Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:41



Hozzászólás a témához  [ 37 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő
 Under the trees, 12l 
Szerző Üzenet
Avatar

Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46
Hozzászólások: 1584
Tartózkodási hely: Eger
Tegnap szereztem őket, ma áztak kicsit hyperolban, az áztatás most folyik az akvában, csak azért maradtak lent, mert le vannak szúrva a talajba.

_________________
KépKépKépKép


2012. július 17., kedd 20:22
Profil Honlap
Avatar

Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31
Hozzászólások: 1981
Tartózkodási hely: Kiskunhalas
AQViktor írta:
Ma el is készítettem a fűzeket és bent is vannak az akvában.(persze ideiglenes helyükön)

Elég gyorsan kerültek be, nem? Gondolok itt áztatás meg ilyesmikre...


2012. július 17., kedd 20:13
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46
Hozzászólások: 1584
Tartózkodási hely: Eger
Kép Ez még persze csak egy kísérlet.

_________________
KépKépKépKép


2012. július 17., kedd 19:48
Profil Honlap
Avatar

Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46
Hozzászólások: 1584
Tartózkodási hely: Eger
Ma el is készítettem a fűzeket és bent is vannak az akvában.(persze ideiglenes helyükön)

_________________
KépKépKépKép


2012. július 17., kedd 19:42
Profil Honlap
Avatar

Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46
Hozzászólások: 1584
Tartózkodási hely: Eger
myk74 írta:
T.Tamás30 írta:
Mennyire volt sózva kb. ?

Nagyon nem vittem túlzásba,kb negyed marék só a 10 literhez

Akkor az nem hiszem, hogy sokat ért volna...... :shock: :?

_________________
KépKépKépKép


2012. július 17., kedd 9:06
Profil Honlap
Avatar

Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37
Hozzászólások: 1794
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
T.Tamás30 írta:
Mennyire volt sózva kb. ?

Nagyon nem vittem túlzásba,kb negyed marék só a 10 literhez

_________________
Nincs kéz nincs csoki!


2012. július 17., kedd 8:13
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46
Hozzászólások: 1584
Tartózkodási hely: Eger
T.Tamás30 írta:
Mennyire volt sózva kb. ?

Szerintem eléggé sós....
De én erre a célra hyperolt fogok használni(3%).

_________________
KépKépKépKép


2012. július 16., hétfő 20:23
Profil Honlap
Avatar

Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31
Hozzászólások: 1981
Tartózkodási hely: Kiskunhalas
myk74 írta:
AQViktor írta:
myk74 írta:
Nekem csavart fűz ágakhttps://lh4.googleusercontent.com/-JUWk76Negq0/Tj6wso-79ZI/AAAAAAAADNY/HL7tVdGtKT4/s640/2011.08.07%2520020.JPG voltam ezelőtt.Sírom vissza!Újjnyi vastagok már nem málnak ,nekem 1 év után is tökéletes volt az állaga.Próbáld ki.

köszi az infót! :D hogy készítetted elő? Kifőzted?

Először is kiszárítottam napon,bár eleve elhalt levágott száraz ágak voltak.Mivel nem volt nagy lábas itthon többször leforráztam ,és áztattam sós vízben kb 2 hétig,vizet cseréltem rajta 2 naponta.Tökéletes választás!Normál fűz is jólehet,csak nekem csavart kellett.

Mennyire volt sózva kb. ?


2012. július 16., hétfő 19:43
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46
Hozzászólások: 1584
Tartózkodási hely: Eger
myk74 írta:
AQViktor írta:
myk74 írta:
Nekem csavart fűz ágakhttps://lh4.googleusercontent.com/-JUWk76Negq0/Tj6wso-79ZI/AAAAAAAADNY/HL7tVdGtKT4/s640/2011.08.07%2520020.JPG voltam ezelőtt.Sírom vissza!Újjnyi vastagok már nem málnak ,nekem 1 év után is tökéletes volt az állaga.Próbáld ki.

köszi az infót! :D hogy készítetted elő? Kifőzted?

Először is kiszárítottam napon,bár eleve elhalt levágott száraz ágak voltak.Mivel nem volt nagy lábas itthon többször leforráztam ,és áztattam sós vízben kb 2 hétig,vizet cseréltem rajta 2 naponta.Tökéletes választás!Normál fűz is jólehet,csak nekem csavart kellett.

Nagyon köszi! :D Ezt kipróbálom!

_________________
KépKépKépKép


2012. július 16., hétfő 15:28
Profil Honlap
Avatar

Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37
Hozzászólások: 1794
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
AQViktor írta:
myk74 írta:
Nekem csavart fűz ágakhttps://lh4.googleusercontent.com/-JUWk76Negq0/Tj6wso-79ZI/AAAAAAAADNY/HL7tVdGtKT4/s640/2011.08.07%2520020.JPG voltam ezelőtt.Sírom vissza!Újjnyi vastagok már nem málnak ,nekem 1 év után is tökéletes volt az állaga.Próbáld ki.

köszi az infót! :D hogy készítetted elő? Kifőzted?

Először is kiszárítottam napon,bár eleve elhalt levágott száraz ágak voltak.Mivel nem volt nagy lábas itthon többször leforráztam ,és áztattam sós vízben kb 2 hétig,vizet cseréltem rajta 2 naponta.Tökéletes választás!Normál fűz is jólehet,csak nekem csavart kellett.

_________________
Nincs kéz nincs csoki!


2012. július 16., hétfő 15:23
Profil
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 37 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 101 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron