|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:58
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
Sziasztok! Segitség kellene! Adott egy sony dsc hx300 fotómasina, nem igazán sikerül vele jó képejet csinàlni, hülye vafyok a beállitásához, ez eddig ok is, gondoltam csinálok egy videot, ok ez megvan a masina gyönyörűen játsza, de semmilyen más eszköz nem játsza (?) mts ben van a fájl, na ezzel mit tudok kezdeni? Köszi előre is!
|
2017. november 1., szerda 19:57 |
|
|
titusz
|
myk74 írta: Tisztaság rend, nagyon pöpec minden! Gratulálok Köszi! kb féluton vagyok valahol, remélhetőleg ettől jobb lesz majd Ja és a halak is csak azért úsznak mert épp most mostam fel a padlót XD
|
2017. november 1., szerda 8:24 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Tisztaság rend, nagyon pöpec minden! Gratulálok
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. október 31., kedd 23:19 |
|
|
titusz
|
|
2017. október 31., kedd 20:24 |
|
|
titusz
|
Megvan a gép csak én nem értek hozzá , de majd gyakorlatozom
|
2017. október 31., kedd 20:20 |
|
|
titusz
|
Köszi papó, hogy kipróbálhatom a colort! Még nincs egy hete, hogy megy, de teltebbek lettek a színek, a hm 2 nap alatt akkorát rugaszkodott, hogy már nyirnom kellett és ami meglepett, hogy szépen egyszerre nyúlt meg (!) eddig mindig szálanként indult be, itt- ott kellett megcsapkodnom. Fotót nem hoztam mert ami itthon van azzal csak silány képeket tudok lőni , de kölcsönkérek egy normális fotóaparàtot.
|
2017. október 30., hétfő 20:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: papó írta: titusz írta: Sziasztok! Ma volt vízcsere, kis metszegetés, pici módosítás. Pici megtorpanás van, javultak a makrohiányos tünetek, de még egyes növénykék új levelein még mindig látom, most töprengek, hogy picit meg kellene emelnem a macrot (?) . Alga a szokásos ecset- megy a karbozás, cladophora- szedegetem ahol látom, kényesebb helyen carbo, fonál-szedegetem ahol tudom A stem sort még mindig nem tudtam beinditani , vennem kell majd ludwigiát, de ha az sem jön be akkor najas lesz. Most van abban az állapotban az aksi ahol féluton se nem kevés se nem sok a növényzet ilyenkor szoktam "áttúrni" az egész aksit , de most megpróbálom nem elb...ni. Képet sajnos nem tudok hozni, mert csak a telós sz..rjaim vannak Szép napot mindenkinek! Gyere be Aqualine color ért ha felénk jársz . Most még tudok adni ingyen mintát . Gondolatolvasó vagy! holnap du 4 körül bent leszel? Vagyok
2017. október 25., szerda 20:55 |
|
|
titusz
|
papó írta: titusz írta: Sziasztok! Ma volt vízcsere, kis metszegetés, pici módosítás. Pici megtorpanás van, javultak a makrohiányos tünetek, de még egyes növénykék új levelein még mindig látom, most töprengek, hogy picit meg kellene emelnem a macrot (?) . Alga a szokásos ecset- megy a karbozás, cladophora- szedegetem ahol látom, kényesebb helyen carbo, fonál-szedegetem ahol tudom A stem sort még mindig nem tudtam beinditani , vennem kell majd ludwigiát, de ha az sem jön be akkor najas lesz. Most van abban az állapotban az aksi ahol féluton se nem kevés se nem sok a növényzet ilyenkor szoktam "áttúrni" az egész aksit , de most megpróbálom nem elb...ni. Képet sajnos nem tudok hozni, mert csak a telós sz..rjaim vannak Szép napot mindenkinek! Gyere be Aqualine color ért ha felénk jársz . Most még tudok adni ingyen mintát . Gondolatolvasó vagy! holnap du 4 körül bent leszel?
|
2017. október 25., szerda 18:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
titusz írta: Sziasztok! Ma volt vízcsere, kis metszegetés, pici módosítás. Pici megtorpanás van, javultak a makrohiányos tünetek, de még egyes növénykék új levelein még mindig látom, most töprengek, hogy picit meg kellene emelnem a macrot (?) . Alga a szokásos ecset- megy a karbozás, cladophora- szedegetem ahol látom, kényesebb helyen carbo, fonál-szedegetem ahol tudom A stem sort még mindig nem tudtam beinditani , vennem kell majd ludwigiát, de ha az sem jön be akkor najas lesz. Most van abban az állapotban az aksi ahol féluton se nem kevés se nem sok a növényzet ilyenkor szoktam "áttúrni" az egész aksit , de most megpróbálom nem elb...ni. Képet sajnos nem tudok hozni, mert csak a telós sz..rjaim vannak Szép napot mindenkinek! Gyere be Aqualine color ért ha felénk jársz . Most még tudok adni ingyen mintát .
2017. október 25., szerda 18:09 |
|
|
titusz
|
Mégiscsak hoztam egy képet
|
2017. október 25., szerda 17:55 |
|
|