Szerző |
Üzenet |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Egyébként már nekem is eszembe jutott. ...ebben a kőhiányos bajai környezetben.....
2013. január 4., péntek 14:03 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
tibicuk írta: SlyChocolate írta: Amúgy lehet nem is valódi sziklák hanem hungarocell meg egy kis festék. És ha mondjuk tényleg hungarocel kövek?Az nincs tiltva. A másik,hogy az első akiban szerintem dragon kövek vannak. Építész a fazon,ha jól tudom.Ő meg aztán ismeri az anyagokat Persze , hogy nincs tiltva a hungarocell. Oliver Knott is is sokszor építkezik műgyantás dekorokkal.
|
2013. január 4., péntek 13:46 |
|
|
tibicuk
|
SlyChocolate írta: Amúgy lehet nem is valódi sziklák hanem hungarocell meg egy kis festék. És ha mondjuk tényleg hungarocel kövek?Az nincs tiltva. A másik,hogy az első akiban szerintem dragon kövek vannak. Építész a fazon,ha jól tudom.Ő meg aztán ismeri az anyagokat
2013. január 4., péntek 13:31 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
SlyChocolate írta: Igen okos emberek. Ezt senki nem vitatja. Amúgy lehet nem is valódi sziklák hanem hungarocell meg egy kis festék. Ezer ilyen hátteret lehet látni az akvaristán. Talán minden kétséget kizárna egy vidi az akváról. Azt nehezebb fotoshopolni. Bár ismerve a távolkeleti találékonyságot az is menne nekik. Valahol láttam a neten , hogy az előző akváriumot hogyan készítették. Egy vasszerkezetre vannak a kövek , ami lehet akár műgyantából, összerakva .
|
2013. január 4., péntek 12:15 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igen okos emberek. Ezt senki nem vitatja. Amúgy lehet nem is valódi sziklák hanem hungarocell meg egy kis festék. Ezer ilyen hátteret lehet látni az akvaristán. Talán minden kétséget kizárna egy vidi az akváról. Azt nehezebb fotoshopolni. Bár ismerve a távolkeleti találékonyságot az is menne nekik.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 4., péntek 10:00 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez az akvárium még mindig hihetőbb mint ez Itt a kövek struktúrája is nagyon különleges, és szerintem amit Papó mondott, hogy fel van fűzve vasra, csak függőlegesen lehetséges ugyanis vízszintes irányban annyira kis helyen érnek össze a kövek, hogy látszódnia kéne a merevítésnek. Én még valami ragasztásos módszerre gondoltam de annyira kis helyen érintkeznek, hogy csak a kő súlya miatt nem lehetne kivitelezni szerintem. Hacsak nem mesterséges dekorációról van szó ami eszméletlen lenne. Ilyet vagy hasonlót csak az Avatar filmben láttam.
_________________ K.Tamás
|
2013. január 4., péntek 9:42 |
|
|
tibicuk
|
Arról lehetne vitatkozni,hogy mit ábrázol,de hogy kamu lenne,azt kétlem.Sőt tiltakozom.Az ázsiaiak nem is hinné az ember, hogy mikre képesek.Csak ha a saját szakmámat nézem,mint versenyzés,ott is.Félelmetes. Itt a legutolsó képen is látszik,hogy a középső sziklát valami összetartja.Csak eltakarta növénnyel. Itt van az emberünk.Ott a tavalyi akavája és ott van még kettő letakarva,amiből az egyik ugye tudjuk,hogy az itt felhozott munka.Mikor a TOP 100-ba most bekerült a térugrásos aki.Mindenki fennakadt rajta.Keresgéltem,más céllal és ráakadtam erre a képre,ahol ott ül a fazon a két letakart akival. Már akkor rögtön beugrott ,hogy ez a fazon csinálta a "térugrásos"(most nevezzük így)akvát.
2013. január 4., péntek 8:32 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
|
2013. január 3., csütörtök 23:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Nézz rá a képre! A kövek a víznem sem lebegnek. Bár a damil csodákra képes. Ez nem damillal van megcsinálva , hanem vasra van "felfűzve" a kő.
2013. január 3., csütörtök 22:24 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nézz rá a képre! A kövek a víznem sem lebegnek. Bár a damil csodákra képes.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 3., csütörtök 22:18 |
|
|