|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 13:35
|
Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Daníí írta: Nem muszáj teljesen új topic rész "naplók" névvel hanem lehetne az, hogy az " Akváriumok Képekben" topikon belül nyitna mindenki magának "új témát" és az lenne az ő akváriumának a naplója AMEN!
2011. április 27., szerda 19:03 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
SlyChocolate írta: Ne legyen az, hogy "napló". Ne másoljunk senkit. De ha egyszer valami az emberállatnak megfelelő besorolás, hát miért ne éljünk a lehetőséggel? Végtére is naplózod az akváriumodat. Jó, én beleegyezek a "saját akváriumok" csoportba is, hogy korrekt legyen minden.
2011. április 27., szerda 19:02 |
|
|
Daníí
|
SlyChocolate írta: Daníí írta: KaZe írta: Fiúk, olyan sok szép fotót lökdöstök ide föl, hogy az csak na. Meg se tudom dícsérni őket, pedig mindenkié szépségesen szép, mind-mind egy kis gyöngyszem a maga nemében. Lehet megérdemelne minden aki saját topikot. Ott van Daníí, akinek gyönyörűen fejlődik az akija, vagy Sly a fissidens szakértő és ne feledjük ki Hugót, aki meg csak úgy szimplán egy kis ékszerdobozt "csapott össze" nekünk azt hiszem nem csak a saját megelégedésére. Gyönyörűek fiúk, csak így tovább. Hugó, ha május végéig járok Debrecenben, akkor beteszem a reflektoraimat meg a fenyképezőt a kocsiba. (csak nem tudom, hogy megyek-e, mert ez biza sokösszetevős esemény lenne, mindenesetre ha tudok menni és még nem sikerült leképezned a medencédet, előtte sikítok.) köszönöm a dicséretet. gondolkoztam saját naplón csak mikor beregeltem ide nem találtam külön naplókat így ide kezdtem el feltöltögetni a dolgokat. de ha van lehetösèg saját naplora akkor nyitok egyet KaZe Szintén köszönöm az elismerést. Danníí Szerintem Gabi bá nem lenne ellene. Csak találjunk ki valami más nevet. Ne legyen az, hogy "napló". Ne másoljunk senkit. Nem muszáj teljesen új topic rész "naplók" névvel hanem lehetne az, hogy az " Akváriumok Képekben" topikon belül nyitna mindenki magának "új témát" és az lenne az ő akváriumának a naplója és akkor nincs utánzás se, de mégis van egy kis rendszeresség az oldalon
|
2011. április 27., szerda 18:46 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe írta: Fiúk, olyan sok szép fotót lökdöstök ide föl, hogy az csak na. Meg se tudom dícsérni őket, pedig mindenkié szépségesen szép, mind-mind egy kis gyöngyszem a maga nemében. Lehet megérdemelne minden aki saját topikot. Ott van Daníí, akinek gyönyörűen fejlődik az akija, vagy Sly a fissidens szakértő és ne feledjük ki Hugót, aki meg csak úgy szimplán egy kis ékszerdobozt "csapott össze" nekünk azt hiszem nem csak a saját megelégedésére. Gyönyörűek fiúk, csak így tovább. Hugó, ha május végéig járok Debrecenben, akkor beteszem a reflektoraimat meg a fenyképezőt a kocsiba. (csak nem tudom, hogy megyek-e, mert ez biza sokösszetevős esemény lenne, mindenesetre ha tudok menni és még nem sikerült leképezned a medencédet, előtte sikítok.) Szintén Köszönöm KaZe! Tárt karokkal várlak!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. április 27., szerda 17:57 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Daníí írta: KaZe írta: Fiúk, olyan sok szép fotót lökdöstök ide föl, hogy az csak na. Meg se tudom dícsérni őket, pedig mindenkié szépségesen szép, mind-mind egy kis gyöngyszem a maga nemében. Lehet megérdemelne minden aki saját topikot. Ott van Daníí, akinek gyönyörűen fejlődik az akija, vagy Sly a fissidens szakértő és ne feledjük ki Hugót, aki meg csak úgy szimplán egy kis ékszerdobozt "csapott össze" nekünk azt hiszem nem csak a saját megelégedésére. Gyönyörűek fiúk, csak így tovább. Hugó, ha május végéig járok Debrecenben, akkor beteszem a reflektoraimat meg a fenyképezőt a kocsiba. (csak nem tudom, hogy megyek-e, mert ez biza sokösszetevős esemény lenne, mindenesetre ha tudok menni és még nem sikerült leképezned a medencédet, előtte sikítok.) köszönöm a dicséretet. gondolkoztam saját naplón csak mikor beregeltem ide nem találtam külön naplókat így ide kezdtem el feltöltögetni a dolgokat. de ha van lehetösèg saját naplora akkor nyitok egyet KaZe Szintén köszönöm az elismerést. Danníí Szerintem Gabi bá nem lenne ellene. Csak találjunk ki valami más nevet. Ne legyen az, hogy "napló". Ne másoljunk senkit.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 27., szerda 17:39 |
|
|
Daníí
|
KaZe írta: Fiúk, olyan sok szép fotót lökdöstök ide föl, hogy az csak na. Meg se tudom dícsérni őket, pedig mindenkié szépségesen szép, mind-mind egy kis gyöngyszem a maga nemében. Lehet megérdemelne minden aki saját topikot. Ott van Daníí, akinek gyönyörűen fejlődik az akija, vagy Sly a fissidens szakértő és ne feledjük ki Hugót, aki meg csak úgy szimplán egy kis ékszerdobozt "csapott össze" nekünk azt hiszem nem csak a saját megelégedésére. Gyönyörűek fiúk, csak így tovább. Hugó, ha május végéig járok Debrecenben, akkor beteszem a reflektoraimat meg a fenyképezőt a kocsiba. (csak nem tudom, hogy megyek-e, mert ez biza sokösszetevős esemény lenne, mindenesetre ha tudok menni és még nem sikerült leképezned a medencédet, előtte sikítok.) köszönöm a dicséretet. gondolkoztam saját naplón csak mikor beregeltem ide nem találtam külön naplókat így ide kezdtem el feltöltögetni a dolgokat. de ha van lehetösèg saját naplora akkor nyitok egyet
|
2011. április 27., szerda 17:26 |
|
|
KaZe
|
Fiúk, olyan sok szép fotót lökdöstök ide föl, hogy az csak na. Meg se tudom dícsérni őket, pedig mindenkié szépségesen szép, mind-mind egy kis gyöngyszem a maga nemében. Lehet megérdemelne minden aki saját topikot. Ott van Daníí, akinek gyönyörűen fejlődik az akija, vagy Sly a fissidens szakértő és ne feledjük ki Hugót, aki meg csak úgy szimplán egy kis ékszerdobozt "csapott össze" nekünk azt hiszem nem csak a saját megelégedésére. Gyönyörűek fiúk, csak így tovább. Hugó, ha május végéig járok Debrecenben, akkor beteszem a reflektoraimat meg a fenyképezőt a kocsiba. (csak nem tudom, hogy megyek-e, mert ez biza sokösszetevős esemény lenne, mindenesetre ha tudok menni és még nem sikerült leképezned a medencédet, előtte sikítok.)
2011. április 27., szerda 17:18 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ami még külön öröm számomra a Blyxa. Hetekig szinte semmi változás nem volt látható de az utóbbi pár napban nagyon szépen beindult. Végre az eddig új zöld hajtások kezdik felvenni a Blyxára jellemző leopárdmintás zöldes-sárgás-vöröses mintát/színt. Egyre hosszabb leveleket hoznak. Majd csinálok róluk is pár képet... Lehet kicsi lesz nekik az akva?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 26., kedd 21:01 |
|
|
SlyChocolate
|
Nem is mertem remélni, hogy ozmo nélkül egyáltalán bármelyik megmarad. Még a HC is fejlődik bár kissé lassan de változik... És tessék!
|
2011. április 26., kedd 20:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ez fantasztikus lett Tibi ! Hát még milyen lesz pár hét múlva
2011. április 26., kedd 20:00 |
|
|