|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 10:03
|
Vol.3 - Célállomás: Dél-Amerika
Szerző |
Üzenet |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
T.Tamás30 írta: Ép ez végett kértem,nekem is tetszik amit eddig alkottál,és kíváncsi vagyok milyen kontrasztot ad a lenti és fenti rész egymásnak,főleg ha még megy a párásító is.Szóval nekem bejövős eddig a project,és jó hogy nem adtad fel az akvarizálást.Algamentes folytatást Köszi szépen! Most mióta 6500kelvines izzó feszít az aksi felett igencsak látszik, hogy nem annyira barna a víz, de pár catappa levél megoldja. Én is örülök, elhiheted! Nyáron volt egy kis krízis, de átlendültem és most újult erővel csapok ebbe, és a másik projektbe is. Tényleg, mi a helyzet a Te akiddal?
|
2012. október 18., csütörtök 21:46 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Ép ez végett kértem,nekem is tetszik amit eddig alkottál,és kíváncsi vagyok milyen kontrasztot ad a lenti és fenti rész egymásnak,főleg ha még megy a párásító is.Szóval nekem bejövős eddig a project,és jó hogy nem adtad fel az akvarizálást.Algamentes folytatást
|
2012. október 18., csütörtök 20:16 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
T.Tamás30 írta: Egy olyat is,amin együtt látszik mind két rész? Most rohanok el itthonról, éppen csak lőttem pár képet gyorsba'. Természetesen csinálok, vagy holnap vagy szombaton, de lesz. Bár a víz alatti rész, a biotóp jellege miatt növényekben nem dúskál, de nekem tetszik!
|
2012. október 18., csütörtök 20:06 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Egy olyat is,amin együtt látszik mind két rész?
|
2012. október 18., csütörtök 19:57 |
|
|
stevo
|
Egy kis DIY mindig kell, mostantól az armatúra az aksi felett lóg, és nem az egyik oldalára van felapplikálva, mindemellett az új izzó is nagyon acélos. De persze, egy kis update mit ér kép nélkül, semmit?! Tessék, csak tessék: Front Emersed Area by [stevo], on Flickr Right Sideview by [stevo], on Flickr Left Sideview by [stevo], on Flickr és a végére egy közeli, amin látszik a csalás az akváriumban, alias Riparium újratöltve. Just a random closeup by [stevo], on Flickr
|
2012. október 18., csütörtök 19:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Köszi Stevo ! Időközben észrevettem ,hogy később lesz a másik akváriumról.
2012. október 14., vasárnap 20:37 |
|
|
stevo
|
papó írta: Köszi a beszámolót a Terra Plázáról. Nem értem az egészet egyszerűen , hogy mikor a boltban nagyon komoly feltételeket kell teremtenünk az állatok tartására itt szinte minden megengedett. Akkor még nem beszéltem a védett Cites.be sorolt állatokról preparátumokról. Hol van lávakő a képeken ?? A tömegnyomor, a lökdösődés, amúgy ennek nagyon kevés köze van az ismeretterjesztéshez, ez inkább piac jellegű, mindenki kiviszi, hogy hé barátom ez van, meg az van, aztán nagy kedvezménnyel árulják, az előadásokra nem is tudtunk elmenni, annyira el voltak dugva... Az tényleg érdekes, hogy milyen körülmények között vannak a néha több tízezer forintos hüllők... Lávakő? Sehol. Az egy másik aksi lesz, a kisebb, előző hozzászólásomban külön is vettem őket I. aksi és II. aksi. Arról is lesznek képek hamarosan. Végül annyira szerettem a régi aksit, hogy nem adtam el, és berendeztem biotópnak, az új pedig növényes lesz.
|
2012. október 14., vasárnap 20:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
[quote="papó"]Köszi a beszámolót a Terra Plázáról. Nem értem az egészet egyszerűen , hogy mikor a boltban nagyon komoly feltételeket kell teremtenünk az állatok tartására itt szinte minden megengedett. Akkor még nem beszéltem a védett Cites.be sorolt állatokról preparátumokról. Várjuk a képeket.
2012. október 14., vasárnap 20:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Köszi a beszámolót a Terra Plázáról. Nem értem az egészet egyszerűen , hogy mikor a boltban nagyon komoly feltételeket kell teremtenünk az állatok tartására itt szinte minden megengedett. Akkor még nem beszéltem a védett Cites.be sorolt állatokról preparátumokról. Hol van lávakő a képeken ??
2012. október 14., vasárnap 20:27 |
|
|
stevo
|
|
2012. október 14., vasárnap 20:16 |
|
|