|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:40
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Azt a pár algás követ egy kis hypóba bedobnád pár órára és máris tiszta lenne
2018. szeptember 26., szerda 17:52 |
|
|
titusz
|
|
2018. szeptember 25., kedd 18:40 |
|
|
titusz
|
friz74 írta: titusz írta: friz74 írta: De jól néz ki már most! A kövek elrendezése is nagyon tetszik. Algamentest! Köszi! Igyekeztem örülök, hogy tetszik! Egyelőre csak kisérleti akva, megkívántam az iwagumit , megnézzük megy e. Nálad mi ùjság , a Lővér ketyeg még vagy van új projekt? Köszi, hogy benéztél! Ketyeg még, bár átalakult kicsit. Nincs valami nagy formában, újra kéne már pakolni. Egyszerűen nincs még a fejemben az új. Elő a keresőt és jöhet a képnézegetés Nekem attól mindig megjön az ihlet Köszi, hogy benéztél!
|
2018. szeptember 25., kedd 7:08 |
|
|
friz74
|
titusz írta: friz74 írta: De jól néz ki már most! A kövek elrendezése is nagyon tetszik. Algamentest! Köszi! Igyekeztem örülök, hogy tetszik! Egyelőre csak kisérleti akva, megkívántam az iwagumit , megnézzük megy e. Nálad mi ùjság , a Lővér ketyeg még vagy van új projekt? Köszi, hogy benéztél! Ketyeg még, bár átalakult kicsit. Nincs valami nagy formában, újra kéne már pakolni. Egyszerűen nincs még a fejemben az új.
|
2018. szeptember 25., kedd 6:38 |
|
|
titusz
|
Basszus, de ramaty fotó! Megpróbálok majd valami jobbat lőnni, mert megint egy elég babba követ sikerült betenni.
Köszi, hogy benéztél!
|
2018. szeptember 25., kedd 6:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Csak, hogy ne teljenek unalmasan a délutánok (meg amúgy is annyit mondtad azt a fát @papó ), egy kis átrendezés. Bocs a kép minőségért, de ettől csak rosszabat lőttem. Köszi, hogy benéztél! Nekem tetszik , és meglátod , egy gonddal kevesebb
2018. szeptember 24., hétfő 18:01 |
|
|
titusz
|
Csak, hogy ne teljenek unalmasan a délutánok (meg amúgy is annyit mondtad azt a fát @papó ), egy kis átrendezés. Bocs a kép minőségért, de ettől csak rosszabat lőttem. Köszi, hogy benéztél!
|
2018. szeptember 24., hétfő 16:51 |
|
|
titusz
|
drywer79 írta: titusz írta: drywer79 írta: Szia! Jól látom, hogy az egy akasztós ody szűrő?
Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Sajnos az Köszi, hogy benéztél! Mi a véleményed róla? Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Nem ajánlom egyáltalán. A fej rögzitésére szánt pöcköt már a boltban letörtem. Fojtani, légteleniteni nem lehet (egy nap alatt kidolgozta magából a levegöt, de a szívó csőbe megint lett valahonnan egy nagyobb buborék ami folyamatosan "szörcsög"), a csövezése is kamikaze egy kicsit (nem tudom mikor engedi el magát a gumigyűrű ), de egy bolti tömités készlettel is felújitható. Nem sokkal többért már normális külsőt veszel, vagy olcsóbban jobb konstrukciót. Működik, de nem ezt választottam volna. Köszi, hogy benéztél!
|
2018. szeptember 24., hétfő 6:16 |
|
|
drywer79
|
titusz írta: drywer79 írta: Szia! Jól látom, hogy az egy akasztós ody szűrő?
Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Sajnos az Köszi, hogy benéztél! Mi a véleményed róla? Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2018. szeptember 24., hétfő 5:41 |
|
|
titusz
|
drywer79 írta: Szia! Jól látom, hogy az egy akasztós ody szűrő?
Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Sajnos az Köszi, hogy benéztél!
|
2018. szeptember 24., hétfő 3:41 |
|
|