Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ne is engedd neki .. mond azt , hogy szaporító anyag . Most alapozod a jövőt.
2015. január 6., kedd 21:50 |
|
|
mmt1
Csatlakozott: 2014. február 5., szerda 18:42 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2015. január 6., kedd 21:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
mmt1 írta: papó írta: A hygrophilla igényelne egy kevés macrot , de hogy ne alga legyen a vége kelleni fog hozzá a CO2 is . Adok 2 ml/hét. Írtam is. Ott vettem Nálatok. A legelső szériából van, még matrica sincs a flakonon annyira új volt Ezek szerint kevés amit adagolok. Helyre rázom a CO2-t, és emelek a szinten. Igen az lesz a megoldás . Matrica sajnos most is hol, van hol nincs
2015. január 6., kedd 21:21 |
|
|
mmt1
Csatlakozott: 2014. február 5., szerda 18:42 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: A hygrophilla igényelne egy kevés macrot , de hogy ne alga legyen a vége kelleni fog hozzá a CO2 is . Adok 2 ml/hét. Írtam is. Ott vettem Nálatok. A legelső szériából van, még matrica sincs a flakonon annyira új volt Ezek szerint kevés amit adagolok. Helyre rázom a CO2-t, és emelek a szinten.
|
2015. január 6., kedd 21:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
mmt1 írta: papó írta: Nem tudom kritizálni .. Egy kis tócsába beleesett egy letört gally , ág .. Tök természetes .. Igen abszolút ez volt a cél. Összeállítás előtt hónapokig gyűjtögettem mintákat, és igyekeztem egy vihar utáni letört gally illúzióját kelteni. Ezek szerint sikerült, és nem csak én magyarázom bele. Papó viszont tanácsot szeretnék kérni. A hygrophila corymbosa (a nagy és a kicsi is) folyamatosan dobja le az alsó leveleit. Először csak apró kis lyukak jelennek meg rajta, majd végül ledobja őket. Van köze a vízminőséghez, vagy tápanyaghiányra utal? 120 literes, heti 10 liter ozmót kap + 5 liter csapvizet. 12-14 ml Aquagarden, 2 ml makro. A CO2 citromsavas, de már nem megy hetek óta, mert nem volt időm foglalkozni vele. Elszelelt az utolsó adag valahol. A CO2-t soha nem vittem túlzásba olyan 15 max 20 bubi/perc amit kaptak viszont ezt folyamatosan éjjel is. Sera floredepot táp az alján. Valami ötlet? A hygrophilla igényelne egy kevés macrot , de hogy ne alga legyen a vége kelleni fog hozzá a CO2 is .
2015. január 6., kedd 21:04 |
|
|
mmt1
|
papó írta: Nem tudom kritizálni .. Egy kis tócsába beleesett egy letört gally , ág .. Tök természetes .. Igen abszolút ez volt a cél. Összeállítás előtt hónapokig gyűjtögettem mintákat, és igyekeztem egy vihar utáni letört gally illúzióját kelteni. Ezek szerint sikerült, és nem csak én magyarázom bele. Papó viszont tanácsot szeretnék kérni. A hygrophila corymbosa (a nagy és a kicsi is) folyamatosan dobja le az alsó leveleit. Először csak apró kis lyukak jelennek meg rajta, majd végül ledobja őket. Van köze a vízminőséghez, vagy tápanyaghiányra utal? 120 literes, heti 10 liter ozmót kap + 5 liter csapvizet. 12-14 ml Aquagarden, 2 ml makro. A CO2 citromsavas, de már nem megy hetek óta, mert nem volt időm foglalkozni vele. Elszelelt az utolsó adag valahol. A CO2-t soha nem vittem túlzásba olyan 15 max 20 bubi/perc amit kaptak viszont ezt folyamatosan éjjel is. Sera floredepot táp az alján. Valami ötlet?
|
2015. január 6., kedd 21:00 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Valami oknál fogva nekem is bejön. Jó ránézni.
_________________ K.Tamás
|
2015. január 6., kedd 20:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: Nagyon hangulatos lett az akvárium gratulálok . Nem tudom kritizálni .. Egy kis tócsába beleesett egy letört gally , ág .. Tök természetes ..
2015. január 6., kedd 20:25 |
|
|
mmt1
|
papó írta: Nagyon hangulatos lett az akvárium gratulálok . Nem is tudod mennyire örülök az elismerésednek! Jöhet azért kritika is
|
2015. január 6., kedd 19:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon hangulatos lett az akvárium gratulálok .
2015. január 6., kedd 19:35 |
|
|