|
|
|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:34
|
Út a 2020 T.A.C. második helyezéséig.
Szerző |
Üzenet |
Nívópálca
|
Sziasztok. Már nagyon régen jelentkeztem. 3 éve terveztem újra,hogy ismét kéne új akváriumot terveznem-építenem és elindulni -megméretni a T.A.C.-on. A régi 400 l-es medencét már túl nagynak találtam növényezni-túl sok munkát,időt vett igénybe,ezért frissítettem- 180-liter új opti-világítás-szürő stb. Jól előkészülve-start.
Aztán a dolgok nem úgy alakultak. Mire jött a verseny ideje rondán bealgásodtam. A történethez hozzá tartozik,hogy a jó verseny fotó végett neki álltam fotózni tanulni-fotó felszerelést vásárolni,amibe nagyon belemásztam-időt-pénzt energiát-ami csak volt -sokat áldoztam. Az akvárium persze mindig számíthatott rám-de -rendszeresen jött az alga-KÉK- büdös víz nem jó légkör pusztuló halak-stb. Jöttek a sötét kúrák-amik egyedül segítettek. Persze a növények is megviselődtek. Aztán csak helyre állt-de,a verseny-elhalasztva. Az idei év is így kezdődött -kék alga. Nagy nehezen rendeződni látszódott-de a versenyen való indulás bizonytalannak látszott. Az utolsó nap-utolsó óráiban nekiugrottam a fotózás előkészületeinek. .......az utolsó percekben töltöttem fel. Sajnos az akva azóta újra kék alga sújtott-bár igyekszem minimalizálni. Hamarosan úgy is megszűnik. Tervezem a következő versenyt(pár év múlva.) Röviden ennyi. Az idő nem barátom.Annyi mindent szeretek csinálni-hogy sosem elég. Köszönöm mindenkinek a szavazatokat-köszönöm a türelmet irányomban. Ha valaki tudna mondani a kék alga elleni küzdelemhez valami jó tanácsot.......megköszönöm. Sikereket Mindenkinek. Külön köszönet Gábornak!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2020. július 12., vasárnap 13:34 |
|
|