Szerző |
Üzenet |
keszalvo
|
Itt tartok keszalvo lg l70
|
2015. május 2., szombat 12:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
keszalvo írta: papó írta: keszalvo írta: Tegnap elbontottam a 26 literest,a yellowk mentek a 15 literbe atmeneti szallaskent.kimostam az Ista talajt ami egy iszaptengert hagyott maga utan,illetve elokeszitettem a fekete marvany zuzalekot is. Beszabtam a polifomot az akvarum ala es a kiegyenlito lukba a szivacsot. Elvileg mar csak Ro viz kell es holnap el tudom inditani. Persze meg jatszadoznom kell a kovekkel meg meh az sem biztos hogy csak koves lesz. Szoval megint mint mindig inprovizalok majd de mivel ezt sokszor csinalom egyre jobb leszek keszalvo lg l70 A fekete márvány helyett nem lett volna jobb a bazalt ? Természetesen nem tudom mit szeretnél , csak kérdezem .. Ennek kisebb a szemcsemerete es jbban mutat a viz alatt a bazaltot ki nem allhatom egxszer probaltam,soha tobbe keszalvo lg l70 Mert nem volt jó kis lekerekített szélű bazaltod ...
2015. május 2., szombat 7:54 |
|
|
keszalvo
|
papó írta: keszalvo írta: Tegnap elbontottam a 26 literest,a yellowk mentek a 15 literbe atmeneti szallaskent.kimostam az Ista talajt ami egy iszaptengert hagyott maga utan,illetve elokeszitettem a fekete marvany zuzalekot is. Beszabtam a polifomot az akvarum ala es a kiegyenlito lukba a szivacsot. Elvileg mar csak Ro viz kell es holnap el tudom inditani. Persze meg jatszadoznom kell a kovekkel meg meh az sem biztos hogy csak koves lesz. Szoval megint mint mindig inprovizalok majd de mivel ezt sokszor csinalom egyre jobb leszek keszalvo lg l70 A fekete márvány helyett nem lett volna jobb a bazalt ? Természetesen nem tudom mit szeretnél , csak kérdezem .. Ennek kisebb a szemcsemerete es jbban mutat a viz alatt a bazaltot ki nem allhatom egxszer probaltam,soha tobbe keszalvo lg l70
|
2015. május 2., szombat 5:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: Tegnap elbontottam a 26 literest,a yellowk mentek a 15 literbe atmeneti szallaskent.kimostam az Ista talajt ami egy iszaptengert hagyott maga utan,illetve elokeszitettem a fekete marvany zuzalekot is. Beszabtam a polifomot az akvarum ala es a kiegyenlito lukba a szivacsot. Elvileg mar csak Ro viz kell es holnap el tudom inditani. Persze meg jatszadoznom kell a kovekkel meg meh az sem biztos hogy csak koves lesz. Szoval megint mint mindig inprovizalok majd de mivel ezt sokszor csinalom egyre jobb leszek keszalvo lg l70 A fekete márvány helyett nem lett volna jobb a bazalt ? Természetesen nem tudom mit szeretnél , csak kérdezem ..
2015. május 1., péntek 21:32 |
|
|
keszalvo
|
Tegnap elbontottam a 26 literest,a yellowk mentek a 15 literbe atmeneti szallaskent.kimostam az Ista talajt ami egy iszaptengert hagyott maga utan,illetve elokeszitettem a fekete marvany zuzalekot is. Beszabtam a polifomot az akvarum ala es a kiegyenlito lukba a szivacsot. Elvileg mar csak Ro viz kell es holnap el tudom inditani. Persze meg jatszadoznom kell a kovekkel meg meh az sem biztos hogy csak koves lesz. Szoval megint mint mindig inprovizalok majd de mivel ezt sokszor csinalom egyre jobb leszek keszalvo lg l70
|
2015. május 1., péntek 21:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon várom a képeket
2015. április 30., csütörtök 21:33 |
|
|
keszalvo
|
papó írta: keszalvo írta: papó írta: keszalvo írta: Holnap meg lesz az akvarum. Ha minden jol megy akkor hetvegen epites lesz !
keszalvo lg l70 Egyedül vagy társakkal ? Ekkora akvariummal elboldogulok egyedeul is Itt egy latvanyterv mit is akarok majd : keszalvo lg l70 Hmm elég elszánt vagy , ha a garnéláknak összeraksz két ilyen akváriumot . Az elszántságot a kezelhetőségre értem .. Sajnos az akvakertesz venat nem tudom megtagadni Majd meglatjuk mi lesz belole keszalvo lg l70
|
2015. április 30., csütörtök 8:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: papó írta: keszalvo írta: Holnap meg lesz az akvarum. Ha minden jol megy akkor hetvegen epites lesz !
keszalvo lg l70 Egyedül vagy társakkal ? Ekkora akvariummal elboldogulok egyedeul is Itt egy latvanyterv mit is akarok majd : keszalvo lg l70 Hmm elég elszánt vagy , ha a garnéláknak összeraksz két ilyen akváriumot . Az elszántságot a kezelhetőségre értem ..
2015. április 30., csütörtök 7:32 |
|
|
keszalvo
|
papó írta: keszalvo írta: Holnap meg lesz az akvarum. Ha minden jol megy akkor hetvegen epites lesz !
keszalvo lg l70 Egyedül vagy társakkal ? Ekkora akvariummal elboldogulok egyedeul is Itt egy latvanyterv mit is akarok majd : keszalvo lg l70
|
2015. április 30., csütörtök 4:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: Holnap meg lesz az akvarum. Ha minden jol megy akkor hetvegen epites lesz !
keszalvo lg l70 Egyedül vagy társakkal ?
2015. április 29., szerda 20:26 |
|
|