Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: Nem vagyok olyan Az élet az ilyen dolgokat(embereket) úgyis elintézi eddig ezt hittem én is , de lassan kezdek kételkedni
2012. szeptember 9., vasárnap 20:14 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem vagyok olyan Az élet az ilyen dolgokat(embereket) úgyis elintézi
|
2012. szeptember 9., vasárnap 20:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
asera írta: Kezdő voltam Nem volt alatta táptalaj,és senyvedtek a növények. Akitől vettem a talajt,manadot addott el táptalajként és arra ajánlotta a bazaltot Én meg csodálkoztam hogy nem akarnak normálisan fejlődni a növények Ez nem semmi történet . A helyedben lelőttem volna
2012. szeptember 9., vasárnap 20:00 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kezdő voltam Nem volt alatta táptalaj,és senyvedtek a növények. Akitől vettem a talajt,manadot addott el táptalajként és arra ajánlotta a bazaltot Én meg csodálkoztam hogy nem akarnak normálisan fejlődni a növények
|
2012. szeptember 9., vasárnap 19:55 |
|
|
veronica
Csatlakozott: 2012. szeptember 8., szombat 19:45 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Gratula,elsőre perfekt! Köszönöm
_________________ Turóczi Veronika
|
2012. szeptember 9., vasárnap 19:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
asera írta: A bazaltzúzalékkal én annó nagyon megjártam Önmagában a bazalttal semmi baj , valaminek még kell történnie , hogy kudarc legyen Mi történt annó ?
2012. szeptember 9., vasárnap 19:47 |
|
|
asera
|
A bazaltzúzalékkal én annó nagyon megjártam
|
2012. szeptember 9., vasárnap 19:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
veronica írta: papó írta: Az akvárium teljes képét nézegetve : Jól mutatna, ha a rotala adna egy igazi hátteret a köveknek. A kövek előtt jó lenne ha a parva uralná a teret és a spec japan. Az elején változtatni szeretnék, azzal is hogy a sp.japan az kikerül belőle,mert nem nagyon maradt meg (mi kerül a helyére azt még nem tudom, de lehet hogy oda semmi). A köveknél hátulra majd még rotala fog kerülni. És akkor így talán jobban fog kinézni Most is jól néz ki , de vannak ugye fokozatok Szép >szebb>még szebb>legszebb stb
2012. szeptember 9., vasárnap 19:37 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Az akvárium teljes képét nézegetve : Jól mutatna, ha a rotala adna egy igazi hátteret a köveknek. A kövek előtt jó lenne ha a parva uralná a teret és a spec japan. Szia Papó! Rotala eredetileg csak a bal sarokba lett volna mivel a jobb sarokba a szűrő alá Hm et ültettet.De az nem nagyon szeret ott lenni így inkább kivettük.A rotalát a kő mögött már sűríti, majd lassacskán elindul a szűrő felé is a rotala:9.A parvával nincs gond, növöget szépen.De a spec japan nem nagyon akar, ő csak inkább algásodik.Szóval valószínűleg kikerül az akváriumból és megy a helyére valami más. Na már megválaszolta a kérdést előttem
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. szeptember 9., vasárnap 19:35 |
|
|
veronica
Csatlakozott: 2012. szeptember 8., szombat 19:45 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Az akvárium teljes képét nézegetve : Jól mutatna, ha a rotala adna egy igazi hátteret a köveknek. A kövek előtt jó lenne ha a parva uralná a teret és a spec japan. Az elején változtatni szeretnék, azzal is hogy a sp.japan az kikerül belőle,mert nem nagyon maradt meg (mi kerül a helyére azt még nem tudom, de lehet hogy oda semmi). A köveknél hátulra majd még rotala fog kerülni. És akkor így talán jobban fog kinézni
_________________ Turóczi Veronika
|
2012. szeptember 9., vasárnap 19:35 |
|
|