Szerző |
Üzenet |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Tegnap szereztem őket, ma áztak kicsit hyperolban, az áztatás most folyik az akvában, csak azért maradtak lent, mert le vannak szúrva a talajba.
|
2012. július 17., kedd 20:22 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
AQViktor írta: Ma el is készítettem a fűzeket és bent is vannak az akvában.(persze ideiglenes helyükön) Elég gyorsan kerültek be, nem? Gondolok itt áztatás meg ilyesmikre...
|
2012. július 17., kedd 20:13 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Ez még persze csak egy kísérlet.
|
2012. július 17., kedd 19:48 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Ma el is készítettem a fűzeket és bent is vannak az akvában.(persze ideiglenes helyükön)
|
2012. július 17., kedd 19:42 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
myk74 írta: T.Tamás30 írta: Mennyire volt sózva kb. ? Nagyon nem vittem túlzásba,kb negyed marék só a 10 literhez Akkor az nem hiszem, hogy sokat ért volna......
|
2012. július 17., kedd 9:06 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
T.Tamás30 írta: Mennyire volt sózva kb. ? Nagyon nem vittem túlzásba,kb negyed marék só a 10 literhez
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. július 17., kedd 8:13 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
T.Tamás30 írta: Mennyire volt sózva kb. ? Szerintem eléggé sós.... De én erre a célra hyperolt fogok használni(3%).
|
2012. július 16., hétfő 20:23 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
myk74 írta: AQViktor írta: köszi az infót! hogy készítetted elő? Kifőzted? Először is kiszárítottam napon,bár eleve elhalt levágott száraz ágak voltak.Mivel nem volt nagy lábas itthon többször leforráztam ,és áztattam sós vízben kb 2 hétig,vizet cseréltem rajta 2 naponta.Tökéletes választás!Normál fűz is jólehet,csak nekem csavart kellett. Mennyire volt sózva kb. ?
|
2012. július 16., hétfő 19:43 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
myk74 írta: AQViktor írta: köszi az infót! hogy készítetted elő? Kifőzted? Először is kiszárítottam napon,bár eleve elhalt levágott száraz ágak voltak.Mivel nem volt nagy lábas itthon többször leforráztam ,és áztattam sós vízben kb 2 hétig,vizet cseréltem rajta 2 naponta.Tökéletes választás!Normál fűz is jólehet,csak nekem csavart kellett. Nagyon köszi! Ezt kipróbálom!
|
2012. július 16., hétfő 15:28 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
AQViktor írta: köszi az infót! hogy készítetted elő? Kifőzted? Először is kiszárítottam napon,bár eleve elhalt levágott száraz ágak voltak.Mivel nem volt nagy lábas itthon többször leforráztam ,és áztattam sós vízben kb 2 hétig,vizet cseréltem rajta 2 naponta.Tökéletes választás!Normál fűz is jólehet,csak nekem csavart kellett.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. július 16., hétfő 15:23 |
|
|