Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsotyi írta: Hat en is kinlodok az osszerakassal eleget.A tomitesei is hagynak kivannivalot maguk utan,imadnak folyatni.Halkabb mint egy Atman,de az utobbi kinai letere jobb anyagokbol,jobban szerelhetoen van osszrakva.Nekem kis csalodas a Tetra,tobbet vartam volna tole,mindazonaltal megbizhato eros szuro,az arkategoriaban mindenkepp. Igazság szerint szerintem már lassan nem éri meg az árát. Még ezelőtt 2-3 éve 30-ért lehetett venni egy EX1200-ast, most meg már 40-be kerül. És mire megtölti bio anyaggal annyiből már egy hasonló kategóriájú sera-t vagy hydor-t vesz az ember, de még az eheim is szóba jöhet.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 19., szerda 16:39 |
|
|
zsotyi
|
Hat en is kinlodok az osszerakassal eleget.A tomitesei is hagynak kivannivalot maguk utan,imadnak folyatni.Halkabb mint egy Atman,de az utobbi kinai letere jobb anyagokbol,jobban szerelhetoen van osszrakva.Nekem kis csalodas a Tetra,tobbet vartam volna tole,mindazonaltal megbizhato eros szuro,az arkategoriaban mindenkepp.
_________________ ,
|
2014. február 19., szerda 15:49 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zoi írta: Ár/érték-ben elég jók azért. Nyilván vannak szubjektív tapasztalatok, de általánosságban véve jó motyó ez Emiatt bukta a hosszútávú projektem a low tech jelzőt. Nem is azért mondtam, mert én is nagyon szeretem, és még kinézetre is tetszik. De az illesztése megőrjít. A múlhét végén majdnem 1 órába telt mire össze tudtam rakni, mert sehogy sem akartak a kosarak egymásra menni szépen. Én nyugodt ember vagyok de ez már nekem is sok volt. Vagy csak nincs benne tapasztalatom és szerencsétlen vagyok.
|
2014. február 19., szerda 15:02 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Apám mi kell még. Lámpa, szűrő megvan ragasztass össze egy szép akváriumot átlátszó ragasztással normál üvegből. Nekem is ilyen a 120x40-es, szépen gépi csiszolt. Amit az optira szántál volna költsd másra(szűrőanyag, co2 okosan, nővények) aztán indítsd el
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. február 19., szerda 14:57 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Ár/érték-ben elég jók azért. Nyilván vannak szubjektív tapasztalatok, de általánosságban véve jó motyó ez Emiatt bukta a hosszútávú projektem a low tech jelzőt.
|
2014. február 19., szerda 14:06 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Gratula az új akvárium engine-hez. Bár ha én legközelebb szűrőt veszek akkor nem valószínű, hogy Tetra lesz.
|
2014. február 19., szerda 13:42 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Új szerzeménnyel bővült az arzenál: EX1200 Egy vállalhatatlan minőségű telefonos kép:
|
2014. február 19., szerda 11:43 |
|
|
zoi
|
papó írta: Ez jó kis cucc. Sokat vacilláltam, hogy mi is legyen. Ez alkalmi volt, és szerencsére volt is épp rávaló. Ritka együttállása a dolgoknak. És a fenti véleményed is azt sugallja, hogy jó döntés volt.
|
2014. január 30., csütörtök 8:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: A világítás dilemma megoldódott: Jutányos áron került hozzám egy 3 hónapos lámpicsek. Szűrés folyamatban... Hátravan a technikából: Akvárium, bútor, CO2 palack. És a belevaló Lehet egy fél éven belül sikerül elindítani. Ez jó kis cucc.
2014. január 29., szerda 20:08 |
|
|
zoi
|
A világítás dilemma megoldódott: Jutányos áron került hozzám egy 3 hónapos lámpicsek. Szűrés folyamatban... Hátravan a technikából: Akvárium, bútor, CO2 palack. És a belevaló Lehet egy fél éven belül sikerül elindítani.
|
2014. január 29., szerda 19:17 |
|
|