Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DeKol írta: Elsősorban is szeretnék gratulálni a sok szép akváriumhoz.Személyes véleményem az hogy néhány akvárium szerintem nagyon le lett pontozva és ezáltal eléggé hátra került. Sipos Tamás akváriumai többet értek -.lehetséges , hogy nem volt szerencséje a pontokkal - szerintem. " látszik a CO2 hiánya." ilyen megjegyzéssel nem lehet mit kezdeni ..
2011. december 11., vasárnap 20:05 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elsősorban is szeretnék gratulálni a sok szép akváriumhoz.Személyes véleményem az hogy néhány akvárium szerintem nagyon le lett pontozva és ezáltal eléggé hátra került.
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. december 11., vasárnap 19:45 |
|
|
Daníí
|
Gratula mindenkinek
|
2011. december 11., vasárnap 19:20 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Gratulálok minden résztvevőnek.
_________________Üdv. Bevi
|
2011. december 11., vasárnap 18:37 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
2011. december 11., vasárnap 17:29 |
|
|
HoZee
Csatlakozott: 2011. szeptember 30., péntek 7:33 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Pázmánd (Fejér)
|
Az utolsó 8 nevező nincs rajta:
Székely Balázs Szecsei Tibor Szecsei Tibor Varga Attila Lukács Pál Sallay Arnold Surányi Levente (Levinen) Juhász Viktor Szente Dániel Gurdon Ferenc Kovács Zsuzsanna Lánczi Erzsébet Buzás Gábor Göldner Tiborné Mravik Gábor Kiss Bruno Gergely Zsolt Gergely Bence Tündik András Bartos Attila Pál Tündik András Bartos Attila Pál Nagy Nikolett Palkó Csaba Dömötör György Józsa Antal Kapási Tibor Sipos Tamás Sipos Tamás Juhász András Basa Tibor Hajdu Zoltán (HoZee) Nagy Dávid Gelencsér Balázs Bucsányi Zsolt Szabó János Balla Dávid Darabos Róbert Fazekas István Boér Máté Tartó László (talachi) Sebestyén Mátyás Pénzes Zoltán Tóth Balázs Szelei Kis Zoltán Bézi Márk Somogyi Artur Kovács András Tamás Miklós Zalavári András Varga Árpád Malkócs Tamás Csaplár László Csizmazia Bence Varga Attila Bedics Viktor Megyeri Zoltán Sarai Tibor
2011. november 17., csütörtök 19:54 |
|
|
Daníí
|
Szia Kaze! Sajnos a fotózás idejére nem ért be az akvárium így nem indítottam
|
2011. november 17., csütörtök 19:37 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Hölgyek és Urak, miután a verseny nevezése lezárult, gondoltam meginterjúvolom a tisztelt közönséget, ki nevezett és ki nem. Tegyétek már meg, hogy beírja szépen ide magát az, aki részt vesz az idei versenyen. Emlékeim szerint Levi, Hugo, N-emy, N-dee bedobta a medencéjét a megmérettetésre, de a többiekről nem tudok semmit. Gábor, a trigont nem dobtad be a versenyen? Kíváncsi lennék, hol végezne. Aki eddig a gépemen (mert háttérkép) látta, mind maximális elismeréssel beszélt róla. Béci, Te fotózod rogyásig az akvákat. Nem választottál magadnak kedvenc versenyzőt? Timi, Robi, Sly és a többiek? Szeretném tudni, ki indult a tavalyi, mondjuk átrendezett formájú medencével és ki az, aki újat rakott össze.
Én átszerveztem a sajátomat és elég nehezen sikerült észhez téríteni, most már túl van a lábadozáson, de a jelenlegi állapota legkevésbé sem versenyképes, ezért én idén nem szerepelek, ám a többiek bizonyosan...
2011. november 17., csütörtök 19:34 |
|
|