|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 9:54
|
Vol.3 - Célállomás: Dél-Amerika
Szerző |
Üzenet |
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Ráéreztél, ütős lett .
|
2012. november 25., vasárnap 21:55 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
patzu írta: De jó kis fotó! Minden szereplő kicsit rejtőzködő, kicsit fényben vidámkodó! Köszi szépen! Elárulom, hogy picit hatásvadász fotó, hisz az egyik felem látszik, akárcsak az egyik akváriumom, a másik pedig nem.
|
2012. november 25., vasárnap 15:34 |
|
|
patzu
Csatlakozott: 2011. augusztus 31., szerda 21:02 Hozzászólások: 127
|
De jó kis fotó! Minden szereplő kicsit rejtőzködő, kicsit fényben vidámkodó!
|
2012. november 25., vasárnap 15:27 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Icepeak írta: Nagyon szép. Én a helyedbe egy kis vöröset belecsempésznék:) Köszi szépen! Ott van, ott van, középen Anthurium, csak sajnos kiégett a fotón. Már szépen hozza a következő hajtásait
|
2012. november 25., vasárnap 15:16 |
|
|
Icepeak
|
Nagyon szép. Én a helyedbe egy kis vöröset belecsempésznék:)
2012. november 25., vasárnap 15:11 |
|
|
stevo
|
Egy közös kép A slice of my life by [stevo], on Flickr
|
2012. november 25., vasárnap 14:49 |
|
|
stevo
|
papó írta: stevo írta: Én már régóta lájkoltam az oldalatokat. Akik akarnak idetalálnak, hidd el, így családiasabb a légkör. Nagyon komoly florárium! Ahogy írtam naplót nyugodtan nyithatsz neki, és minden anyagot felpakolhatsz, ha van egy kis időd, szívesen venném. Megpróbálom az egyik srácot rávenni a napló nyitásra. Tökre nem értek az orchideákhoz Rendben, köszi szépen!
|
2012. november 21., szerda 21:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
stevo írta: Én már régóta lájkoltam az oldalatokat. Akik akarnak idetalálnak, hidd el, így családiasabb a légkör. Nagyon komoly florárium! Ahogy írtam naplót nyugodtan nyithatsz neki, és minden anyagot felpakolhatsz, ha van egy kis időd, szívesen venném. Megpróbálom az egyik srácot rávenni a napló nyitásra. Tökre nem értek az orchideákhoz
2012. november 21., szerda 21:49 |
|
|
stevo
|
T.Tamás30 írta: Köszi a listát.Az úszó növényeknek fény gondjuk lehetett,hogy elmállottak? Jah és ha gondolod,később szívesen küldök Limnobiumot ha ismét megpróbálkoznál vele,mert nálam nagyon szapora társaság Igazán nincsmit. Nem értem én sem, hisz 32W 6400kelvin és 2200 lumenes izzóval lőttem az aksit! A flamingóvirág hozza új hajtásait, az echinodorus bleheri szétrobban a cserépben, de az úszónövények nem komálják a helyet nálam, akárhányszor próbálkoztam mindig elmállottak...
|
2012. november 21., szerda 21:47 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
stevo írta: T.Tamás30 írta: Nagyon patent! Esetleg majd csinálsz egy növénylistát? Köszi! Persze, azonnal májszter! Submers: - Úszónövények: - (nagy bánatomra a limnobium és a phyllantus is elmállott...) Emers: - Echinodorus Bleheri - Echinodorus Ozelot (bár szerintem hamarosan elfárad...) - Spathiphyllum M (Vitorlavirág) - Spathiphyllum XL (Vitorlavirág) - Tillandsia cyanea (Szakállbromélia) - Tillandsia usneoides (szakállka) - Anthurium (Flamingóvirág) Köszi a listát.Az úszó növényeknek fény gondjuk lehetett,hogy elmállottak? Jah és ha gondolod,később szívesen küldök Limnobiumot ha ismét megpróbálkoznál vele,mert nálam nagyon szapora társaság
|
2012. november 21., szerda 21:40 |
|
|