Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tudom, hogy már volt szóban de csak egy tipp. Érdemes lenne jobban feltöltened vízzel az akvát mert a világítás fénye így elég zavaró. Vagy egyszerűen magasabbról fotóznod a medencét.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 24., vasárnap 22:02 |
|
|
Daníí
|
SlyChocolate írta: Szia Daníí. Ez a kép nagyon tetszik. Ha sikerül az talajt teljesen zöldé varázsolnod egy kész akvárium lesz belőle. Nagyon ígéretes...csak így tovább... Szia Köszönöm szépen. Most a pogostemonon nem nyírtam még,hagyom kicsit megerősödni aztán jövőhetén nyírok rajta kicsit.
|
2011. április 24., vasárnap 21:55 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia Daníí. Ez a kép nagyon tetszik. Ha sikerül az talajt teljesen zöldé varázsolnod egy kész akvárium lesz belőle. Nagyon ígéretes...csak így tovább...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 24., vasárnap 21:51 |
|
|
Daníí
|
Ismét eltelt egy hét , megvolt tegnap a vízcsere, kicsit nyírtam a növényeken is. Múltheti kép: http://img3.indafoto.hu/5/3/107433_bdb3 ... 9637_m.jpgés a tegnapi: http://img9.indafoto.hu/5/3/107433_bdb3 ... 840b_m.jpgSajnos múltkor kompakt géppel, most meg csak telefonnal csináltam, így a minőség nem egyezik, de szerintem a lényeg látszik. Bárkinek bármilyen észrevétele van nyugodtan írja meg és egy távolibb kép: http://img9.indafoto.hu/5/3/107433_bdb3 ... 04d8_l.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Daníí 2011. április 24., vasárnap 21:59-kor.
|
2011. április 24., vasárnap 21:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Akkor viszont félreértettem a képeket. A mostani nagyon jó
2011. április 22., péntek 20:03 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Nos nekem a régi is tetszik meg az új is. A HC. klasszúl be fog futnia Bilxa közé és sokkal természetesebb lesz a bal oldalon. A jobb oldal kicsit bizonytalan számomra. Nem lenne jobb beültetni a Blixat a bal oldalról a gyökér aljához ? Mondom ... bizonytalan vagyok Melyik képre gondolsz? A második kép a mostani elhelyezés itt a diffi előtt sokkal jobban visszaadja szépségét a Stau. Itt nincs takarásban, övé a főszerep. A Blyxáké a teljes jobb oldal. Kedvet kaptam egy közelebbi Stau fotóhoz is.
|
2011. április 22., péntek 18:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nos nekem a régi is tetszik meg az új is. A HC. klasszúl be fog futnia Bilxa közé és sokkal természetesebb lesz a bal oldalon. A jobb oldal kicsit bizonytalan számomra. Nem lenne jobb beültetni a Blixat a bal oldalról a gyökér aljához ? Mondom ... bizonytalan vagyok
2011. április 22., péntek 17:05 |
|
|
SlyChocolate
|
Újabb helyzetjelentés. Már régóta gondolkodtam, hogy a jobb hátsó sarokba ültettet Stau ott nem igazán van jó helyen. Az elmúlt hónap alatt a Blyxa is szépen elindult és kezdte takarni a Staut a jobb oldalon. Így tegnap jött az elhatározás! Kiszedtem a diffi előtt lévő Blyxa-kat illetve az összes Stau-t. Blyxa ment a Blyxákhoz a Stau pedig a diffi elé. A jobb hátsó sarokba pedig a már időszerű nyírásból Diandra hajtások kerültek. Ilyen volt: Ilyen lett: ..és ha már fotóztam lőttem egy oldalsót is...
|
2011. április 22., péntek 15:23 |
|
|
ati
|
Gratulálok én is mindenkinek, aki nevezett.
|
2011. április 21., csütörtök 12:50 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Én is gratulálok Gerisnek, Viktornak, Orpheusznak is, bár vannak még akvák, amiket a HAC-ról ismerünk. Jó volt látni Viktor nanoját is, bizonyosan ő is örvendezett neki, hogy nevezhetett. Szerintem nagyon szépen helyt álltak a magyar medencék. Egy dolgot sajnálok, hogy Dani (inadsz) akváriumán nem látta a zsűri, hogy nem az üveg dzsuvás, hanem a fóliázás buborékos, hát lááátszik. Lehet szemüveget kéne csináltatni a bírónak. http://www.aquaticscapers.com/en/contest-gallery/18?set_volume=standard&detail=301&z=61
2011. április 21., csütörtök 9:26 |
|
|