|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 7:03
|
Vol.3 - Célállomás: Dél-Amerika
Szerző |
Üzenet |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Nem döntöttem még el, hogy nézzen ki a végleges scape. Így nyitott vagyok, kinek melyik tetszik?! Testing the hardscape #1 by [stevo], on Flickr Testing the hardscape #2 by [stevo], on Flickr Testing the hardscape #3 by [stevo], on Flickr Testing the hardscape #4 by [stevo], on Flickr Testing the hardscape #5 by [stevo], on Flickr avagy az "eredeti": Testing the height of the tank #3 by [stevo], on Flickr
|
2012. október 4., csütörtök 21:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
"Ahogy olvasom, egy kis port kavartam ezzel az ADA homokkal, pedig egyáltalán nem szerettem volna... " Ez hülyeség. Magyar virtus Egyébként az ember ameddig él mindig tanul , főleg ha egy ilyen hobbija van
2012. október 2., kedd 23:03 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Elszomorító, hogy mennyire pusztul az élővilág a Földön... és ennek a legnagyobb okozói mi, emberek vagyunk... de ebbe ne menjünk bele szerintem, mi, akik akváriummal, illetve bármi más egyéb élővilággal kapcsolatos dologgal foglalkozunk, próbáljuk magunknak egy kis zöld szeletet létrehozni, és ez rendjén is van. Ahogy olvasom, egy kis port kavartam ezzel az ADA homokkal, pedig egyáltalán nem szerettem volna... Figyu papó, semmi gond, hogy nincs meg a cikk, fórum, veszel egy repjegyet, kimegyek csinálok pár fotót, sőt még egy külön oldalt is neki, ha szeretnéd! Hja látom közben, hogy szállásom is van már, remek! Amúgy kölcsönkaptam egyik ismerős fényképezőgépét, hogy próbálgassam, mielőtt elviszem garanciáztatni, hááááát mondom lövök egy berendezett képet az aksiról, de minősíthetetlen sz*r lett, úgyhogy egy kicsit kell még rá várni
|
2012. október 2., kedd 22:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Képzeld Stevo , hogy ma este olvasgatás közben belebotlottam egy harcsás fórumba. Az eszmecsere ott is azon folyt , hogy eredeti - e avagy nem az ADA homokja. Végül is megegyeztek ott is egy marketing elnevezésbe. Viszont nagyot tévedtem a homok színében , mert van a folyónak egy csodálatos szakasza ahol fehér a homok és tele van üdülőhellyel pálmafákkal - mondjuk arrafelé nem csoda - és egyéb földi jóval az a rész. Pont azt írták a fórumon , hogy mese szép a kontraszt a fehér talaj és a barna víz között , ha nem árad a folyó és tiszta átlátszó a víz. A fórumot véletlen bezártam most meg nem találom , de hátha rábukkanok , mert érdekes a témához hozzápasszoló hozzászólások vannak. Ha el akarsz menni személyesen tanulmányozni a terepet , szállást már találtam számodra : http://www.booking.com/city/br/manaus.h ... 86&lang=hu
2012. október 2., kedd 22:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
asera írta: Ez 2010-es cikk,kíváncsi vagyok azóta hogyan változott a helyzet? Mert ha negatív irányba,akkor stevo biotópjába sajnos nem sok víz kell ez új : http://www.practicalfishkeeping.co.uk/c ... p?sid=5277
2012. október 2., kedd 17:39 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez 2010-es cikk,kíváncsi vagyok azóta hogyan változott a helyzet? Mert ha negatív irányba,akkor stevo biotópjába sajnos nem sok víz kell
|
2012. október 2., kedd 17:34 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Itt van egy jó kis cikk , sajna nagy bajban van az élővilág http://riotimesonline.com/brazil-news/r ... -drought/#
|
2012. október 2., kedd 10:05 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
asera írta: Erről a képről a vörös iszap-katasztrófa jut az eszembe Lehet ott készült a kép ? Volt ebben az országban egy riporter -most kanadai menekült - aki a koszovói népírásról a Duna partról tudósított.
|
2012. október 2., kedd 7:58 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Erről a képről a vörös iszap-katasztrófa jut az eszembe
|
2012. október 2., kedd 7:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
De hogy is lettél átverve. Elég baj , hogy sokan misztifikálnak egyszerű termékeket a marketing miatt. Gondolj bele , hogy a szállítása mennyibe kerülne a talajnak , ha körbeutazná a fél világot. A Rio Negró környezetének talaja vörös , de agyagos
2012. október 1., hétfő 22:02 |
|
|