Egy kis videóval kedveskednék az idelátogatóknak, a pirosság már észlelhető, a bátortalanság nyomokban sem! Ez az első videó pályafutásom során, úgyhogy tessék elnézőnek lenni, az "elkövető" Dorci volt.
Egy kis videóval kedveskednék az idelátogatóknak, a pirosság már észlelhető, a bátortalanság nyomokban sem! Ez az első videó pályafutásom során, úgyhogy tessék elnézőnek lenni, az "elkövető" Dorci volt.
Én megpróbáltam... víz alatti képeket iszonyat módon nehéz csinálni a fotómasinával, olyan szinten visszatükröződik az üveg, hogy élvezhetetlen lesz a kép... A fa még kicsit taknyosodik, de már alig, egy talajporszívózás se ártana, de most nem sok időm volt.
A Tetratec Easy Wipes hihetetlen jó cucc! De tényleg, csak ajánlani tudom! Egy részen a párásító miatt felverődik a víz, ami eléggé kemény itt a 17.kerben, tehát evidens, hogy a vízkő megjelenik, egy nagyon kicsi dörzsölés utána sikítva menekült a több hetes vízkő. Fantasztikus!
Holnap, nagy nap lesz! Végre...
2012. október 30., kedd 20:38
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
Az emers növények szépen növögetnek. A legutóbbi szerzemény anthurium már virágozni is fog hamarosan, ami 100%-ban itteni történés, szóval örülés van. De sajnos nem teljesen az úszónövények érthetetlen módon pusztulnak, elbarnul a tetejük, kilyukadnak, elsárgulnak... Mindenkinél nőnek, mint a gyilok, nálam meg mindig haldokolnak. Van erre valami speckó fortély/ötlet?
A phyllantus-ról tudom, hogy az igényesebb faj, szóval az még beleférne a pakliba, de azzal nincs nagy gond, ellenben a limnobium-al... én se értem...
Előfordul , hogy csak levelet vált. Van olyan , hogy eldobálja a kisebb leveleit és ha tetszik neki a hely akkor sokkal kevesebb de nagyobb levelet hoz.
Hmm, ez jó hír, remélem, hogy tényleg így van, akkor csak túlaggódom. Áhh, de jó lenne már egy szabadnap, igazán megérdemelné az aksi már halakat.
2012. október 24., szerda 19:41
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
A phyllantus-ról tudom, hogy az igényesebb faj, szóval az még beleférne a pakliba, de azzal nincs nagy gond, ellenben a limnobium-al... én se értem...
Előfordul , hogy csak levelet vált. Van olyan , hogy eldobálja a kisebb leveleit és ha tetszik neki a hely akkor sokkal kevesebb de nagyobb levelet hoz.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.