Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:40

Hozzászólás a témához  [ 14 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
 A család az első 
Szerző Üzenet

Abszolut egyetértek az előttem szólóval.
Éppen ezért a "mit veszít egy virtuális közösségért" dologgal sem értek egyet. Egy hobbi nem lehet válóok, szerintem simán csak szabadulni akart és ehhez ürügyet találni... lehet, hogy azért mert már réges-rég van valakije pl.. Ma már szinte mindenki a virtuális térben kommunkál, ezért - értem én hogy jól hangzik - de a virtuális szó ezúttal nem billenti drámaibb irányba a sztori megítélését. Az sem biztos, hogy az egész történet szomorú... a problémák mindig hoznak magukkal valamilyen ajándékot is. Azért egy valami biztos, az előzőekben leírtaktól függetlenül - kétségbe lennék esve.

Ilyenkor azért mindig összeteszem a két kezem, hogy olyan a családom, amilyen. Nálam az akvarizálás mellett van az edzés, ami miatt állandóan főznie kell valakinek, ez is elvisz egy rakás időt és pénzt ráadásul. Úgy mint a '76-os autóm (amit évek óta építek) vagy a szekrényben várakozó repülőgépmakettek, amiket még össze kellene raknom. Pff... ha csak ezen múlna... :ezkesz:

2012. október 12., péntek 8:07

Ennek semmi köze az akváriumhoz.Ő már gyerekkora óta akvarizál,a neje tudta mivel áll szemben.
Egy ilyen lépésnek sokkal,de sokkal mélyebb gyökerei vannak,mintsem egy akvárium,vagy maga a hobbi.
Az akvárium csak egy ürügy.Nem hiszem,hogy ez a válóok.
Egy harmonikus kapcsolatban ez nem probléma,akármilyen fanatikusan űzi az ember.

2012. október 12., péntek 7:33

A kedves fórumozó nagyon el lett varázsolva az úgynevezett közösségtől.
Mennyi csalódás fogja még érni az életben .
Semmi sikerélmény az élet más területén ?
Legalább a fórumtársak észre téríthetnék ,reménykedjünk lesz pár józan gondolkodású ember :
akváriumok a sufniba száműzve , fórumozás elfelejtve.

2012. október 11., csütörtök 21:58

Sziasztok !
Tudom nem szokás a másik fórumról idecitálni témákat.
Mégis úgy érzem érdemes erről kicsit "beszélgetni ".
Úgy érzem a srác még mindég nem mérte fel , hogy egy virtuális közösségért mit is veszített .
Akkor íme a téma
"
Sziasztok!

Sokat vasziláltam hogy írjak- vagy ne, de végül meggyőztem magam, hátha tanulságos mások számára a történetem!

Sajnos mégis az akvarizálás lett az "utolsó csepp a pohárban", a Feleségem három hete bejelentette hogy megkeresett egy ügyvédet és elváll tőlem!
A rendelői akvárium és a napi több óra fórumozás már több volt mint amit elviselt!
Természetesen voltak más apróbb problémák, melyeket megoldottnak gondoltam, de tévedtem!
Sajnos a kapcsolat megromlása olyan mint a túlterhelt víz, egy határig nem látni semmit, aztán borul minden!
Igyekszem a lehetőségekhez mérten minél több időt tölteni a családdal a még hátralévő napokban.

Viszont el kellett kezdenem keresni más lakóhelyet magam és az akváriumaim számára!
Ebben kérném a segítségeteket!
Ha tudtok a III. kerület központja közelében egy 20nm körüli szobát 40-50e Ft/hó árig akkor kérlek küldjetek egy privát üzenetet!

Minden Házas, Családos akvakertész függőnek:
Figyeljétek a környezetekben élők igényeit nagyobb intenzitással, töltsetek minél több időt velük, nehogy felmerüljön a fejükben a kérdés: mit-kit szerettek jobban Náluk?

Köszönettel!

A.ttila

"

Nem lehetett volna inkább az akváriumokat elpaterolni ?

2012. október 11., csütörtök 19:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 14 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2