Szerző |
Üzenet |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Nem tudom, hoyg ti hogy szoktátok feltenni a tapadó korongokat, de én mindig bevizezem, aztán jó erősen rányomom az üvegre. A víz olyan szépen kitölti a gumi és az üveg közötti részt, hogy utána alig lehet leműteni a tapit az üvegről. De ettől függetlenül ez a fajta védelem sem árt, mert az ördög nem alszik. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2017. április 12., szerda 10:25 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
Húú az érzés megfizethetetlen mikor félálomba hallod a csattanást ágyból ki lesed az akit körbe sehol semmi aztán rájössz mi koppant. Párszor már ugrottam ki én is de aztán megoldottam hasonlóan mint Te
|
2017. április 11., kedd 20:42 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szeretném megosztani Veletek egy nagyon egyszerű de annál fontosabb tippet. Aki külső szűrőt üvegcuccokkal használ azoknak lehet fontos. Nem olyan rég ülünk a tv előtt és egy nagy csattanást hallottunk az akva felől. Azonnal láttam is mi a gond a lilinek a tapadói elengedték a csövet. Üveg-üveggel találkozott az meg ugye nem túl okos dolog!? Na mondom szép! Ha ez most eltört volna és nem vagyunk itthon, a szűrő igen kitolta volna a röpke 130lityit a parkettára... Erre jött az ötlet! Víztiszta szűrőcső egy oldalt bevágva akva oldalára felpattintva, kb így: https://photos.google.com/share/AF1QipP-5hPagGf-Ir1CTv7dQ5s7Zr7R1BW3MPC_YfxQ_-7qowm9K4HQYpw-GpHta1ufxg/photo/AF1QipOQsFxS2koipq20BYspEEb5ajx1wXr4XhQONq9_?key=N2hua1JXRjlET3EzVGtzcGM2VVpEUVB2eHVlMzZR
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. április 1., szombat 21:18 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Egy ekkora medansziét szeretnék majd én is
|
2016. március 19., szombat 18:58 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
|
2016. március 18., péntek 19:37 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
vojth írta: Mexx2 írta: Vasmacso írta: vojth írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem a kollégákhoz, hogy milyen módszerrel szoktátok kiszedni a külső szűrő mocskából a garnélákat? Ti is 1-1,5 órát ültök a mosdó mellett és próbáljátok külön szedni a ganétól? :-) Sokáig szenvedtem én is kis háló óvatos vízleöntés aztán üvegpipa de meglógnak 18-as üveg cső föntről rá a garnira felül befogod és kiemeled boldogság van Nálam ez két emberes művelet. Egy fogja a hálót én pedig keresztül öntöm a vizet a hálón, és ami a hálóban marad az színtiszta garnéla. Érdemes gyorsan önteni a vizet ugyanis ha lassan öntjük akkor képesek a hálót átugrani kiöntéskor. És a mulm az nem marad a hálóban? Nemigazán. Ami marad azt meg könnyű utána kiszedni a hálóból.
_________________ K.Tamás
|
2016. február 25., csütörtök 19:34 |
|
|
vojth
Csatlakozott: 2016. február 13., szombat 10:17 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Vasmacso írta: vojth írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem a kollégákhoz, hogy milyen módszerrel szoktátok kiszedni a külső szűrő mocskából a garnélákat? Ti is 1-1,5 órát ültök a mosdó mellett és próbáljátok külön szedni a ganétól? :-) Sokáig szenvedtem én is kis háló óvatos vízleöntés aztán üvegpipa de meglógnak 18-as üveg cső föntről rá a garnira felül befogod és kiemeled boldogság van Nálam ez két emberes művelet. Egy fogja a hálót én pedig keresztül öntöm a vizet a hálón, és ami a hálóban marad az színtiszta garnéla. Érdemes gyorsan önteni a vizet ugyanis ha lassan öntjük akkor képesek a hálót átugrani kiöntéskor. És a mulm az nem marad a hálóban?
|
2016. február 25., csütörtök 10:22 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Vasmacso írta: vojth írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem a kollégákhoz, hogy milyen módszerrel szoktátok kiszedni a külső szűrő mocskából a garnélákat? Ti is 1-1,5 órát ültök a mosdó mellett és próbáljátok külön szedni a ganétól? :-) Sokáig szenvedtem én is kis háló óvatos vízleöntés aztán üvegpipa de meglógnak 18-as üveg cső föntről rá a garnira felül befogod és kiemeled boldogság van Nálam ez két emberes művelet. Egy fogja a hálót én pedig keresztül öntöm a vizet a hálón, és ami a hálóban marad az színtiszta garnéla. Érdemes gyorsan önteni a vizet ugyanis ha lassan öntjük akkor képesek a hálót átugrani kiöntéskor.
_________________ K.Tamás
|
2016. február 25., csütörtök 9:25 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Vasmacso írta: vojth írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem a kollégákhoz, hogy milyen módszerrel szoktátok kiszedni a külső szűrő mocskából a garnélákat? Ti is 1-1,5 órát ültök a mosdó mellett és próbáljátok külön szedni a ganétól? :-) Sokáig szenvedtem én is kis háló óvatos vízleöntés aztán üvegpipa de meglógnak 18-as üveg cső föntről rá a garnira felül befogod és kiemeled boldogság van Jó buli.....én is szenvedtem már kádba, 3öliteres vödörben órákig mulmozva...
|
2016. február 24., szerda 19:44 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
vojth írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem a kollégákhoz, hogy milyen módszerrel szoktátok kiszedni a külső szűrő mocskából a garnélákat? Ti is 1-1,5 órát ültök a mosdó mellett és próbáljátok külön szedni a ganétól? :-) Sokáig szenvedtem én is kis háló óvatos vízleöntés aztán üvegpipa de meglógnak 18-as üveg cső föntről rá a garnira felül befogod és kiemeled boldogság van
|
2016. február 24., szerda 19:38 |
|
|