Szerző |
Üzenet |
keszalvo
|
|
2018. október 14., vasárnap 20:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ez megint nagyon precíz . Gratula .
2018. szeptember 9., vasárnap 22:28 |
|
|
titusz
|
Micsoda növénykavalkád! Jó látni az ilyen akvákat ahol nem csak mohából áll a világ!
Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről
|
2018. szeptember 9., vasárnap 19:54 |
|
|
keszalvo
|
Sziasztok. Ha már van napló hozok képeket. Az akvárium már majdnem finisben van ami a fotózást illeti.Már csak időpontot kellene egyeztetnem. Alga nincsen,minden nő valami túlságosan is,a tripittát száműztem mert elpofátlankodott A képek mobilos,mai napon készültek. Kicsit őszies már a hangulat Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2018. szeptember 9., vasárnap 19:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: Üdv Finomítgatások folyamatban. Minden nő mint a gomba,jó hogy mindenhova tudok betűzni növényt mert talajra sincsen szükségük Hoztam telós képeket. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Hmm köszi a képeket . Rakjuk össze gondolatban ?
2018. szeptember 1., szombat 14:44 |
|
|
keszalvo
|
Üdv Finomítgatások folyamatban. Minden nő mint a gomba,jó hogy mindenhova tudok betűzni növényt mert talajra sincsen szükségük Hoztam telós képeket. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2018. augusztus 31., péntek 22:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: Üdv. Az akvárium folyamatosan változik,modhatnám úgy is finomodik a látkép.A növények helyei és összetétele is folyamatos változásban van,a fő cél ugye a harmónia. Az biztos hogy mióta kertészkedem ez az akvárium készült el a leghamarabb és ebben van most jelenleg a legtöbb növény is 26+ na meg a legtöbb fa is Sok apróbb fa azért még kelleni fog főleg vékonyabbak a finomítások miatt. Egy telefonos képet hoztam azért. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről A hangulata kifogástalan
2018. augusztus 26., vasárnap 16:00 |
|
|
keszalvo
|
Üdv. Az akvárium folyamatosan változik,modhatnám úgy is finomodik a látkép.A növények helyei és összetétele is folyamatos változásban van,a fő cél ugye a harmónia. Az biztos hogy mióta kertészkedem ez az akvárium készült el a leghamarabb és ebben van most jelenleg a legtöbb növény is 26+ na meg a legtöbb fa is Sok apróbb fa azért még kelleni fog főleg vékonyabbak a finomítások miatt. Egy telefonos képet hoztam azért. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2018. augusztus 26., vasárnap 6:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: Sziasztok. Jó unalmas ez a napló hisz nem történik semmi.Vagy is a növények nőnek a fákon megragadó kisebb zöld poralga is kopóban van.A növényeken nem látok algát.A buce-k is lassan magukra találnak,a mini fissidens is növöget.A riccardia szokás szerint behisztizett Tettszik hogy színes az erdő sok a piros szín a zölddel harmonizálva pesze csak finoman.A fák sem tüntek el jól kiegészítik a látványt.Nekem egyenlőre tettszik és még csak másfél hónapos,úgy hogy van időm finomítgatni. Most megint úgy vagyok hogy ez egy picit jobban tettszik mint az előzőek,pont a sok apró részlet miatt. Hoztam képeket is. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Nagyon jók a képek , no és az akvárium is
2018. augusztus 15., szerda 21:16 |
|
|
keszalvo
|
Sziasztok. Jó unalmas ez a napló hisz nem történik semmi.Vagy is a növények nőnek a fákon megragadó kisebb zöld poralga is kopóban van.A növényeken nem látok algát.A buce-k is lassan magukra találnak,a mini fissidens is növöget.A riccardia szokás szerint behisztizett Tettszik hogy színes az erdő sok a piros szín a zölddel harmonizálva pesze csak finoman.A fák sem tüntek el jól kiegészítik a látványt.Nekem egyenlőre tettszik és még csak másfél hónapos,úgy hogy van időm finomítgatni. Most megint úgy vagyok hogy ez egy picit jobban tettszik mint az előzőek,pont a sok apró részlet miatt. Hoztam képeket is. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2018. augusztus 15., szerda 19:27 |
|
|