|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:36
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
titusz írta: Sziasztok! Kis vízcsere, kis rendezgetés, mert bekerült 3 új növény. Bőven foghíjjasok vagyunk még, de lassan már bennem is körvonalazódik mi is lesz a vége. Szép estét mindenkinek! Köszi, hogy benéztél! A legelső kép az nagyon ott lenne a túl sok technika nélkül a jobb oldalon. A többi nem tetszik. Bocs ha őszinte voltam!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2018. november 11., vasárnap 1:39 |
|
|
titusz
|
edit86 írta: Alakul!!
Tapatalkkal küldve az én SLA-L02 eszközömről Ahogy szokott, lassan és bizonytalanul )) Köszi, hogy benéztél!
|
2018. november 10., szombat 18:27 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Alakul!!
Tapatalkkal küldve az én SLA-L02 eszközömről
2018. november 10., szombat 18:20 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Sziasztok! Kis vízcsere, kis rendezgetés, mert bekerült 3 új növény. Bőven foghíjjasok vagyunk még, de lassan már bennem is körvonalazódik mi is lesz a vége. Szép estét mindenkinek! Köszi, hogy benéztél! Nagyon jól néznek ki Köszi! Alakulgat low tech iramban 1-2év és kész lesz Köszi, hogy benéztél!
|
2018. november 10., szombat 18:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Sziasztok! Kis vízcsere, kis rendezgetés, mert bekerült 3 új növény. Bőven foghíjjasok vagyunk még, de lassan már bennem is körvonalazódik mi is lesz a vége. Szép estét mindenkinek! Köszi, hogy benéztél! Nagyon jól néznek ki
2018. november 10., szombat 18:18 |
|
|
titusz
|
Sziasztok! Kis vízcsere, kis rendezgetés, mert bekerült 3 új növény. Bőven foghíjjasok vagyunk még, de lassan már bennem is körvonalazódik mi is lesz a vége. Szép estét mindenkinek! Köszi, hogy benéztél!
|
2018. november 10., szombat 18:14 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Egy kis bejegyzés agancs alga témában. A múlt hetekben elindult nálam ez a nyavalya, olvasgattam a témában más fórumokon is és azt vettem le belőle, hogy nagyjából macroszegény környezetben szenvednek vele. Múlt héten meg is emeltem a macrot, mert a difformis kivételével minden növényem megtorpant és láss csodát az agancs múlik! Még a levelek szélén is mintha halna el, fogkefével le is tudtam szedni a levelekről is a nagyját. Mellékhatásként kicsit erősödött a fonal alga, de inkább ez mint az agancs. Remélem másnak is segit ez az észrevétel.
Köszi, hogy benéztél! Ph t nem néztél ? Nem mérek semmit, csak nagy ritkán nálatok méretek. Köszi, hogy benéztél!
|
2018. november 7., szerda 19:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Egy kis bejegyzés agancs alga témában. A múlt hetekben elindult nálam ez a nyavalya, olvasgattam a témában más fórumokon is és azt vettem le belőle, hogy nagyjából macroszegény környezetben szenvednek vele. Múlt héten meg is emeltem a macrot, mert a difformis kivételével minden növényem megtorpant és láss csodát az agancs múlik! Még a levelek szélén is mintha halna el, fogkefével le is tudtam szedni a levelekről is a nagyját. Mellékhatásként kicsit erősödött a fonal alga, de inkább ez mint az agancs. Remélem másnak is segit ez az észrevétel.
Köszi, hogy benéztél! Ph t nem néztél ?
2018. november 7., szerda 19:17 |
|
|
titusz
|
Egy kis bejegyzés agancs alga témában. A múlt hetekben elindult nálam ez a nyavalya, olvasgattam a témában más fórumokon is és azt vettem le belőle, hogy nagyjából macroszegény környezetben szenvednek vele. Múlt héten meg is emeltem a macrot, mert a difformis kivételével minden növényem megtorpant és láss csodát az agancs múlik! Még a levelek szélén is mintha halna el, fogkefével le is tudtam szedni a levelekről is a nagyját. Mellékhatásként kicsit erősödött a fonal alga, de inkább ez mint az agancs. Remélem másnak is segit ez az észrevétel.
Köszi, hogy benéztél!
|
2018. november 7., szerda 12:03 |
|
|
titusz
|
Próbáltam képeket keresni a neten , csiga lesz Köszi, hogy benéztél!
|
2018. november 3., szombat 22:24 |
|
|