Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:49

Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
 Újraindult hobby 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

Kisjeszi írta:
Sziasztok!

25 év után újrakezdő lettem. Csemetém szeretett volna a vadászgörény mellé valami más állatot is. Így Előkaptuk a 30 éves akváriumot 81 l és újrakezdtem, először félbevágtam mert hátul kell a hely az orchideáknak. :D Ez a harmadik defektem. :D (Görény, akvárium, orchidea). Majd nem megfelelő szűrés, sok hal, ammóniamérgezés. Azért 2015 március óta eltelt egy kis idő, volt egy-egy fb csoport és sok segítőkész emberke. Azóta tudom, hogy akváriumban is a növényes jön be.

Akvárium:59*39*42 de a felső 10 cm nincs megtöltve, felülről a blockos orchik lógtak be.
Szűrés: Aquael fun 1 jó most lehet nevetni :lol:
Világítás: 2x18 watt philips cső
Növények:
1-2 vizicsillag és kocsány nélküli ambúlia átokhínár.Kőre kötve anubiasés moha.
Valisneria nana és gömbmoha.

És most jön a java.

Jött egy 105*45*45 ös 10mmis merevítés nélküli csoda. Emberem most csinálja a talpát. Kicsit nyögvenyelősen indul az egész, de türelmes vagyok. '15. decemberében azt hittem 02.01én már 2 hetes üzem után leszek. Nem, még össze sincs pakolva Jbl 901 a csövek maradnak a régiek, egyenlőre.

És ha most tudnám, hogy kell képet ide belinkelni hát megmutatnám. De ami késik, nem jön időben :D

Üdv fórumon !

Köszi a bevezetőt és akkor lássuk a medvét :)

/ indafotó , ott beágyazás és a az url link , itt pedig ing közé tenni ... ilyen egyszerű a képet feletnni ... :) de leírni hosszabb volt /

2016. február 1., hétfő 13:07

Sziasztok!

25 év után újrakezdő lettem. Csemetém szeretett volna a vadászgörény mellé valami más állatot is. Így Előkaptuk a 30 éves akváriumot 81 l és újrakezdtem, először félbevágtam mert hátul kell a hely az orchideáknak. :D Ez a harmadik defektem. :D (Görény, akvárium, orchidea). Majd nem megfelelő szűrés, sok hal, ammóniamérgezés. Azért 2015 március óta eltelt egy kis idő, volt egy-egy fb csoport és sok segítőkész emberke. Azóta tudom, hogy akváriumban is a növényes jön be.

Akvárium:59*39*42 de a felső 10 cm nincs megtöltve, felülről a blockos orchik lógtak be.
Szűrés: Aquael fun 1 jó most lehet nevetni :lol:
Világítás: 2x18 watt philips cső
Növények:
1-2 vizicsillag és kocsány nélküli ambúlia átokhínár.Kőre kötve anubiasés moha.
Valisneria nana és gömbmoha.

És most jön a java.

Jött egy 105*45*45 ös 10mmis merevítés nélküli csoda. Emberem most csinálja a talpát. Kicsit nyögvenyelősen indul az egész, de türelmes vagyok. '15. decemberében azt hittem 02.01én már 2 hetes üzem után leszek. Nem, még össze sincs pakolva Jbl 901 a csövek maradnak a régiek, egyenlőre.

És ha most tudnám, hogy kell képet ide belinkelni hát megmutatnám. De ami késik, nem jön időben :D

2016. február 1., hétfő 12:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 12 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2