|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:55
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Fáradt vagyok, fáj a lábam az egész napos talpalástól, legszívesebben végigdőlnék a kanapén, de... Találtam jobb programot, megpróbálom rendbe szedni a "kicsit", ha már a feleségem is azt mondta maradjon. Nyírás, takaritás meg egy kis szűrő tuning. Akkor hajrá! Egy előtte kép: (Telós, gagyi, de talán a lényeg látszik) Köszi, hogy benéztél! Nagyon jó lesz ez a kis akvárium én sem bontanám . A TAC ra pont készen lesz
2019. február 4., hétfő 19:18 |
|
|
titusz
|
Fáradt vagyok, fáj a lábam az egész napos talpalástól, legszívesebben végigdőlnék a kanapén, de... Találtam jobb programot, megpróbálom rendbe szedni a "kicsit", ha már a feleségem is azt mondta maradjon. Nyírás, takaritás meg egy kis szűrő tuning. Akkor hajrá! Egy előtte kép: (Telós, gagyi, de talán a lényeg látszik) Köszi, hogy benéztél!
|
2019. február 4., hétfő 18:04 |
|
|
titusz
|
friz74 írta: Nekem is nagyon tetszett! De úgyis összeraksz valami szépet! Köszi Andi! Reméljük Köszi, hogy benéztél!
|
2019. január 26., szombat 15:47 |
|
|
friz74
|
Nekem is nagyon tetszett! De úgyis összeraksz valami szépet!
|
2019. január 26., szombat 6:15 |
|
|
titusz
|
Köszi! Remélem csak sikerül majd később is összerakni olyat ami tetszik Köszi, hogy benéztél!
|
2019. január 24., csütörtök 11:45 |
|
|
drywer79
|
titusz írta: A lowtech iwagumi is lassan befejezi a pályafutását (nafyobbra váltás miatt )) ), nem ítélem sikertelennek, szerintem működhet, bár azt a sűrű szőnyeget nem sikerült elérni. Az utóbbi időben nagyon beindult az mc, bár a tápozást nem igazán sikerült belőni és elég hanyag is voltam a vízcseréket illetően, a mohákat némrég téptem meg azért olyanok. Ez sajna az utolsó kép. Köszi, hogy benéztél! Az egyik kedvencem volt innen a fórumról! Sajnálom és várom a másikat! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2019. január 23., szerda 12:59 |
|
|
titusz
|
Talán majd később visszatér Köszi, hogy benéztél!
|
2019. január 22., kedd 20:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: A lowtech iwagumi is lassan befejezi a pályafutását (nafyobbra váltás miatt )) ), nem ítélem sikertelennek, szerintem működhet, bár azt a sűrű szőnyeget nem sikerült elérni. Az utóbbi időben nagyon beindult az mc, bár a tápozást nem igazán sikerült belőni és elég hanyag is voltam a vízcseréket illetően, a mohákat némrég téptem meg azért olyanok. Ez sajna az utolsó kép. Köszi, hogy benéztél! Nagyon sajnálom hogy elbontod . Nekem tetszett , sőt a TAC ra vártam .
2019. január 22., kedd 19:37 |
|
|
titusz
|
A lowtech iwagumi is lassan befejezi a pályafutását (nafyobbra váltás miatt )) ), nem ítélem sikertelennek, szerintem működhet, bár azt a sűrű szőnyeget nem sikerült elérni. Az utóbbi időben nagyon beindult az mc, bár a tápozást nem igazán sikerült belőni és elég hanyag is voltam a vízcseréket illetően, a mohákat némrég téptem meg azért olyanok. Ez sajna az utolsó kép. Köszi, hogy benéztél!
|
2019. január 22., kedd 19:23 |
|
|
titusz
|
Sziasztok! Kicsit sűrűek voltak az elmúlt hónapok, meg az akvák is gyengélkedtek, most sem probléma mentesek, de nagy baj nincs. Hoztam pár gyors telos képet. Köszi, hogy benéztél!
|
2019. január 22., kedd 19:17 |
|
|