Szerző |
Üzenet |
Köteles
|
Fantasztikusan tiszta a vized , nagyon jó az elrendezés . Tényleg nem ártana vízzel feltöltened
|
2011. március 26., szombat 16:12 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszönöm Mester. De ez a Te érdemed is.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. március 25., péntek 23:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szia SlyChocolate ! Meseszép. Mintha nem is lenne az akváriumban víz. A Didipris nagyon szép , pedig nem egy könnyű növény.
2011. március 25., péntek 22:12 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Végre már lenn marad a Red moor. Így a rajta lévő Dragon követ összetörtem és a fa tövébe raktam. Ilyen lett a most két hetes akva képe:
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. március 25., péntek 20:39 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Az a baj , hogy én a Tropica táp híve vagyok./mindet végigpróbáltam / Nem tudok elfogulatlan lenni. Pár év tropicás tápozás után csak megerősíteni tudom, jelenleg szerintem is ez a legjobb módszer a növények tápozására. Nevet nem említve de sokat olvasgatom az egyik nagy hazai fórumot a témában. Mindegyik kollégától azt olvasom, hogy "szív" a más nagy nevű gyártók tápjaival. Szinte már misztikus szintre emelve az akvárium indítás lépéseit és magát az egész tápozási procedúrát. Szenvednek az ecset-a-zöldpont-a-fonál-stb algákkal... Én még hírből sem ismerem ezeket amióta minden technika adott meg persze Tropicával tápozom hetente kétszer 5-5ml-t adagolva 40 literre. Hálát adok az égnek, hogy a most indított akvával sincs baj. Semmit extrát nem csináltam csak beletettem ami kellett. Azóta tolom a CO2-t a fényt, sőt már második naptól vannak halak, garnik is benne és semmi gond!
|
2011. március 21., hétfő 16:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Durven írta: papó írta: Durven írta: Egy kis helyzet jelentés. KEvés alga..főleg fonál. milyen gyakori és mértékű vízcserékkel lehetne vissza tartani? továbbá... Jobb eredmény lenne ha átváltanék Easy Life Profito ról. Tropica tápra? Szia ! Ha csak zöld fonálalgád van , akkor azon tudok segíteni. A boltban adok rá cuccot. Az a baj , hogy én a Tropica táp híve vagyok./mindet végigpróbáltam / Nem tudok elfogulatlan lenni. Rendben, a héten akkor bemegyek. Még egy kérdés.. van 10 amanda lazac az akiváriumban, elég félénkek nem nagyon mutatkoznak,mi lehet a gond? kevesen vannak? vagy esetleg rakni kéne melléjük másféle halat? Nem magas a CO2 szint ? Alapjában véve nem félénkek , mondjuk nem szeretika nagy fényt.
2011. március 20., vasárnap 22:31 |
|
|
Durven
Csatlakozott: 2010. május 28., péntek 13:30 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Hungary,Debrecen
|
papó írta: Durven írta: Egy kis helyzet jelentés. KEvés alga..főleg fonál. milyen gyakori és mértékű vízcserékkel lehetne vissza tartani? továbbá... Jobb eredmény lenne ha átváltanék Easy Life Profito ról. Tropica tápra? Szia ! Ha csak zöld fonálalgád van , akkor azon tudok segíteni. A boltban adok rá cuccot. Az a baj , hogy én a Tropica táp híve vagyok./mindet végigpróbáltam / Nem tudok elfogulatlan lenni. Rendben, a héten akkor bemegyek. Még egy kérdés.. van 10 amanda lazac az akiváriumban, elég félénkek nem nagyon mutatkoznak,mi lehet a gond? kevesen vannak? vagy esetleg rakni kéne melléjük másféle halat?
_________________ "Nem az a lényeg,hanem a fontos!"
|
2011. március 20., vasárnap 21:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Durven írta: Egy kis helyzet jelentés. KEvés alga..főleg fonál. milyen gyakori és mértékű vízcserékkel lehetne vissza tartani? továbbá... Jobb eredmény lenne ha átváltanék Easy Life Profito ról. Tropica tápra? Szia ! Ha csak zöld fonálalgád van , akkor azon tudok segíteni. A boltban adok rá cuccot. Az a baj , hogy én a Tropica táp híve vagyok./mindet végigpróbáltam / Nem tudok elfogulatlan lenni.
2011. március 20., vasárnap 20:40 |
|
|
Durven
Csatlakozott: 2010. május 28., péntek 13:30 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Hungary,Debrecen
|
Egy kis helyzet jelentés. KEvés alga..főleg fonál. milyen gyakori és mértékű vízcserékkel lehetne vissza tartani? továbbá... Jobb eredmény lenne ha átváltanék Easy Life Profito ról. Tropica tápra?
_________________ "Nem az a lényeg,hanem a fontos!"
|
2011. március 20., vasárnap 20:23 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Á nem, nem leszek Pogestemon helferi tenyésztő, amit lesz rá keretem szeretném lecserélni valami olyan növényre ami egységes mezőt tud képezni az én körülményeim között .Echino is kinőtte már az akvárium méreteit
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. március 20., vasárnap 14:29 |
|
|