Én már régóta lájkoltam az oldalatokat. Akik akarnak idetalálnak, hidd el, így családiasabb a légkör. Nagyon komoly florárium! Ahogy írtam naplót nyugodtan nyithatsz neki, és minden anyagot felpakolhatsz, ha van egy kis időd, szívesen venném.
2012. november 21., szerda 21:36
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Nagyon megszeretem az ilyen aksikat mióta a boltban berendezték a srácok a miénket. Láttad már ?
Nem, de ígérted, hogy megmutatod! Kértünk is róla képet, naplót, de ez eddig még elmaradt.
Ej -ej Stevo ! Ezért van ez ha egy olyan kis ember mint a Dani nevezetű könnyen felejt honlapokat , címeket, mert neki most nem érdeke a bővebb ismeret Pedig ... ismersz Stevo A ADA Nature Aquarium Philippines követni való de a http://www.facebook.com/pages/Tropicalf ... 003?ref=hl nem. Ezzel sokan veszítenek .. szerintem Pedig ott van fent ez is , persze azóta még több növény van benne :
2012. november 21., szerda 21:28
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
Neonhalakkal tényleg jó lesz, főleg ha még világítani is fognak.
Vannak benne már halak: lángvörös pontylazacok, nem tervezem, hogy neonhalakat is rakok bele. Voltak előtte neonjaim, de a "lánglazacokat" le nem cserélem, iszonyat jó fej zabagépek!
2012. november 21., szerda 7:56
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.