|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 21:57
|
Szerző |
Üzenet |
jenkiB52
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 17:46 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszönöm Papó!
Benézek hozzád és megbeszéljük.
|
2016. május 3., kedd 18:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
jenkiB52 írta: Köszönöm szépen a válaszokat. Tudnál növényeket javasolni? A hortenzia maradhat? Csak az anubiast és az Eleocharisokat hagynám meg . Egy darabig ugyan el lenne a pogostemon erectus , de nem bírná az állandó nyírást . Pogostemon helferi , rotala bonsai , pár cryptocoryne lenne az igazi .
2016. május 3., kedd 14:15 |
|
|
jenkiB52
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 17:46 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszönöm szépen a válaszokat. Tudnál növényeket javasolni? A hortenzia maradhat?
|
2016. május 2., hétfő 22:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
jenkiB52 írta: Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek egy 18 literes berendezésében. Jelenlegi állapotáról feltöltök egy képet. Hogyan rendezzem be, hogy egyszerű, de igazán szép növényesem legyen? Válaszokat, tanácsokat szívesen fogadnék. Adatok: 18 liter, 18 W kompakt világítás, aquael fun mini szűrés, co2, tápozás. Üdv fórumon ! Olyan növényeket javasolnék elsősorban amelyek vékony szárúak. Ami most az Anubias mellett telepítve van az mind inkább nagyobb akváriumokba való .
2016. május 2., hétfő 13:20 |
|
|
titusz
|
jenkiB52 írta: Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek egy 18 literes berendezésében. Jelenlegi állapotáról feltöltök egy képet. Hogyan rendezzem be, hogy egyszerű, de igazán szép növényesem legyen? Válaszokat, tanácsokat szívesen fogadnék. Adatok: 18 liter, 18 W kompakt világítás, aquael fun mini szűrés, co2, tápozás. Szia! ha jól látom azok fekete neonok? azoknak nagyon kicsi lesz a tartály! Szerintem elég bele csak a garnéla. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. május 2., hétfő 12:21 |
|
|
jenkiB52
|
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek egy 18 literes berendezésében. Jelenlegi állapotáról feltöltök egy képet. Hogyan rendezzem be, hogy egyszerű, de igazán szép növényesem legyen? Válaszokat, tanácsokat szívesen fogadnék. Adatok: 18 liter, 18 W kompakt világítás, aquael fun mini szűrés, co2, tápozás.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2016. május 2., hétfő 10:27 |
|
|
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
zoi írta: Mexx2 írta: Én nem értem, hogy ezt miért kellett? Így megint csak két táborra vannak szakítva az akvaristák ahelyett, hogy 1 táborban lennének. Szerintem két tábor csak akkor van, ha Te magad gondolod úgy. Az akvakertészet több helyen elérhető hazánkban, hasonló/különböző szisztémák alapján űzik a hobbit. Ha olvasol egy (vagy több) fórumot, nézel egy (vagy több) facebook oldalt attól még ugyanaz marad a hobbid. Van aki ezt szereti jobban, van aki, azt, de a hobbi közös. Sokan vagyunk, akiknek nincs ideje több fórumon írni, olvasni, ezért "elkötelezzük" magunkat amellett, amelyik szimpatikusabb, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy fújunk azokra, akik máshol értekeznek a velük hasonló érdeklődésű emberekkel. Tudom, hogy vannak itt-ott gazdasági érdekek, de ezek is csak akkor élnek ha magunkra vesszük. Senki nem mondja, hogy csak itt, vagy csak ott fórumozhatsz, és úgy gondolom, hogy sehol nem néznek rád rossz szemmel, ha esetleg több helyen osztod meg az akváriumodat. Vannak versenyek, ami szerintem csak népszerűsítik a hobbit. És még szép, hogy ezeket a versenyeket bizonyos cégek szervezik. Lehetnek magán kezdeményezések, de azért ezekhez tőke is kell. Promóció, nyeremény, szervezés, időráfordítás. Én hálás vagyok azoknak a cégeknek, akik felkarolják az akvakertészetet, és népszerűsítik a hobbit. Ha ezen keresnek, akkor jól csinálják, amit csinálnak. Egy cégnek profitra van szüksége, hogy megéljen. A vásárló meg majd eldönti, hogy megveszi-e a terméküket, esetleg íbéjről rendel, benevez-e a versenyre, vagy sem. Te vagy az, aki eldöntheti, hogy csak egyfelé fordul, vagy elfogadja, hogy több irányból tud hasonló dolgokkal érintkezni. Ha elfogadod ezeket, akkor nem lesznek "táborok" (illetve ha mindenki elfogadja), de ez bennünk dől el, nem rajtunk kívül. Na átmentem szentimentálba. Akár ha magam írtam volna!
|
2014. szeptember 11., csütörtök 15:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: Mexx2 írta: Én nem értem, hogy ezt miért kellett? Így megint csak két táborra vannak szakítva az akvaristák ahelyett, hogy 1 táborban lennének. Szerintem két tábor csak akkor van, ha Te magad gondolod úgy. Az akvakertészet több helyen elérhető hazánkban, hasonló/különböző szisztémák alapján űzik a hobbit. Ha olvasol egy (vagy több) fórumot, nézel egy (vagy több) facebook oldalt attól még ugyanaz marad a hobbid. Van aki ezt szereti jobban, van aki, azt, de a hobbi közös. Sokan vagyunk, akiknek nincs ideje több fórumon írni, olvasni, ezért "elkötelezzük" magunkat amellett, amelyik szimpatikusabb, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy fújunk azokra, akik máshol értekeznek a velük hasonló érdeklődésű emberekkel. Tudom, hogy vannak itt-ott gazdasági érdekek, de ezek is csak akkor élnek ha magunkra vesszük. Senki nem mondja, hogy csak itt, vagy csak ott fórumozhatsz, és úgy gondolom, hogy sehol nem néznek rád rossz szemmel, ha esetleg több helyen osztod meg az akváriumodat. Vannak versenyek, ami szerintem csak népszerűsítik a hobbit. És még szép, hogy ezeket a versenyeket bizonyos cégek szervezik. Lehetnek magán kezdeményezések, de azért ezekhez tőke is kell. Promóció, nyeremény, szervezés, időráfordítás. Én hálás vagyok azoknak a cégeknek, akik felkarolják az akvakertészetet, és népszerűsítik a hobbit. Ha ezen keresnek, akkor jól csinálják, amit csinálnak. Egy cégnek profitra van szüksége, hogy megéljen. A vásárló meg majd eldönti, hogy megveszi-e a terméküket, esetleg íbéjről rendel, benevez-e a versenyre, vagy sem. Te vagy az, aki eldöntheti, hogy csak egyfelé fordul, vagy elfogadja, hogy több irányból tud hasonló dolgokkal érintkezni. Ha elfogadod ezeket, akkor nem lesznek "táborok" (illetve ha mindenki elfogadja), de ez bennünk dől el, nem rajtunk kívül. Na átmentem szentimentálba. Köszi Zoi ! Ehhez nincs mit hozzáfűzni ..
2014. szeptember 11., csütörtök 15:02 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Mexx2 írta: Én nem értem, hogy ezt miért kellett? Így megint csak két táborra vannak szakítva az akvaristák ahelyett, hogy 1 táborban lennének. Szerintem két tábor csak akkor van, ha Te magad gondolod úgy. Az akvakertészet több helyen elérhető hazánkban, hasonló/különböző szisztémák alapján űzik a hobbit. Ha olvasol egy (vagy több) fórumot, nézel egy (vagy több) facebook oldalt attól még ugyanaz marad a hobbid. Van aki ezt szereti jobban, van aki, azt, de a hobbi közös. Sokan vagyunk, akiknek nincs ideje több fórumon írni, olvasni, ezért "elkötelezzük" magunkat amellett, amelyik szimpatikusabb, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy fújunk azokra, akik máshol értekeznek a velük hasonló érdeklődésű emberekkel. Tudom, hogy vannak itt-ott gazdasági érdekek, de ezek is csak akkor élnek ha magunkra vesszük. Senki nem mondja, hogy csak itt, vagy csak ott fórumozhatsz, és úgy gondolom, hogy sehol nem néznek rád rossz szemmel, ha esetleg több helyen osztod meg az akváriumodat. Vannak versenyek, ami szerintem csak népszerűsítik a hobbit. És még szép, hogy ezeket a versenyeket bizonyos cégek szervezik. Lehetnek magán kezdeményezések, de azért ezekhez tőke is kell. Promóció, nyeremény, szervezés, időráfordítás. Én hálás vagyok azoknak a cégeknek, akik felkarolják az akvakertészetet, és népszerűsítik a hobbit. Ha ezen keresnek, akkor jól csinálják, amit csinálnak. Egy cégnek profitra van szüksége, hogy megéljen. A vásárló meg majd eldönti, hogy megveszi-e a terméküket, esetleg íbéjről rendel, benevez-e a versenyre, vagy sem. Te vagy az, aki eldöntheti, hogy csak egyfelé fordul, vagy elfogadja, hogy több irányból tud hasonló dolgokkal érintkezni. Ha elfogadod ezeket, akkor nem lesznek "táborok" (illetve ha mindenki elfogadja), de ez bennünk dől el, nem rajtunk kívül. Na átmentem szentimentálba.
|
2014. szeptember 11., csütörtök 9:21 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én nem értem, hogy ezt miért kellett? Így megint csak két táborra vannak szakítva az akvaristák ahelyett, hogy 1 táborban lennének.
_________________ K.Tamás
|
2014. szeptember 11., csütörtök 6:57 |
|
|