Szerző |
Üzenet |
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy a leadott vizminta mikorra készül el? nem sürgős csak már nagyon kíváncsi vagyok Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. január 9., hétfő 19:10 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: jó napot Hobbitársak. Igazából lehet, hogy hülye kérdés, de azért felteszem nehogy hülyén haljak meg Aktív talajjal kapcsolatban érdeklődnék. Tudom, hogy csökkenti a víz phértékét. Nem is tudom, hogy lenne ésszerű megkérdezni. Szóval egy alap lágyvizes akvába co2 mellett milyen szerepe van az aktív talajnak. Tudom, hogy könnyű így jobban gyökereznek a növények, valamint a szerkezete miatt képes magába szívni tápanyagot, így egyenletes a tápanyag eloszlás. Ezen kívűl milyen szerepe van még?Nem tudom így érthető e mire szeretnéd kilyukadni. Köszönöm előre is ha valaki válaszra méltat. És Előre is boldok karácsonyt mindenkinek. !!! Üdv Attila A felsoroltakon kívül semmi más nem jut eszembe Rosszul tettem fel a kérdést még agyalok a helyes kérdésen
|
2016. december 23., péntek 18:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: jó napot Hobbitársak. Igazából lehet, hogy hülye kérdés, de azért felteszem nehogy hülyén haljak meg Aktív talajjal kapcsolatban érdeklődnék. Tudom, hogy csökkenti a víz phértékét. Nem is tudom, hogy lenne ésszerű megkérdezni. Szóval egy alap lágyvizes akvába co2 mellett milyen szerepe van az aktív talajnak. Tudom, hogy könnyű így jobban gyökereznek a növények, valamint a szerkezete miatt képes magába szívni tápanyagot, így egyenletes a tápanyag eloszlás. Ezen kívűl milyen szerepe van még?Nem tudom így érthető e mire szeretnéd kilyukadni. Köszönöm előre is ha valaki válaszra méltat. És Előre is boldok karácsonyt mindenkinek. !!! Üdv Attila A felsoroltakon kívül semmi más nem jut eszembe
2016. december 23., péntek 15:00 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
jó napot Hobbitársak. Igazából lehet, hogy hülye kérdés, de azért felteszem nehogy hülyén haljak meg Aktív talajjal kapcsolatban érdeklődnék. Tudom, hogy csökkenti a víz phértékét. Nem is tudom, hogy lenne ésszerű megkérdezni. Szóval egy alap lágyvizes akvába co2 mellett milyen szerepe van az aktív talajnak. Tudom, hogy könnyű így jobban gyökereznek a növények, valamint a szerkezete miatt képes magába szívni tápanyagot, így egyenletes a tápanyag eloszlás. Ezen kívűl milyen szerepe van még?Nem tudom így érthető e mire szeretnéd kilyukadni. Köszönöm előre is ha valaki válaszra méltat. És Előre is boldok karácsonyt mindenkinek. !!! Üdv Attila
|
2016. december 23., péntek 13:50 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: A vallisneria nem szereti a carbot . Érdemes mellőzni és csak indokolt esetben adagolni , olyan akváriumban , amelyben vallisneria van ezt nem is tudtam Van jó pár növény amelyik nem tolerálja . Riccia , vallisneri , riccardia , ha többször is telibe kapja akkor fissidens , némelyik crypto. Ennyi így hirtelen . Ha javasolhatom akkor Co2 adagolás esetében csak indokolt esetben használd / pld. ecsetalga / . Ha nincs CO2 akkor pedig egy kis akvárium vízzel hígítsd fel és úgy adagold az akváriumba. köszönöm szépen.
|
2016. december 14., szerda 20:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: A vallisneria nem szereti a carbot . Érdemes mellőzni és csak indokolt esetben adagolni , olyan akváriumban , amelyben vallisneria van ezt nem is tudtam Van jó pár növény amelyik nem tolerálja . Riccia , vallisneri , riccardia , ha többször is telibe kapja akkor fissidens , némelyik crypto. Ennyi így hirtelen . Ha javasolhatom akkor Co2 adagolás esetében csak indokolt esetben használd / pld. ecsetalga / . Ha nincs CO2 akkor pedig egy kis akvárium vízzel hígítsd fel és úgy adagold az akváriumba.
2016. december 14., szerda 20:10 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: A vallisneria nem szereti a carbot . Érdemes mellőzni és csak indokolt esetben adagolni , olyan akváriumban , amelyben vallisneria van ezt nem is tudtam
|
2016. december 14., szerda 19:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A vallisneria nem szereti a carbot . Érdemes mellőzni és csak indokolt esetben adagolni , olyan akváriumban , amelyben vallisneria van
2016. december 14., szerda 19:27 |
|
|
Johnifiú
|
Molroth írta: Johnifiú írta: itt az akva még csak fél éves tettem is fel képet a naplók közé. A zátony Oksa, csak keírtam a saját tapasztalataim is, hogy teljesebb legyen a válasz. Köszönöm. le is jegyeztem magamnak Mondjuk ezt a régi talaj dolgot nem tudtam most már ezt is tudom
|
2016. december 14., szerda 10:45 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Johnifiú írta: itt az akva még csak fél éves tettem is fel képet a naplók közé. A zátony Oksa, csak keírtam a saját tapasztalataim is, hogy teljesebb legyen a válasz.
2016. december 14., szerda 10:41 |
|
|