Szerző |
Üzenet |
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
Mi is ezt isszuk és tesszük minden ételbe, és használjuk minden gépbe. stevbig írta: SlyChocolate írta: Jut eszemben! Mire is jó még az osmo víz? No mire? A vasalóba. Aki esetleg eddig nem használta volna, sokkal jobb mint a desztiláltnak csúfolt autósboltos 5litykos akármik. +még kávé és tea főzőbe, nem lesz vízköves. Én több mint egy éve használom azóta el van felejtve a havi vízkőtelenítés !
|
2012. augusztus 26., vasárnap 13:29 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Jut eszemben! Mire is jó még az osmo víz? No mire? A vasalóba. Aki esetleg eddig nem használta volna, sokkal jobb mint a desztiláltnak csúfolt autósboltos 5litykos akármik. +még kávé és tea főzőbe, nem lesz vízköves. Én több mint egy éve használom azóta el van felejtve a havi vízkőtelenítés !
|
2012. augusztus 26., vasárnap 13:27 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jut eszemben! Mire is jó még az osmo víz? No mire? A vasalóba. Aki esetleg eddig nem használta volna, sokkal jobb mint a desztiláltnak csúfolt autósboltos 5litykos akármik.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. augusztus 26., vasárnap 11:12 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
SlyChocolate írta: Így van azóta a pilláim is simábban mozognak. Sőt még a kacsintás is olajozottabban megy.
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. december 5., hétfő 9:54 |
|
|
Daníí
|
SlyChocolate írta: papó írta: SLy .. mondjuk ki nyíltan .. balfácán voltál és pofán fújtad magad Így van azóta a pilláim is simábban mozognak. Sőt még a kacsintás is olajozottabban megy. Minden problémára jó az eheim spray
|
2011. december 4., vasárnap 19:07 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SLy .. mondjuk ki nyíltan .. balfácán voltál és pofán fújtad magad Így van azóta a pilláim is simábban mozognak. Sőt még a kacsintás is olajozottabban megy.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. december 4., vasárnap 18:52 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
2011. december 4., vasárnap 18:45 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Pé.Zoli
|
2011. december 4., vasárnap 18:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SLy .. mondjuk ki nyíltan .. balfácán voltál és pofán fújtad magad
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. december 4., vasárnap 18:30 |
|
|
SlyChocolate
|
Most szombaton vettem a Mestertől Eheim kenő sprayt. Hát, hogy is jellemezzem? BESZARÁS!!! De szó szerint úgy jár a 2075 csapja mint egy svájci bicska vagy óra? ŐŐŐ Mindegy is. A lényeg bár nem olcsó de kötelező a használata. Szerintem nem csak Eheim szűrőknél lehet hasznos a sprajet! Nagyon sok bosszúságtól megkímélheted magad ha használod. Egy spréj valszeg egy szűrő életére elegendő lehet...? Egyre nagyon vigyázni kell ha szűk helyre fújsz vele a szemedbe mehet. Nagyobb nyomáson van mint az átlag sprajetek. A nagy nyomás miatt vissza fröccsenhet a kenőanyag. Nekem nem pirosodott be a szemem de azért óvatosan csak egy vegyi anyag! Szóval csak piciket óvatosan fújni!!!
|
2011. december 4., vasárnap 17:37 |
|
|