|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:56
|
Szerző |
Üzenet |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nagyon szívesen a rákokat! Alig tudtunk megbírkózni a sütivel bakker! Majdnem az összeset nekem kellett megenni. Éreztem, ahogy szaladnak fel a dekák A moha meg sajnos eléggé rosszul viseli a változást. Azért adj neki jónéhány napot, hátha magára talál. Nálam mindig az új hajtások bírták, az eredeti szép lassan elfogyott. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
|
2018. október 10., szerda 19:55 |
|
|
titusz
|
Ő lenne az, de sajnos nálam két nap alatt míg nem voltunk itthon el is veszítette a szépségét Na meg felerősödött a por alga, viszont amit az elején cyanonak hittem sárgás füst szerű szmötyi az eltűnt Köszi, hogy benéztél!
|
2018. október 7., vasárnap 18:00 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Beköltöztek az új lakók. Köszi Zoli! (Az a moha nagyon ott van, gyönyörű :0 ) Mintha mi sem történt volna, azonnal elkzdtek molyolni Nincs elhullás minden ok. Köszi, hogy benéztél! Milyen moha ? A rili mögött, picit látszik. Én még ilyet nem láttam,a garniknak volt bent, hogy az úton elfoglalják magukat, ha otthon leszek lefotózom, bár az nem ma lesz. Köszi, hogy benéztél!
|
2018. október 6., szombat 15:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Beköltöztek az új lakók. Köszi Zoli! (Az a moha nagyon ott van, gyönyörű :0 ) Mintha mi sem történt volna, azonnal elkzdtek molyolni Nincs elhullás minden ok. Köszi, hogy benéztél! Milyen moha ?
2018. október 6., szombat 15:37 |
|
|
titusz
|
Beköltöztek az új lakók. Köszi Zoli! (Az a moha nagyon ott van, gyönyörű :0 ) Mintha mi sem történt volna, azonnal elkzdtek molyolni Nincs elhullás minden ok. Köszi, hogy benéztél!
|
2018. október 5., péntek 19:35 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Ha már ilyen klassz idő van egy kis helyzetjelentés. Az mc elkezdte keresni a talajt, hozza az új leveleket. Megjelent végre az alga is, fonal, de mintha el is halt volna olyan sárgás szálak, az üvegen is mintha megjelent volna a por, de alig látszik, megvolt a vízcsere, starter. Lassan jöhet a költözés Köszi, hogy benéztél! Ha por akkor emelj egy mákszemet a makron Ok vagy lehet kicsit sokat világitok? Napi 8 óra Köszi, hogy benéztél!
|
2018. október 2., kedd 18:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Ha már ilyen klassz idő van egy kis helyzetjelentés. Az mc elkezdte keresni a talajt, hozza az új leveleket. Megjelent végre az alga is, fonal, de mintha el is halt volna olyan sárgás szálak, az üvegen is mintha megjelent volna a por, de alig látszik, megvolt a vízcsere, starter. Lassan jöhet a költözés Köszi, hogy benéztél! Ha por akkor emelj egy mákszemet a makron
2018. október 2., kedd 18:04 |
|
|
titusz
|
A nagyban is megvolt a vízcsere, starter itt is. Kicsit beindult a haj alga. Bekerült pár új növény egy kis anubias és egy kis buce. A ludwigia sehogy sem akar bokrosodni Szép napot mindenkinek! Köszi, hogy benéztél!
|
2018. október 2., kedd 18:04 |
|
|
titusz
|
Ha már ilyen klassz idő van egy kis helyzetjelentés. Az mc elkezdte keresni a talajt, hozza az új leveleket. Megjelent végre az alga is, fonal, de mintha el is halt volna olyan sárgás szálak, az üvegen is mintha megjelent volna a por, de alig látszik, megvolt a vízcsere, starter. Lassan jöhet a költözés Köszi, hogy benéztél!
|
2018. október 2., kedd 17:58 |
|
|
titusz
|
papó írta: Azt a pár algás követ egy kis hypóba bedobnád pár órára és máris tiszta lenne Azt nem szabaaad!!!! Odaveszne a természetessége a dolognak Komolyra fordítva , egyelőre nem zavar, ott a középtájon lehet, hogy lesz mèg módosítás, de megfogadom a tanácsod. Köszi, hogy benéztél!
|
2018. szeptember 26., szerda 18:11 |
|
|