Szerző |
Üzenet |
titusz
|
A nagyok és a kicsik (és az algàk)
|
2017. augusztus 14., hétfő 17:32 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Na a nano project zsàkutcàba futott! Múlt héten vettem tíz narancs sakuràt, csak, hogy legyen valami élet benne, most meg a vízcsere előtt vettem észre a kis gombostű fejnél is kisebb garnikat Màr el is felejtettem milyen pokoli a karbantartàs, ha az aprósàgokra is figyelni kell, úgyhogy nem is tudtam normàlis takaritàst csinàlni. Valamit valamiért Ennyire gyorsan azért nem reméltem, azt hittem lesz még egy kis időm
|
2017. augusztus 14., hétfő 17:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Na a nano project zsàkutcàba futott! Múlt héten vettem tíz narancs sakuràt, csak, hogy legyen valami élet benne, most meg a vízcsere előtt vettem észre a kis gombostű fejnél is kisebb garnikat Màr el is felejtettem milyen pokoli a karbantartàs, ha az aprósàgokra is figyelni kell, úgyhogy nem is tudtam normàlis takaritàst csinàlni. Valamit valamiért
2017. augusztus 13., vasárnap 18:23 |
|
|
titusz
|
Na a nano project zsàkutcàba futott! Múlt héten vettem tíz narancs sakuràt, csak, hogy legyen valami élet benne, most meg a vízcsere előtt vettem észre a kis gombostű fejnél is kisebb garnikat Màr el is felejtettem milyen pokoli a karbantartàs, ha az aprósàgokra is figyelni kell, úgyhogy nem is tudtam normàlis takaritàst csinàlni.
|
2017. augusztus 13., vasárnap 17:04 |
|
|
titusz
|
papó írta: Myriophyllum matogrossense Pogostemon erectus pld Igazad van papó. Most nézem élőben és tényleg nem passzol a polysperma levele az összképbe. Szerintem egy pogostemont kipróbàlok majd. Szokott lenni nálatok? Jövő hónap elején mennék majd, mert a havi keretet előttem garnélàkra.
|
2017. augusztus 8., kedd 12:33 |
|
|
titusz
|
papó írta: Myriophyllum matogrossense Pogostemon erectus pld Néztem mind a ketőtt, csak egy nagy baj van, azon a részen nagyon szűk a hely, nem biztos, hogy be tudnám szépen bokrositani (+ nálam low tech kevès fény) Na mindenesetre köszönöm! Alszom rá egyet. (Ahhoz kèpest, hogy egyszerű 4-5 növényes akvàt akartam már 15 körül járok na de ez ilyen! )
|
2017. augusztus 7., hétfő 20:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Myriophyllum matogrossense Pogostemon erectus pld
2017. augusztus 7., hétfő 20:13 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: papó írta: Teljesen jó . Azt háttérben levő hygrophillát cserélném le kisebb finomabb növényre . A difformist vagy a polyspermát? A polistermát. Mit ajánlanàl helyette? Mondjuk a végső vizióm az lenne ha sikerülne hogy a fàk körül egy nagy legyezőalak legyen, hogy a növénytömeg teljesen összenyomja a fàk làtvànyàt. Rotala van mellette hàtul, meg ludwigiàk, mondjuk abból egyből két fajta a red meg a sima repens. Valamelyiket tegyem àt? Ott úgyis nehezen kapnak fényt?
|
2017. augusztus 7., hétfő 18:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
titusz írta: papó írta: Teljesen jó . Azt háttérben levő hygrophillát cserélném le kisebb finomabb növényre . A difformist vagy a polyspermát? A polistermát.
2017. augusztus 7., hétfő 18:34 |
|
|
titusz
|
papó írta: Teljesen jó . Azt háttérben levő hygrophillát cserélném le kisebb finomabb növényre . A difformist vagy a polyspermát?
|
2017. augusztus 6., vasárnap 17:36 |
|
|