|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:36
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|
Akvárium(üveg) élettartama
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: papó írta: premierpark írta: Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy egy akvárium meddig felhasználható/mikor van itt az ideje cserélni. Értem itt ez alatt, hogy a ragasztás meddig biztonságos. Mire kell figyelni stb...
Köszi Nekem van olyan ragasztott akváriumom amely elmúlt 20 éves , pontosan 22 éves 980 literes és semmi baja . Nem szabad savazni tömény sósavval a vízkőtől , mert "megeszi a ragasztót . Álljon vízszintbe , hogy ne tudjon egy picit sem "csavarodni " , hiszen a ragasztó szakító szilárdsága óriási , viszont a vágási szilárdsága nagyon pici. 20%-os ecet is gáz? Természetesen nem . De van aki háztartási sósavval esik a vízkőnek . azt nem sokáig tolerálja a ragasztó. Huuuuhhhhh, megnyugodtam volt pár nehéz percem Köszi! Pár éve az összes akváriumot újra kellett ragasztani a boltban egy ügybuzgó kolléga miatt Gondolom volt öröm! Legalább csontra ki lettek takarítva
2017. január 30., hétfő 20:41 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: papó írta: premierpark írta: Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy egy akvárium meddig felhasználható/mikor van itt az ideje cserélni. Értem itt ez alatt, hogy a ragasztás meddig biztonságos. Mire kell figyelni stb...
Köszi Nekem van olyan ragasztott akváriumom amely elmúlt 20 éves , pontosan 22 éves 980 literes és semmi baja . Nem szabad savazni tömény sósavval a vízkőtől , mert "megeszi a ragasztót . Álljon vízszintbe , hogy ne tudjon egy picit sem "csavarodni " , hiszen a ragasztó szakító szilárdsága óriási , viszont a vágási szilárdsága nagyon pici. 20%-os ecet is gáz? Természetesen nem . De van aki háztartási sósavval esik a vízkőnek . azt nem sokáig tolerálja a ragasztó. Huuuuhhhhh, megnyugodtam volt pár nehéz percem Köszi! Pár éve az összes akváriumot újra kellett ragasztani a boltban egy ügybuzgó kolléga miatt Gondolom volt öröm!
|
2017. január 30., hétfő 20:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: papó írta: premierpark írta: Sziasztok,
Köszi Nekem van olyan ragasztott akváriumom amely elmúlt 20 éves , pontosan 22 éves 980 literes és semmi baja . Nem szabad savazni tömény sósavval a vízkőtől , mert "megeszi a ragasztót . Álljon vízszintbe , hogy ne tudjon egy picit sem "csavarodni " , hiszen a ragasztó szakító szilárdsága óriási , viszont a vágási szilárdsága nagyon pici. 20%-os ecet is gáz? Természetesen nem . De van aki háztartási sósavval esik a vízkőnek . azt nem sokáig tolerálja a ragasztó. Huuuuhhhhh, megnyugodtam volt pár nehéz percem Köszi! Pár éve az összes akváriumot újra kellett ragasztani a boltban egy ügybuzgó kolléga miatt
2017. január 30., hétfő 20:09 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: premierpark írta: Sziasztok,
Köszi Nekem van olyan ragasztott akváriumom amely elmúlt 20 éves , pontosan 22 éves 980 literes és semmi baja . Nem szabad savazni tömény sósavval a vízkőtől , mert "megeszi a ragasztót . Álljon vízszintbe , hogy ne tudjon egy picit sem "csavarodni " , hiszen a ragasztó szakító szilárdsága óriási , viszont a vágási szilárdsága nagyon pici. 20%-os ecet is gáz? Természetesen nem . De van aki háztartási sósavval esik a vízkőnek . azt nem sokáig tolerálja a ragasztó. Huuuuhhhhh, megnyugodtam volt pár nehéz percem Köszi!
|
2017. január 30., hétfő 19:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: premierpark írta: Sziasztok,
Köszi Nekem van olyan ragasztott akváriumom amely elmúlt 20 éves , pontosan 22 éves 980 literes és semmi baja . Nem szabad savazni tömény sósavval a vízkőtől , mert "megeszi a ragasztót . Álljon vízszintbe , hogy ne tudjon egy picit sem "csavarodni " , hiszen a ragasztó szakító szilárdsága óriási , viszont a vágási szilárdsága nagyon pici. 20%-os ecet is gáz? Természetesen nem . De van aki háztartási sósavval esik a vízkőnek . azt nem sokáig tolerálja a ragasztó.
2017. január 30., hétfő 19:25 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: premierpark írta: Sziasztok,
Köszi Nekem van olyan ragasztott akváriumom amely elmúlt 20 éves , pontosan 22 éves 980 literes és semmi baja . Nem szabad savazni tömény sósavval a vízkőtől , mert "megeszi a ragasztót . Álljon vízszintbe , hogy ne tudjon egy picit sem "csavarodni " , hiszen a ragasztó szakító szilárdsága óriási , viszont a vágási szilárdsága nagyon pici. rendben. nagyjából ha vízszintben lesz akkor nyugodt lehetek? Igen .
2017. január 30., hétfő 19:22 |
|
|
titusz
|
papó írta: premierpark írta: Sziasztok,
Köszi Nekem van olyan ragasztott akváriumom amely elmúlt 20 éves , pontosan 22 éves 980 literes és semmi baja . Nem szabad savazni tömény sósavval a vízkőtől , mert "megeszi a ragasztót . Álljon vízszintbe , hogy ne tudjon egy picit sem "csavarodni " , hiszen a ragasztó szakító szilárdsága óriási , viszont a vágási szilárdsága nagyon pici. 20%-os ecet is gáz?
|
2017. január 30., hétfő 18:26 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
papó írta: premierpark írta: Sziasztok,
Köszi Nekem van olyan ragasztott akváriumom amely elmúlt 20 éves , pontosan 22 éves 980 literes és semmi baja . Nem szabad savazni tömény sósavval a vízkőtől , mert "megeszi a ragasztót . Álljon vízszintbe , hogy ne tudjon egy picit sem "csavarodni " , hiszen a ragasztó szakító szilárdsága óriási , viszont a vágási szilárdsága nagyon pici. rendben. nagyjából ha vízszintben lesz akkor nyugodt lehetek?
|
2017. január 30., hétfő 18:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: Sziasztok,
Köszi Nekem van olyan ragasztott akváriumom amely elmúlt 20 éves , pontosan 22 éves 980 literes és semmi baja . Nem szabad savazni tömény sósavval a vízkőtől , mert "megeszi a ragasztót . Álljon vízszintbe , hogy ne tudjon egy picit sem "csavarodni " , hiszen a ragasztó szakító szilárdsága óriási , viszont a vágási szilárdsága nagyon pici.
2017. január 30., hétfő 18:18 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
Sziasztok,
Köszi
|
2017. január 30., hétfő 17:18 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|