|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 21:57
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: @papó vagy bárki aki tud tanácsot adni Valami hasonló huncutságon töröm a fejem mint az alábbi kép. Low tech lenne 54 liter , hátul lávakő és mc lenne, de mivel tudnám két oldalt imitálni a bozótot? Gondoltam bolbitisre, vagy pinnatifidara , működhetne valamelyik az mc-vel? Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről Bolbithis teljesen jó .
2018. szeptember 9., vasárnap 22:50 |
|
|
titusz
|
@papó vagy bárki aki tud tanácsot adni Valami hasonló huncutságon töröm a fejem mint az alábbi kép. Low tech lenne 54 liter , hátul lávakő és mc lenne, de mivel tudnám két oldalt imitálni a bozótot? Gondoltam bolbitisre, vagy pinnatifidara , működhetne valamelyik az mc-vel? Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről
|
2018. szeptember 9., vasárnap 19:38 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: titusz írta: Túl vagyok egy költözésen és ez az akvákra is hatással volt. A nagyot sós ben kellett újrainditani, mert az átmeneti tárolóban megállt a szűrő. Ez lett belőle: Lassan már 2 hónapos, szabadidő hiányába a víz cserék többnyire 2hetesek. Még nem igazán találtam el a tápozást , de óriási gond nincs. Köszi, hogy benéztél! Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről Ezek vasfák ? Tetszik az akvárium A bal oldalon igen, de a közepén és jobb szélén inkább mangrowe (szerintem) Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről A mangrowe lehet szenvedés lesz . Én nehezen boldogultam vele , illetőleg sehogyan sem málik rendesen, még szívesen algásodik. A sisakcsigák baromi szépen gyalulják. Csak azok még nagyon szöknek Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről
|
2018. szeptember 8., szombat 20:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: Túl vagyok egy költözésen és ez az akvákra is hatással volt. A nagyot sós ben kellett újrainditani, mert az átmeneti tárolóban megállt a szűrő. Ez lett belőle: Lassan már 2 hónapos, szabadidő hiányába a víz cserék többnyire 2hetesek. Még nem igazán találtam el a tápozást , de óriási gond nincs. Köszi, hogy benéztél! Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről Ezek vasfák ? Tetszik az akvárium A bal oldalon igen, de a közepén és jobb szélén inkább mangrowe (szerintem) Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről A mangrowe lehet szenvedés lesz . Én nehezen boldogultam vele , illetőleg sehogyan sem
2018. szeptember 8., szombat 19:59 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Túl vagyok egy költözésen és ez az akvákra is hatással volt. A nagyot sós ben kellett újrainditani, mert az átmeneti tárolóban megállt a szűrő. Ez lett belőle: Lassan már 2 hónapos, szabadidő hiányába a víz cserék többnyire 2hetesek. Még nem igazán találtam el a tápozást , de óriási gond nincs. Köszi, hogy benéztél! Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről Ezek vasfák ? Tetszik az akvárium A bal oldalon igen, de a közepén és jobb szélén inkább mangrowe (szerintem) Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről
|
2018. szeptember 7., péntek 18:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: Túl vagyok egy költözésen és ez az akvákra is hatással volt. A nagyot sós ben kellett újrainditani, mert az átmeneti tárolóban megállt a szűrő. Ez lett belőle: Lassan már 2 hónapos, szabadidő hiányába a víz cserék többnyire 2hetesek. Még nem igazán találtam el a tápozást , de óriási gond nincs. Köszi, hogy benéztél! Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről Ezek vasfák ? Tetszik az akvárium
2018. szeptember 7., péntek 18:03 |
|
|
titusz
|
Túl vagyok egy költözésen és ez az akvákra is hatással volt. A nagyot sós ben kellett újrainditani, mert az átmeneti tárolóban megállt a szűrő. Ez lett belőle: Lassan már 2 hónapos, szabadidő hiányába a víz cserék többnyire 2hetesek. Még nem igazán találtam el a tápozást , de óriási gond nincs. Köszi, hogy benéztél! Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről
|
2018. szeptember 6., csütörtök 19:56 |
|
|
titusz
|
Sziasztok! Akkor hát újra Tapatalkkal küldve az én U5 eszközömről
|
2018. szeptember 6., csütörtök 19:49 |
|
|