|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:46
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
weak írta: Egy részlet a feleségem egykori blogjából... kapcsolódik a témához. A szaftosabb részleteket kihagynám "Cím: Örökké az enyém"
Mindeközben V folytatta a tegnap megkezdett aquascapinges projektjét. Tegnap elkezdett értsd: tegnap kezdte el összerakni, az elemek, hozzávalók hónapok óta gyűltek a lakás különböző pontjain. Most fél hét, állapota közel neurotikus, a szűrő ereszt, leszarja, nem érdekli, majd holnap - de mégsem, újra bütyköl, nyughatatlan. Én meg mindeközben a hálóban a laptoppal az ölemben a... ITT KIHAGYOK EGY RÉSZT, aztán... Nekem ez a hiány, nem a qrva eresztő szűrő, engem ez tesz idegessé..."Ilyenek vannak, csak tudni kell a dolgokat a helyükön kezelni. Van egy olyan érzésem , hogy jobban fel kell állítani a sorrendet az elfoglaltságaid között Bocsi időközben elolvastam. A fene se érti néha a másnemű lelket Szegény mi ..
2012. október 19., péntek 17:53 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Itt is lehetne publikálni Weak !
|
2012. október 19., péntek 9:05 |
|
|
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Mind a ketten blogolgatunk itt-ott és tudjuk is egymásról, viszont néha kimaradnak postok, nem mindig olvassuk el, hogy mit ír a másik. Ez is egy ilyen volt. Ő tolta az orrom elé tegnap széles mosollyal az arcán. Megérte, mert én is jókat mosolyogtam. Pláne azokon a részeken, amiket most itt kihagytam.
|
2012. október 19., péntek 7:23 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
weak írta: Egy részlet a feleségem egykori blogjából... kapcsolódik a témához. A szaftosabb részleteket kihagynám "Cím: Örökké az enyém"
Mindeközben V folytatta a tegnap megkezdett aquascapinges projektjét. Tegnap elkezdett értsd: tegnap kezdte el összerakni, az elemek, hozzávalók hónapok óta gyűltek a lakás különböző pontjain. Most fél hét, állapota közel neurotikus, a szűrő ereszt, leszarja, nem érdekli, majd holnap - de mégsem, újra bütyköl, nyughatatlan. Én meg mindeközben a hálóban a laptoppal az ölemben a... ITT KIHAGYOK EGY RÉSZT, aztán... Nekem ez a hiány, nem a qrva eresztő szűrő, engem ez tesz idegessé..."Ilyenek vannak, csak tudni kell a dolgokat a helyükön kezelni. Epic WIN! Ebből még-még-még!
|
2012. október 18., csütörtök 21:41 |
|
|
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Egy részlet a feleségem egykori blogjából... kapcsolódik a témához. A szaftosabb részleteket kihagynám "Cím: Örökké az enyém"
Mindeközben V folytatta a tegnap megkezdett aquascapinges projektjét. Tegnap elkezdett értsd: tegnap kezdte el összerakni, az elemek, hozzávalók hónapok óta gyűltek a lakás különböző pontjain. Most fél hét, állapota közel neurotikus, a szűrő ereszt, leszarja, nem érdekli, majd holnap - de mégsem, újra bütyköl, nyughatatlan. Én meg mindeközben a hálóban a laptoppal az ölemben a... ITT KIHAGYOK EGY RÉSZT, aztán... Nekem ez a hiány, nem a qrva eresztő szűrő, engem ez tesz idegessé..."Ilyenek vannak, csak tudni kell a dolgokat a helyükön kezelni.
|
2012. október 18., csütörtök 21:11 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Egy biztos,hogy egy év alatt szedett össze 1600 hozzászólást,míg pl. én 4 év alatt. Szerintem túl rövid idő telt el,nem maga a fórumozás okozta a problémát.Ez csak tetézte a dogot. Utolsó csepp a pohárba.Egy év alatt nem jut el valaki a válásig.Hosszú ideig kivár,tűr.Pláne ha 3 gyereke van.
2012. október 14., vasárnap 10:11 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mindenesetre látszik, hogy a fórumon éli életét mert én biztos, hogy nem kommentáltam volna, hogy elváll a felesége. Még ha tanulságos is azt a közeli barátokkal osztom meg, vagy úgy osztom meg, hogy abból ne lehessen következtetni, mivel ugye ez elég személyes ügy. Szerintem.
_________________ K.Tamás
|
2012. október 14., vasárnap 7:47 |
|
|
wágner úr
|
Nem könnyű ez srácok /lányok / Egy házasság -a szerelmen , szereteten kívül - a tolerancián is alapul. Ha ezzel az egyik fél visszaél az ide vezet - het. Ha a srác nem tér magához nagyobb probléma is lehet a hamis érték ítéletekből.
|
2012. október 13., szombat 21:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tibicuk írta: Ennek semmi köze az akváriumhoz.Ő már gyerekkora óta akvarizál,a neje tudta mivel áll szemben. Egy ilyen lépésnek sokkal,de sokkal mélyebb gyökerei vannak,mintsem egy akvárium,vagy maga a hobbi. Az akvárium csak egy ürügy.Nem hiszem,hogy ez a válóok. Egy harmonikus kapcsolatban ez nem probléma,akármilyen fanatikusan űzi az ember. "Egy harmonikus kapcsolatban ez nem probléma" Mindent túlzásba lehet vinni , úgy , hogy a partnered számára már teherré válik. Teljesen mind egy , hogy miért nem törődsz a családoddal ,az akvárium vagy a kocsma miatt. Arról nem is beszélve , hogy ha fontosabb egy kívülálló véleménye mint a párodé az a kapcsolat már halálra van ítélve .
2012. október 12., péntek 18:07 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
A srác gyakorlatilag a fórumon élte a mindennapjait. Meg kell találni az egészséges mértéket , bármilyen elfoglaltságról legyen is szó. Ez akkor is így van ha egy férfiember /sic/ magányosan él , hát még akkor ha családot alapít.
|
2012. október 12., péntek 9:08 |
|
|