szűrő takarítás és egy kiadós mulmozás segít eltüntetni. Esetleg még észre nem vett bomló tetem miatt is előjöhet. Köszönöm. A gyep miatt nem egyszerű a mulmozás valamint a gyepnek semmi baja csak a valisneria nana-nak. De akkor kipuccantoma szűrőt. Köszönöm Ja, ami kimaradt, hogy pangó részeken is kialakulhat, illetve elöregedett aljzat is okozhatja. Nálam korábbi akvában a szűrőtakarítás esedékességét jelezte mindig. Csak akkor jött elő, amikor belustultam a takarítással. Utána a lávaköves akvámban pedig ellepte az egész akvát, ott egyértelműen a 3 éves, sokszor újrahasznosított amazonia volt a ludas. Egyébként könnyen eltávolítható, jól kezelhető alga, de ebben a mértékben nem boldogultam vele, nem sikerült kiküszöbölni a kiváltó okot, ezért bontás lett a vége.
2016. december 14., szerda 10:05 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Molroth írta: Johnifiú írta: helló Érdeklődni szeretnék, hogy Agancs alga megjelenése mire utalhat ? Csak egy bizonyos növényen van. Szia! Főleg karbantartás hiányra utal. Mechanikus eltávolítás, szűrő takarítás és egy kiadós mulmozás segít eltüntetni. Esetleg még észre nem vett bomló tetem miatt is előjöhet. Köszönöm. A gyep miatt nem egyszerű a mulmozás valamint a gyepnek semmi baja csak a valisneria nana-nak. De akkor kipuccantoma szűrőt. Köszönöm
|
2016. december 14., szerda 10:00 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Johnifiú írta: helló Érdeklődni szeretnék, hogy Agancs alga megjelenése mire utalhat ? Csak egy bizonyos növényen van. Szia! Főleg karbantartás hiányra utal. Mechanikus eltávolítás, szűrő takarítás és egy kiadós mulmozás segít eltüntetni. Esetleg még észre nem vett bomló tetem miatt is előjöhet.
2016. december 14., szerda 9:57 |
|
|
Johnifiú
|
helló Érdeklődni szeretnék, hogy Agancs alga megjelenése mire utalhat ? Csak egy bizonyos növényen van.
|
2016. december 14., szerda 9:27 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Nézegettem a made in china oldalakat...
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről
2016. december 12., hétfő 21:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
edit86 írta: papó írta: edit86 írta: Sziasztok , tetra tec ex 400 beszivo csőre keresrk kosarst a csövek asszem 13/16 osak , akkor ehez 16mm-es kosár kell ugye? :-S
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről Azt hiszem 13/16 os De akkor a 16mm -es kosár jó hozzá? Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről Nem tudom a kosarat hogyan méretezik . De bárhol rendeled is Tetra 400 hoz a kosarat, tudni fogják mire van szükséged . Holnap megnézem Neked az üzletben
2016. december 12., hétfő 21:06 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
papó írta: edit86 írta: Sziasztok , tetra tec ex 400 beszivo csőre keresrk kosarst a csövek asszem 13/16 osak , akkor ehez 16mm-es kosár kell ugye? :-S
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről Azt hiszem 13/16 os De akkor a 16mm -es kosár jó hozzá? Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről
2016. december 12., hétfő 20:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
edit86 írta: Sziasztok , tetra tec ex 400 beszivo csőre keresrk kosarst a csövek asszem 13/16 osak , akkor ehez 16mm-es kosár kell ugye? :-S
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről Azt hiszem 13/16 os
2016. december 12., hétfő 20:26 |
|
|
edit86
|
Sziasztok , tetra tec ex 400 beszivo csőre keresrk kosarst a csövek asszem 13/16 osak , akkor ehez 16mm-es kosár kell ugye? :-S
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről
2016. december 12., hétfő 13:13 |
|
|