Szerző |
Üzenet |
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Tamás írta: Kedden bent jártam Nálatok és adtatok egy algaírtó port a szakállas algákra. Örömmel írom , hogy ma reggelre nyoma sincs az algáknak egyszeri használat után. Fantasztikus a cucc . Bevallom kissé szkeptikus voltam , mielőtt meg nem győződtem a hatásáról , hiszen számtalan cucc semmit nem ért amit idáig töltögettem az akváriumba az algák ellen. Nagyon köszi itt is. Kérdésem : miért nem reklámozzátok ? Ha nem beszélgetünk soha nem tudom meg , hogy létezik ez az algaírtó szer. Lehet esetleg róla többet megtudni ? Üdv Tom Jól hangzik! - Milyen porról van szó? (megértem ha szupertitkos és akkor törlöm is a postom ) - Saját cucc? - Milyen hatással van a faunára? (értem ezalatt a bacikat, rákokat, halakat) - Ha véletlenül a konyhában hagyom, mennyire kell aggódnom, ha cukor helyett ezt rakom a teámba és belekortyolok? - Hol lehet beszerezni? - Hogyan kell használni?
|
2011. szeptember 16., péntek 14:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon jó cucc. Tulajdonképpen az ecset algát is eltünteti csak lassan. Bátran lehet alkalmazni a növényekre -kevés kivétellel- csak jó hatással van. A myriophyllum fajtáknál kell nagyon óvatosan használni. Ha hasonló növény van az akváriumban , akkor csak a fele adagot szabad beoldani. Ha rotala wallichii -nál használjuk akkor még ennél is kevesebb kerülhet a vízbe. /jó pár tő wallichii-t kinyírtam , mire rájöttem a helyes adagra./
2011. szeptember 6., kedd 22:15 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Ezt a bűvészmutatványt!Poroztam egy kicsit.Volt egy kis fonal alga és ecset is a Fissin és az üvegen. Onnan nem vakartam le,most nézem onnan is felszívódott. Gondoltam,teszek egy próbát,mivel nem tudtam Amanokat szerezni. A jó múltkor kaptam egy pár "teafiltert",abból maradt még. Három nap és eltűnt az alga.Hozzáteszem,nem volt sok,de most szinte 0. Ecset is csak azért volt,mert a szűrőkhöz nem nyúltam vagy fél éve. Indításkor meg úgy voltam vele,hogy most inkább nem bolygatom. Hát most kitisztítottam,hát mondanom sem kell,durván dszuvás volt az Eheim.
2011. szeptember 6., kedd 21:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Tamás írta: kovka76 írta: Mint a kábítószeresek: Jó az anyag! Nekem keményebb víznél is bevált! Bizony jó anyag. A srácok azt mondták ne használjam lehetőleg 3 napon belűl és mégis használtam-türelmetlenség Semmilyen mellékhatását nem tapasztaltam a garnéláim még talán vidámabakk mint eddig voltak. Üdv Tom. Szia ! Pedig mondtam , hogy elég egyszer egy héten használd Vagy ha többször , akkor csak preventíven.
2011. március 22., kedd 21:06 |
|
|
Tamás
|
kovka76 írta: Mint a kábítószeresek: Jó az anyag! Nekem keményebb víznél is bevált! Bizony jó anyag. A srácok azt mondták ne használjam lehetőleg 3 napon belűl és mégis használtam-türelmetlenség Semmilyen mellékhatását nem tapasztaltam a garnéláim még talán vidámabakk mint eddig voltak. Üdv Tom.
|
2011. március 22., kedd 20:49 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
Mint a kábítószeresek: Jó az anyag! Nekem keményebb víznél is bevált!
|
2011. március 21., hétfő 21:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Tamás írta: Kedden bent jártam Nálatok és adtatok egy algaírtó port a szakállas algákra. Örömmel írom , hogy ma reggelre nyoma sincs az algáknak egyszeri használat után. Fantasztikus a cucc . Bevallom kissé szkeptikus voltam , mielőtt meg nem győződtem a hatásáról , hiszen számtalan cucc semmit nem ért amit idáig töltögettem az akváriumba az algák ellen. Nagyon köszi itt is. Kérdésem : miért nem reklámozzátok ? Ha nem beszélgetünk soha nem tudom meg , hogy létezik ez az algaírtó szer. Lehet esetleg róla többet megtudni ? Üdv Tom Az algaírtó szer összetétele titok Majd reklámozzák a használói ha megoldódnak az algaproblémáik.
2011. március 20., vasárnap 20:42 |
|
|
Tamás
|
Kedden bent jártam Nálatok és adtatok egy algaírtó port a szakállas algákra. Örömmel írom , hogy ma reggelre nyoma sincs az algáknak egyszeri használat után. Fantasztikus a cucc . Bevallom kissé szkeptikus voltam , mielőtt meg nem győződtem a hatásáról , hiszen számtalan cucc semmit nem ért amit idáig töltögettem az akváriumba az algák ellen. Nagyon köszi itt is. Kérdésem : miért nem reklámozzátok ? Ha nem beszélgetünk soha nem tudom meg , hogy létezik ez az algaírtó szer. Lehet esetleg róla többet megtudni ? Üdv Tom
|
2011. március 20., vasárnap 13:40 |
|
|