Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Uraim köszönöm a dicsérő szavakat. A Blyxa szerintem két külön fajáról van szó zöld és piros. De majd Gabi bá kijavít engem.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. március 15., kedd 17:09 |
|
|
Vargatom
|
Nagyon tetszik az akváriumod SlyChocolate ! Az alga kerüljön el Nem tudom hogyan csináljátok , hogy pirososdik a Blyxa , nekem mindíg zöld marad. Ahogy láttam Geis akváriumát abban is minden tő zöld volt. Üdv Tomi
|
2011. március 15., kedd 16:14 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igéretes kezdés! Gratulálok! Látom a blyxa kedvelt növény lett Én is tervezem az új telepítésnél. Kiváncsi vagyok hogy fog fejlődni nálad is!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. március 15., kedd 10:40 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Így van a kő csak nehezék egyenlőre míg megszívja magát vízzel a Red M. Bár lehet nem látszik de már kötöztem pár Fissidens fontanus-t a Red M-ra. Remélem látványosabb lesz idővel ez a csoda szép moha nálam is.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. március 15., kedd 0:05 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
SlyChocolate írta: Sziasztok. Szeretném Nektek megmutatni pár képben amit alkottam. Szívesen veszek minden őszinte kritikát, hogy miben hogyan kellene esetleg változtatni. A technika és sok más ugyanaz mint az előző akvánál ezzel nem is untatlak Titeket. Ami más a növények: Staurogyne repens Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' Fissidens fontanus Didiplis diandra Blyxa japonica És az előző akvából áthozott Hemianthus micranthemoides A dekor Red moor és dragon lett.
Ezúton is ezer köszönet Gabi bának, hogy ennyit segíttet!
Akkor a képek bár nagyon "nyers" még az akva, kell neki pár hét mire majd valahogy ki fog nézni.
Nagyon jól néz ki A fára a kő helyett mi lesz űltetve ? Gondolom azért van most így , hogy súly legyen rajta. Lehet , hogy a stauroginet a blyxa elé ültettem volna , viszont így a stauroginet nem kell nyírjad. Z.
|
2011. március 15., kedd 0:00 |
|
|
SlyChocolate
|
Sziasztok. Szeretném Nektek megmutatni pár képben amit alkottam. Szívesen veszek minden őszinte kritikát, hogy miben hogyan kellene esetleg változtatni. A technika és sok más ugyanaz mint az előző akvánál ezzel nem is untatlak Titeket. Ami más a növények: Staurogyne repens Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' Fissidens fontanus Didiplis diandra Blyxa japonica És az előző akvából áthozott Hemianthus micranthemoides A dekor Red moor és dragon lett. Ezúton is ezer köszönet Gabi bának, hogy ennyit segíttet! Akkor a képek bár nagyon "nyers" még az akva, kell neki pár hét mire majd valahogy ki fog nézni.
|
2011. március 14., hétfő 23:38 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
papó írta: Durven írta: Na ilyen lett az 'első' még halak nélkül. ( a lámpa még kicsit csálé,majd korigálok) /quote] Hát .... ez hibátlan Na én nem látok képet!
|
2011. március 7., hétfő 22:56 |
|
|
Durven
Csatlakozott: 2010. május 28., péntek 13:30 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Hungary,Debrecen
|
Köszönöm! Lehet kiegészítem a héten egy kis HC-val.
_________________ "Nem az a lényeg,hanem a fontos!"
|
2011. március 7., hétfő 19:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
[quote="Durven"]Na ilyen lett az 'első' még halak nélkül. ( a lámpa még kicsit csálé,majd korigálok) /quote] Hát .... ez hibátlan
2011. március 7., hétfő 19:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
[quote="DeKol"]Na csináltam pár képet az akvárium mostani állapotáról.A középen lévő Anubiast egy kicsit elforgattam így a bal oldal egy kicsit sűrűbb lett.Na de inkább beszéljenek a képek /quote] Nos igen ... szépen alakúl csak az anubiasnak hátrébb kellene kerülnie..
2011. március 7., hétfő 19:06 |
|
|