Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Erre gondolsz?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. január 24., hétfő 21:24 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hát ahogy ismerem Amano bácsit tuti több vegyszert tolt az akvába mint amennyi növényt. Mindenesetre jó reklám volt a cégnek...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. január 24., hétfő 21:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: "show akvárium" Tényleg vanak "show" akvárium berendezések ... Nézd meg pld.ezt : http://www.akvakertesz.hu/viewtopic.php?f=26&t=1527Szerinted mi lenne ebből 3- 4 nap múlva ? A legalsó kép igazán "beszédes "
2011. január 24., hétfő 21:18 |
|
|
SlyChocolate
|
zeppelin írta: Sziasztok ! Láttam egy másik fórumon , hogy egy 200 literes akváriumba be lett pakolva több mint 50 tő Lilleophis brasil. Tényleg ez az akvakertészet ? Veszünk 100 tő növényt és hipp-hopp kész is az aksi ? Vagy pedig veszünk pár tő növényt és szépen gondozzuk és megvárjuk türelemmel míg benövi az akváriumot ? Számomra ez visszataszító. Mi a véleményetek ? Üdv Z. Nem tudom mennyi idő szántál ennek a hazai fórumnak az olvasásával? Ő dolguk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SlyChocolate 2011. január 24., hétfő 21:18-kor.
|
2011. január 24., hétfő 21:16 |
|
|
SlyChocolate
|
"show akvárium"
|
2011. január 24., hétfő 21:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
artegor írta: . Ha megnézel egy holland akváriumot ott még több növényt raknak be a telepítésnél.Itt az a furcsa, hogy a leleopsis nem lesz nagyobb, tehát ez az aksi már majdnem készen van. Csak dúsulnia kell. Semmi kötekedés, ez az én véleményem Ez tévedés Artegor A holland akváriumoknak az a lényege , hogy a fő hajtásokat ültetik vissza a talajba. Pld , ha Rotalla macrandát sűrűn beülteted , akkor 1 héten belül elrohad az alja. De a többi vöröses növény is minimum felkopaszodik .
2011. január 24., hétfő 21:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zeppelin írta: Sziasztok ! Láttam egy másik fórumon , hogy egy 200 literes akváriumba be lett pakolva több mint 50 tő Lilleophis brasil. Tényleg ez az akvakertészet ? Veszünk 100 tő növényt és hipp-hopp kész is az aksi ? Vagy pedig veszünk pár tő növényt és szépen gondozzuk és megvárjuk türelemmel míg benövi az akváriumot ? Számomra ez visszataszító. Mi a véleményetek ? Üdv Z. Szerintem ezt hívják úgy hogy show akvárium . Az idő sürget a nyitásig. Esztétikailag kifogástalan az akvárium. Más kérdés , hogy én is szeretem "babusgatni " a növényeket.
2011. január 24., hétfő 21:00 |
|
|
artegor
Csatlakozott: 2010. március 11., csütörtök 21:46 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Itt egy kicsit Keymaker védelmére kelek, gondolom az ő akváriumára gondolsz ebben az esetben. Nos nem is tudom hol kéne belefogjak. Ez az akvárium egy galériába készül, ami elvileg nem is soká meg fog nyítni. 2-3 hát alatt nincs az a növény ami úgy befutja a talajt, hogy mire a vendégek megérkeznek szép akváriumok fogadják őket. A srácok nem kezdők, nem csak egy lefényképezett akit látsz, ami 2 hét múlva szét lesz szedve. Működni is fog ez sokáig. Egyébként az algásodás elkerülése érdekében is javasolt minél több növényt ültetni a kezdetekben, hogy kevesebb tápanyag jusson az algáknak. Nem értem hogy mi a szokatlan. Ha megnézel egy holland akváriumot ott még több növényt raknak be a telepítésnél.Itt az a furcsa, hogy a leleopsis nem lesz nagyobb, tehát ez az aksi már majdnem készen van. Csak dúsulnia kell. Semmi kötekedés, ez az én véleményem
2011. január 24., hétfő 20:58 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem értek veled egyet! Vegyünk egy példát, ha Te a kertedben fűvet szeretnél akkor nem csak a kerted sarkába raksz fűmagod, hanem kivánt területet teljes beveted. A kertészet arról szól hogy karban is tud tartanni.
_________________ Pé.Zoli
|
2011. január 24., hétfő 20:52 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Sziasztok ! Láttam egy másik fórumon , hogy egy 200 literes akváriumba be lett pakolva több mint 50 tő Lilleophis brasil. Tényleg ez az akvakertészet ? Veszünk 100 tő növényt és hipp-hopp kész is az aksi ? Vagy pedig veszünk pár tő növényt és szépen gondozzuk és megvárjuk türelemmel míg benövi az akváriumot ? Számomra ez visszataszító. Mi a véleményetek ? Üdv Z.
|
2011. január 24., hétfő 20:41 |
|
|