Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Stevo ! Ez most a legjobb !
2013. február 2., szombat 20:33 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevo írta: Mostanában nem sokat fórumozok,de az aksik megvannak persze. Megvolt az átrendezés, hogy a paludárium jelleg megmarad-e nemtudom még... de így néz ki most: After the rescape... by [stevo], on Flickr Hát ez fantasztikus!!
|
2013. február 2., szombat 20:30 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Mostanában nem sokat fórumozok,de az aksik megvannak persze. Megvolt az átrendezés, hogy a paludárium jelleg megmarad-e nemtudom még... de így néz ki most: After the rescape... by [stevo], on Flickr
|
2013. február 2., szombat 20:16 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
T.Tamás30 írta: Most már leírom.... Szét ne szedd a biotópot,újra a halasítani és tovább dúsítani a víz feletti régiót,és megtartani pár Limnobiumot Ezek jutottak eszembe,amikor láttam,hogy szét akarod szedni és újra indítani.Leküzdhető dolgok ezek ahogy olvasom megoldásokat.És csak megerősödött bennem ez,amikor láttam a képet a szobádról.Szóval növényesítésre-halasításra fel,és maradjon ez a biotóp akva Újra halasítás - tuti lesz! Víz feletti régió dúsítása - tuti lesz! + Víz alatti régió is! Limnobium - remélem! Nem szedem szét (teljesen), csak átalakítom egy kicsit.
|
2013. január 15., kedd 22:37 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Most már leírom.... Szét ne szedd a biotópot,újra a halasítani és tovább dúsítani a víz feletti régiót,és megtartani pár Limnobiumot Ezek jutottak eszembe,amikor láttam,hogy szét akarod szedni és újra indítani.Leküzdhető dolgok ezek ahogy olvasom megoldásokat.És csak megerősödött bennem ez,amikor láttam a képet a szobádról.Szóval növényesítésre-halasításra fel,és maradjon ez a biotóp akva
|
2013. január 15., kedd 21:37 |
|
|
stevo
|
Mexx2 írta: Hogy is van? Akinek ilyen barátai vannak nincs szüksége ellenségekre? Valahogy így...
|
2013. január 15., kedd 19:33 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevo írta: Mexx2 írta: Nem kell új lakás, csak ki kell ütni a falakat.A szomszéddal lesz egy közös akváriumotok. Tudtam rátok számíthatok! Hogy is van? Akinek ilyen barátai vannak nincs szüksége ellenségekre?
_________________ K.Tamás
|
2013. január 15., kedd 19:29 |
|
|
stevo
|
papó írta: Neked csak a kéglit kell megszerezned ,tehát könnyebb helyzetben vagy Egyértelmű... Mexx2 írta: Nem kell új lakás, csak ki kell ütni a falakat.A szomszéddal lesz egy közös akváriumotok. Tudtam rátok számíthatok!
|
2013. január 15., kedd 19:25 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: stevo írta: papó írta: Veled vagyok Stevo drukkolok ! De enyém lesz a dicsőség ,aki beszerezheti Neked ezeket a vizicsodákat igaz ? Nanáhogy! De ilyen gyönyörűségeket csak személyesen vennék át az is biztos! De jó lenne... ááh Mindenesetre elkezdek beszerezni tenyészállatokat , mert mégis a saját szaporulatomért tudok igazán felelősséget vállalni No meg nagyobb lesz a hasznom Neked csak a kéglit kell megszerezned ,tehát könnyebb helyzetben vagy Nem kell új lakás, csak ki kell ütni a falakat. A szomszéddal lesz egy közös akváriumotok.
_________________ K.Tamás
|
2013. január 15., kedd 19:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
stevo írta: papó írta: Veled vagyok Stevo drukkolok ! De enyém lesz a dicsőség ,aki beszerezheti Neked ezeket a vizicsodákat igaz ? Nanáhogy! De ilyen gyönyörűségeket csak személyesen vennék át az is biztos! De jó lenne... ááh Mindenesetre elkezdek beszerezni tenyészállatokat , mert mégis a saját szaporulatomért tudok igazán felelősséget vállalni No meg nagyobb lesz a hasznom Neked csak a kéglit kell megszerezned ,tehát könnyebb helyzetben vagy
2013. január 15., kedd 19:22 |
|
|