Szerző |
Üzenet |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ramen írta: Egy kis helyzetjelentés: (Van azért szépséghibája is, méghozzá a fonál alga...Nem akar eltűnni a kis szemét ) Szia! nagyon szép az akvárium. fonalalgára tudnám javasolni a black mollyt:) nagyon hasznos hal, lerágcsálja a fonal algát
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. október 18., kedd 18:17 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
Jaj, de nagyon szép! Gyönyörű! Grat!
|
2011. október 18., kedd 18:04 |
|
|
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
Egy kis helyzetjelentés: Az aki 5 hetes ma, és elég szép fejlődést mutat. (Van azért szépséghibája is, méghozzá a fonál alga...Nem akar eltűnni a kis szemét ) Múlt héten beköltözött minden lakó: többek között 8 amano garnéla és egy csapat ékfoltos rasbora. Lassan kéne egy glosso nyírás, nem?
|
2011. október 18., kedd 17:49 |
|
|
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
Glosso kicsit közelebbről:
|
2011. október 11., kedd 9:58 |
|
|
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Köszönöm kérdésed Ramen, hogy ne offoljam szét a naplódat, csak annyit mondok, 1-2 hét
|
2011. október 8., szombat 17:33 |
|
|
Ramen
|
Majd alakítok rajta mindenképp, hogy véletlenül se unjam meg. Weak, hogy állsz az előkészületekkel? Mikor lehet már látni valamit a projektből?
|
2011. október 8., szombat 17:26 |
|
|
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Az ebben a fantasztikus, hogy nyugodtan beültethetsz később is ezt-azt. Szinte tuti, hogy ha a glosso igazán sűrű lesz, más lesz a kép. Majd meglátod, hogy kell-e bármit is variálni. Mindenesetre nekem nagyon bejön... az a tenellus... komolyan... kész vagyok Az UG pedig - bármennyire is odáig vagyok érte - itt furcsán mutatna a dimenziói miatt. Nem hat annyira eviláginak
|
2011. október 8., szombat 14:00 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Osztom Weak véleményét, az UG-vel fantasztikus lenne... A glosso kicsit idegenül hat a sok szálas növény között ,valahogy hiányzik az összhang. A többi PERFECT!
|
2011. október 8., szombat 11:39 |
|
|
Ramen
|
Köszi szépen, hogy vettétek a fáradságot és leírtátok a véleményeteket/ javaslatotokat. Jól megfogalmaztátok a problémát. Ezen gondolkodtam én is az elmúlt 1-2 hétben. Arra jutottam, hogy pár hetet még marad így, majd a HAC fotózás után kicsit átalakítom plusz növénnyel. Kövek tövében a következő növények versenyeznek sorrendben: 1.,Lilaeopsis brasiliensis 2.,Hydrocotyle sp. Japan 3.,Utricularia graminifolia, 4.,Staurogyne repens.
|
2011. október 8., szombat 9:13 |
|
|
weak
|
Ramen, nagyon szépet alkottál, már megint... ha még nem mondtam volna az előző setupod az egyik kedvencem volt. A tenellus hátul egyszerűen telitalálat, gyönyörű, csodaszép. A Levi észrevételét részben én is osztom, de ez mindig szubjektív én mindenhova "fűféléket" ültetnék, ezúttal valami lassan növőt, pl. lilaeopsis brasiliensist a kövek és a glosso közötti átmenetként Vagy a glosso helyett egy kis UG? De mondom, ez szubjektív engem megfertőzött az UG Komolyra fordítva... csodás, úgy ahogy van!
|
2011. október 7., péntek 18:44 |
|
|