Szerző |
Üzenet |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Ha jársz a boltban azt hiszem tudok adni esőztetőt. Köszönöm Papó a lehetőséget élni fogok vele.Szerdán Papó bent lesz az üzletbe?Papó szerint jobb ha esőztetőn jön ki a víz?
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. szeptember 10., hétfő 20:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ha jársz a boltban azt hiszem tudok adni esőztetőt.
2012. szeptember 10., hétfő 19:27 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Akkor én is üdvözöllek a fórumon. Tény szép kis akvát sikerült összehoznod elsőre. Ami sokaknak sokadjára sem megy, alga alig-alig van benne. Úgy, hogy tudjuk ez már egy kész érett akvárium. Szóval jól csinálod! Ezt a képet ragadnám ki. Gabi jól ismer és tudja leírom amin esetleg lehetne változtatni. Utólagos engedelmeddel pár gondolat... Van ott középen az a randa csillogó izé, szerintem szed le. A belső szűrőt a kövek mögé rejteném az sem szép látvány (a fekete vezetéke sem). Ha jól látom ez a szűrő elég mélyen van így a víz felszínét nem nagyon mozgatja. Érdemes lenne feltenni rá az esőztetőjét. Ezek kis apróságok amiket pár-perc alatt meg lehet csinálni de az összképen rengeteget javít ha ránézz az ember. Remélem nem voltam túl kritkus. Csak így tovább szép kert (lesz) a tiéd Szia Tibi! A szűrőt már igazából nem tudja átrakni mert a kövek közel vannak a hátfalhoz meg oda lett ültetve a Rotala , szerintem ez a legkisebb motoros szűrő amit még eddig láttam, nagyon minimálisan zavarja az embert ha élőbe nézni.Mivel a szűrő az akváriumhoz képes nagy teljesítménnyel rendelkezik ezért nagyon mozog a víz, azért nem került feljebb mert nem akartam hogy az üvegnek tolja nagyon a vizet.Ha jól emlékszek akkor ehhez a szűrőhöz nem járt esőztető, de van itthon nekem elfekvőbe egy darab majd valamikor kipróbáljuk hogy úgy milyen.A világítás lába látszik a háttérben annak van olyan alumínium színe, majd ezt a problémát orvosoljuk.
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. szeptember 10., hétfő 15:08 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Esetleg tehetne a hátoldalára valamilyen karton papírt, feketét/kéket és akkor sem a lámpa sem a kábel nem fog látszódni és talán még többet is lök a képen.
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 10., hétfő 14:45 |
|
|
veronica
Csatlakozott: 2012. szeptember 8., szombat 19:45 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Akkor én is üdvözöllek a fórumon. Tény szép kis akvát sikerült összehoznod elsőre. Ami sokaknak sokadjára sem megy, alga alig-alig van benne. Úgy, hogy tudjuk ez már egy kész érett akvárium. Szóval jól csinálod! Ezt a képet ragadnám ki. Gabi jól ismer és tudja leírom amin esetleg lehetne változtatni. Utólagos engedelmeddel pár gondolat... Van ott középen az a randa csillogó izé, szerintem szed le. A belső szűrőt a kövek mögé rejteném az sem szép látvány (a fekete vezetéke sem). Ha jól látom ez a szűrő elég mélyen van így a víz felszínét nem nagyon mozgatja. Érdemes lenne feltenni rá az esőztetőjét. Ezek kis apróságok amiket pár-perc alatt meg lehet csinálni de az összképen rengeteget javít ha ránézz az ember. Remélem nem voltam túl kritkus. Csak így tovább szép kert (lesz) a tiéd Először köszönöm az üdvözlést. Igen kezdő akvárium, és nem a legjobb az biztos, de vannak ennél rosszabbak is véleményem szerint. Van rajta mit csinálni tény és való. Az a "csillogó izé" az a világítás "egy része" amit Gabi talált ki és ő csinált meg (nem az én művem úgy hogy leszedni "érdekes dolog lenne"). A szűrő vezetékét valamilyen úton-módon el kell vezetni, persze biztos van valamilyen megoldás erre is. A szűrőt én meg a kő mögé nem szeretném rakni meg elég nehézkes lenne. Az akvárium kinézete kezdetleges, majd idővel 100% hogy lesznek rajta változtatások.
_________________ Turóczi Veronika
|
2012. szeptember 10., hétfő 13:37 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor én is üdvözöllek a fórumon. Tény szép kis akvát sikerült összehoznod elsőre. Ami sokaknak sokadjára sem megy, alga alig-alig van benne. Úgy, hogy tudjuk ez már egy kész érett akvárium. Szóval jól csinálod! Ezt a képet ragadnám ki. Gabi jól ismer és tudja leírom amin esetleg lehetne változtatni. Utólagos engedelmeddel pár gondolat... Van ott középen az a randa csillogó izé, szerintem szed le. A belső szűrőt a kövek mögé rejteném az sem szép látvány (a fekete vezetéke sem). Ha jól látom ez a szűrő elég mélyen van így a víz felszínét nem nagyon mozgatja. Érdemes lenne feltenni rá az esőztetőjét. Ezek kis apróságok amiket pár-perc alatt meg lehet csinálni de az összképen rengeteget javít ha ránézz az ember. Remélem nem voltam túl kritkus. Csak így tovább szép kert (lesz) a tiéd
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. szeptember 10., hétfő 9:07 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi
|
2012. szeptember 10., hétfő 8:47 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: asera írta: Nem vagyok olyan Az élet az ilyen dolgokat(embereket) úgyis elintézi Sajnos rosszul tudod. Az ilyen emberek okozzák pl: a közúti baleseteket és ők élik túl, míg a normális ember meghal. Ezekről a dolgokról szerintem sokat tudnánk filozófálni,de ne offoljuk szét szegény topikját
|
2012. szeptember 10., hétfő 8:24 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2012. szeptember 9., vasárnap 20:18 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
asera írta: Nem vagyok olyan Az élet az ilyen dolgokat(embereket) úgyis elintézi Sajnos rosszul tudod. Az ilyen emberek okozzák pl: a közúti baleseteket és ők élik túl, míg a normális ember meghal.
|
2012. szeptember 9., vasárnap 20:16 |
|
|