Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Tudtok ajánlani Corydoras pygmaeus http://diszhal.info/Corydoras_pygmaeus.phpharcsáknak fenékre lesüllyedő aprószemü halkaját?Nem tudok a kedvükbe járni ,élő kaja sajna kizárva!Köszi
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. február 13., hétfő 22:13 |
|
|
szabo
|
Üdv Papó! A héten remélem már eljutok hozzátok viszem majd az üres flakont amit kaptam a carbohoz én is 6 db halra gondoltam amugy hogy majd párok is tudjanak kialakulni de ha már te is ezt javasolod akkor minden oké! Reménykedek hogy a beszerzésükbe is tudsz majd segiteni! üdv!
|
2011. február 23., szerda 14:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
szabo írta: Üdvözletem Papó! Citromsügért Neolamprologus leleupi szeretnék tartani egy100l akiban tudom nem elég nagy az aki de most csak ez van szerinted hány halat rakhatok bele?? nektek szokot lenni ugye?? üdv! Szia ! Hú de nagyon régen láttalak Nos .. legalább 6 db -ot kellene venned , , hogy ki tudjanak alakulni a párok. Természetesen nagyon sok búvóhely kell nekik. Elég ritkán szokott lenni , mert valamiért mostanában nem nagyon keresik. Üdv G.
2011. február 22., kedd 20:22 |
|
|
szabo
|
Üdvözletem Papó! Citromsügért Neolamprologus leleupi szeretnék tartani egy100l akiban tudom nem elég nagy az aki de most csak ez van szerinted hány halat rakhatok bele?? nektek szokot lenni ugye?? üdv!
|
2011. február 22., kedd 17:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
maximas írta: Péntekhez két hétre, hogy összeraktam az akváriumot. A hét végén vehetnék már bele halakat? Az is érdekelne még, hogy van e értelme az eheim liberty-be siporaxot vagy valami más szűrőanyagot venni? Üdv! Szia ! Eltelt már annyi idő az akvárium berendezése óta , hogy nyugodtan tehetsz bele lakókat elvégre nekik rendezted be ... nem igaz ? Jó lenne tudni hogyan is fejlődtek a növényeid.
2011. január 26., szerda 19:10 |
|
|
maximas
|
Péntekhez két hétre, hogy összeraktam az akváriumot. A hét végén vehetnék már bele halakat? Az is érdekelne még, hogy van e értelme az eheim liberty-be siporaxot vagy valami más szűrőanyagot venni? Üdv!
|
2011. január 26., szerda 17:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Robi írta: És kettöjük között ez a kis csatározás mennyi ideig tart? Ez a kis csatározás nem vészes . Ha a domináns hím elpusztúlna akkor másik lépne a helyébe és ugyan csak más "trónkövetelő " lépne a trónkövetelő helyébe , és így továb ..... . Ez tehát mindíg így lesz .
2011. január 24., hétfő 18:34 |
|
|
Robi
Csatlakozott: 2011. január 19., szerda 16:28 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: debrecen
|
És kettöjük között ez a kis csatározás mennyi ideig tart?
|
2011. január 24., hétfő 13:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Robi írta: Sziasztok. Van 9 kékneonom,és azt vetten észre hogy ketten rendszeresen üldözik kergetik egymást. Amíg ezek "csatáznak" a többi gond nélkül elvonúl a szürő alá.
Ez természetes vagy valami agresszió jele?
Üdv Robi. Minden halcsapatban harc van a dominanciáért , ez számunkra nagyon izgalmas látvány pld a nagy hátúszóju halak esetében. A neonoknál a látvány nem annyira feltünő mint pld az eleveszűlők vagy a kalászhalak esetében , de a lazacoknál is lenyügöző lehet a dominancia harc , pld a fantomlazacoknál. Ez történik az akváriumodban. Két kis fickó balhézik , hogy kié legyenek a csajok
2011. január 21., péntek 21:21 |
|
|
Robi
Csatlakozott: 2011. január 19., szerda 16:28 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: debrecen
|
Sziasztok. Van 9 kékneonom,és azt vetten észre hogy ketten rendszeresen üldözik kergetik egymást. Amíg ezek "csatáznak" a többi gond nélkül elvonúl a szürő alá.
Ez természetes vagy valami agresszió jele?
Üdv Robi.
|
2011. január 21., péntek 16:47 |
|
|