|
|
|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:42
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
dentalman írta: Nos ez jó kérdés . Tudom , hogy szükséges lenne szabályok alapján összerakni egy akváriumot , de szerintem aki nem versenyezni akar annak a szépérzéke is elég Erre gondoltam én is. Szóval van értelme de korán sem biztos, hogy ettől lesz szép egy akva? Ha versenyezni akar az ember erre mindenképp figyelni kell?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 17., vasárnap 19:30 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 17., vasárnap 18:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Erről a témáról összefoglaltam egy jó kis irományt , de nem találom Pesze a fogorvos úrnak is igaza van . Szempontok ...
2011. április 17., vasárnap 17:58 |
|
|
dentalman
|
SlyChocolate írta: Kíváncsi lennék a véleményetekre a témában. Ki mit gondol róla? Nos ez jó kérdés . Tudom , hogy szükséges lenne szabályok alapján összerakni egy akváriumot , de szerintem aki nem versenyezni akar annak a szépérzéke is elég
|
2011. április 17., vasárnap 17:44 |
|
|
SlyChocolate
|
Kíváncsi lennék a véleményetekre a témában. Ki mit gondol róla?
|
2011. április 17., vasárnap 17:39 |
|
|