Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Barnapl írta: SlyChocolate írta: Barnapl írta: Köszi de szerezz be egy bucét és te is megtapasztalhatod. A tartása kb. mint az anubias csak jobban díjazza a lágy vizet de elvan a csap vízben is kevés fénnyel. Ja és a havat csak olvasztva bírja. Én általánosságban a vízinövények virágzására értettem. Mindig nagy öröm ha egy vízinövény virágzik, ritkán postolnak a kollégák ilyet, legyen az bármely fajta... Egy virág az akvakertésznek olyan mint a halas akvaristának a szaporulat egy ritka fajnál. Legalábbis amikor még halakat tenyésztettem régen én ennyire örültem a kis halaknak mint most a virágnak. Ez így van!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. április 17., vasárnap 1:02 |
|
|
Barnapl
Csatlakozott: 2016. március 3., csütörtök 16:03 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Szeged
|
SlyChocolate írta: Barnapl írta: Köszi de szerezz be egy bucét és te is megtapasztalhatod. A tartása kb. mint az anubias csak jobban díjazza a lágy vizet de elvan a csap vízben is kevés fénnyel. Ja és a havat csak olvasztva bírja. Én általánosságban a vízinövények virágzására értettem. Mindig nagy öröm ha egy vízinövény virágzik, ritkán postolnak a kollégák ilyet, legyen az bármely fajta... Egy virág az akvakertésznek olyan mint a halas akvaristának a szaporulat egy ritka fajnál. Legalábbis amikor még halakat tenyésztettem régen én ennyire örültem a kis halaknak mint most a virágnak.
|
2016. április 16., szombat 19:30 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Barnapl írta: Köszi de szerezz be egy bucét és te is megtapasztalhatod. A tartása kb. mint az anubias csak jobban díjazza a lágy vizet de elvan a csap vízben is kevés fénnyel. Ja és a havat csak olvasztva bírja. Én általánosságban a vízinövények virágzására értettem. Mindig nagy öröm ha egy vízinövény virágzik, ritkán postolnak a kollégák ilyet, legyen az bármely fajta...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. április 16., szombat 13:48 |
|
|
Barnapl
Csatlakozott: 2016. március 3., csütörtök 16:03 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Szeged
|
Köszi de szerezz be egy bucét és te is megtapasztalhatod. A tartása kb. mint az anubias csak jobban díjazza a lágy vizet de elvan a csap vízben is kevés fénnyel. Ja és a havat csak olvasztva bírja.
|
2016. április 16., szombat 13:46 |
|
|
SlyChocolate
|
Barnapl írta: SlyChocolate írta: Tőlem is gratula! Ez egy hóvirág még kinyílása előtt? Köszi. Szerintem nem bírná a havat.
|
2016. április 16., szombat 13:43 |
|
|
Barnapl
|
SlyChocolate írta: Tőlem is gratula! Ez egy hóvirág még kinyílása előtt? Köszi. Szerintem nem bírná a havat.
|
2016. április 16., szombat 13:42 |
|
|
SlyChocolate
|
|
2016. április 16., szombat 13:42 |
|
|
Barnapl
|
Kinyílt ma reggelre.
|
2016. április 16., szombat 13:41 |
|
|
SlyChocolate
|
Tőlem is gratula! Ez egy hóvirág még kinyílása előtt?
|
2016. április 16., szombat 13:39 |
|
|
Barnapl
|
JANNUS333 írta: Barnapl írta: Virágzik a Bucephalandra motleyana 'Elegant blue' Nagyon "elegante"..lassan tavaszi virágoskertnek kell hívni a naplód....szép.. Köszi!
|
2016. április 16., szombat 5:40 |
|
|