|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 11:07
|
Vol.3 - Célállomás: Dél-Amerika
Szerző |
Üzenet |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
papó írta: A Limnobium Laevigatum is lukad ? A phyllantus-ról tudom, hogy az igényesebb faj, szóval az még beleférne a pakliba, de azzal nincs nagy gond, ellenben a limnobium-al... én se értem...
|
2012. október 24., szerda 19:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A Limnobium Laevigatum is lukad ?
2012. október 24., szerda 19:19 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
T.Tamás30 írta: stevo írta: Az emers növények szépen növögetnek. A legutóbbi szerzemény anthurium már virágozni is fog hamarosan, ami 100%-ban itteni történés, szóval örülés van. De sajnos nem teljesen az úszónövények érthetetlen módon pusztulnak, elbarnul a tetejük, kilyukadnak, elsárgulnak... Mindenkinél nőnek, mint a gyilok, nálam meg mindig haldokolnak. Van erre valami speckó fortély/ötlet? Nálam az algázóim kajálták előszeretettel a gyökerétől a leveléig,nem maradt belőle csak egy 2 forintosnyi levélke,a többit ki kellett szelektálnom,majd elkezdtem adni spirulina tabit,és azóta az kis levélke jó egy tenyérnyi mennyiségre gyarapodott.Szóval lehet a halak voltak a ludas nálad. Hát ööö azt biztos kizárom, még nincsenek benne halak.
|
2012. október 24., szerda 18:56 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
stevo írta: Az emers növények szépen növögetnek. A legutóbbi szerzemény anthurium már virágozni is fog hamarosan, ami 100%-ban itteni történés, szóval örülés van. De sajnos nem teljesen az úszónövények érthetetlen módon pusztulnak, elbarnul a tetejük, kilyukadnak, elsárgulnak... Mindenkinél nőnek, mint a gyilok, nálam meg mindig haldokolnak. Van erre valami speckó fortély/ötlet? Nálam az algázóim kajálták előszeretettel a gyökerétől a leveléig,nem maradt belőle csak egy 2 forintosnyi levélke,a többit ki kellett szelektálnom,majd elkezdtem adni spirulina tabit,és azóta az kis levélke jó egy tenyérnyi mennyiségre gyarapodott.Szóval lehet a halak voltak a ludas nálad.
|
2012. október 24., szerda 18:54 |
|
|
stevo
|
papó írta: stevo írta: Az emers növények szépen növögetnek. A legutóbbi szerzemény anthurium már virágozni is fog hamarosan, ami 100%-ban itteni történés, szóval örülés van. De sajnos nem teljesen az úszónövények érthetetlen módon pusztulnak, elbarnul a tetejük, kilyukadnak, elsárgulnak... Mindenkinél nőnek, mint a gyilok, nálam meg mindig haldokolnak. Van erre valami speckó fortély/ötlet? Lehet nem bírják a füstöt ............................................ bocsi Stevo Esetleg ha tudnám milyen növények.. D Hú tényleg, jogos nem írtam! Róluk van szó: Limnobium Laevigatum Phyllantus Fluitans
|
2012. október 24., szerda 18:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
stevo írta: Az emers növények szépen növögetnek. A legutóbbi szerzemény anthurium már virágozni is fog hamarosan, ami 100%-ban itteni történés, szóval örülés van. De sajnos nem teljesen az úszónövények érthetetlen módon pusztulnak, elbarnul a tetejük, kilyukadnak, elsárgulnak... Mindenkinél nőnek, mint a gyilok, nálam meg mindig haldokolnak. Van erre valami speckó fortély/ötlet? Lehet nem bírják a füstöt ............................................ bocsi Stevo Esetleg ha tudnám milyen növények..
2012. október 24., szerda 18:42 |
|
|
stevo
|
Az emers növények szépen növögetnek. A legutóbbi szerzemény anthurium már virágozni is fog hamarosan, ami 100%-ban itteni történés, szóval örülés van. De sajnos nem teljesen az úszónövények érthetetlen módon pusztulnak, elbarnul a tetejük, kilyukadnak, elsárgulnak... Mindenkinél nőnek, mint a gyilok, nálam meg mindig haldokolnak. Van erre valami speckó fortély/ötlet?
|
2012. október 24., szerda 18:29 |
|
|
stevo
|
Mexx2 írta: Nagyon misztikusra vetted a figurát. Köszi szépen! Próbáltam! T.Tamás30 írta: stevo írta: T.Tamás30 írta: Ép ez végett kértem,nekem is tetszik amit eddig alkottál,és kíváncsi vagyok milyen kontrasztot ad a lenti és fenti rész egymásnak,főleg ha még megy a párásító is.Szóval nekem bejövős eddig a project,és jó hogy nem adtad fel az akvarizálást.Algamentes folytatást Köszi szépen! Most mióta 6500kelvines izzó feszít az aksi felett igencsak látszik, hogy nem annyira barna a víz, de pár catappa levél megoldja. Én is örülök, elhiheted! Nyáron volt egy kis krízis, de átlendültem és most újult erővel csapok ebbe, és a másik projektbe is. Tényleg, mi a helyzet a Te akiddal? Off: egy kicsit átalakult,meg lett nyírva és jelentősen ritkítva a Rotala erdőm,amit újra is ültettem,megnyírtam a Pogokat is,felszedegettem és rendbe tettem a tenellust is,kapott néhány új fajta növényt is az akvárium,illetve beszereztem még egy RO kütyüt.Meglátom majd hova fejlődik.Képet meg nem tudok csinálni egyenlőre így csak szóban tudok nyilatkozni Várom majd a toltál képeket Pedig egy fotó... majd ha van lehetőséged azért nyugodtan oszd meg velünk.
|
2012. október 19., péntek 18:59 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
stevo írta: T.Tamás30 írta: Ép ez végett kértem,nekem is tetszik amit eddig alkottál,és kíváncsi vagyok milyen kontrasztot ad a lenti és fenti rész egymásnak,főleg ha még megy a párásító is.Szóval nekem bejövős eddig a project,és jó hogy nem adtad fel az akvarizálást.Algamentes folytatást Köszi szépen! Most mióta 6500kelvines izzó feszít az aksi felett igencsak látszik, hogy nem annyira barna a víz, de pár catappa levél megoldja. Én is örülök, elhiheted! Nyáron volt egy kis krízis, de átlendültem és most újult erővel csapok ebbe, és a másik projektbe is. Tényleg, mi a helyzet a Te akiddal? Off: egy kicsit átalakult,meg lett nyírva és jelentősen ritkítva a Rotala erdőm,amit újra is ültettem,megnyírtam a Pogokat is,felszedegettem és rendbe tettem a tenellust is,kapott néhány új fajta növényt is az akvárium,illetve beszereztem még egy RO kütyüt.Meglátom majd hova fejlődik.Képet meg nem tudok csinálni egyenlőre így csak szóban tudok nyilatkozni Várom majd a toltál képeket
|
2012. október 19., péntek 11:23 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon misztikusra vetted a figurát.
_________________ K.Tamás
|
2012. október 19., péntek 9:12 |
|
|