Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jah! Picit változtattam a növények elhelyezésén! De nem is meren mutatni mert amit a minap beszéltünk RotalaWallichii-t teljesen lekopaszították a sziámik! A Zöld rotala meg úgye még nem váltott levélzetet! Majd kicsit később... Had érjen még...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2010. április 10., szombat 16:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Azt tudom , csak azt hittem változott az összkép.
2010. április 10., szombat 16:00 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nagyon jól néz ki Kár , hogy az egészről nem tettél fel képet ...... , Tettem én már képeket ebben a topicban az egész akiról is! viewtopic.php?f=24&t=34&start=20#p253
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2010. április 10., szombat 13:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon jól néz ki Kár , hogy az egészről nem tettél fel képet ...... ,
2010. április 10., szombat 12:41 |
|
|
SlyChocolate
|
|
2010. április 10., szombat 7:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Szia ! A fűszerű növény az : Lilaeopsis . Nagyon jó választás , hiszen nem nő magasra és aránylag jól kordában tartható. Nagyon tetszik az összkép , ha a Lilaeopsis kicsit elfut a szikla felé , olyan lesz mint egy táj-kép. A szűrő elé ki kellene találni valamit , ha nem más akkor a fára növesztett moha takarna belőle valamennyit.
2010. április 3., szombat 18:33 |
|
|
Killer81
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 19:24 Hozzászólások: 386 Tartózkodási hely: Létavértes - Debrecen
|
Üdv papó ! Tegnap este összeraktam végre. A fehér homok még több is lett mint elég. Reggelre kicsit beopálosodott a víz, de nem vészes. Sajnos a szűrővel kapcsolatban igazam lett, mert túl magas. Ez nem volna gond csak a víz kiömlője a legtetején van. Kis kavicsot kikapartam alóla és kicsit belenyomtam a kavicságyba az alját. Így a víz szintje alatt van a beömlő másfél centire és nem veri ki a vizet. Egyenlőre így sikerült elosztani a növényeket. Szereztem még ilyen fű szerű növényt is 1 tővel. amit a bal oldali kő körül látható. A vöröses levelű növény tényleg jól mutat. Egyenlőre így néz ki 1 naposan. Hogy tetszik ?
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2010. április 3., szombat 11:49 |
|
|
Geris
|
Két növényes akira nincs pénzem, egy re se nagyon ,mert hát mindenből a legjobbat akarja az ember, és az nem olcsó. Ez már technikailag okés (világítás, szűrés), de még mindig élesztővel pöfög. A technika és a növények egy része átkerül az újba, iwagumi lesz az utód, tetszik az a letisztult stílus (már csak a seiryu kövek árával kell megbarátkoznom). papó írta: Geris írta: Sziasztok! Én is megmutatom az akim, ami lassan szétszedésre kerül, terveb van az utód ... így indult: Tényleg szét akarod szedni ? Nem fér el egy másik is mellette ? Nekem a szívem szakadna meg .
|
2010. március 30., kedd 20:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Geris írta: Sziasztok! Én is megmutatom az akim, ami lassan szétszedésre kerül, terveb van az utód ... így indult: Tényleg szét akarod szedni ? Nem fér el egy másik is mellette ? Nekem a szívem szakadna meg .
2010. március 30., kedd 17:37 |
|
|
Geris
|
Sziasztok! Én is megmutatom az akim, ami lassan szétszedésre kerül, terveb van az utód ... így indult: ilyen lett:
|
2010. március 30., kedd 15:32 |
|
|