|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:33
|
Twilight on the Mount Seiryu
Szerző |
Üzenet |
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
Köszi Daníí, szerintem is jobb, mint a glosso. Az elmúlt hónapban nem sok időm van az akira, de azért az alapvető dolgokat rendszeresen elvégzem rajta. Gondolok itt a vízcserére, tápozásra, meg néha egy H. sp. japan nyírásra. Ez utóbbit nem tudtam elhagyni, mert már nem lenne parvullám... Egyszerűen csak totális pusztítóként gondolok már rá, mert eszméletlenül terjeszkedik. Szóval így fest most: Twilight on the Mount Seiryu by Ramen1210, on Flickr
|
2012. január 20., péntek 8:11 |
|
|
Daníí
|
Az igen szerintem jobban áll neki a parvula mint a glosso
|
2011. december 29., csütörtök 10:47 |
|
|
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
Az előtér szépen fejlődik, tegnap megnyírtam elég drasztikusan a H. sp. Japant., míg a parvulára majd a következő vízcsere előtt fog ez a sors várni. Az sp. Japannal nem lehetett várni, mert eszméletlenül igyekszik minden területet meghódítani. A tenellus is rendbe jött, bár kb. 2 hét kellett, hogy minden szál nekiinduljon. Twilight on the Mount Seiryu by Ramen1210, on Flickr Kicsit közelebbről: Twilight on the Mount Seiryu by Ramen1210, on Flickr Boldog Új Évet Kívánok előre is!
|
2011. december 29., csütörtök 10:29 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szép fotó!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. december 15., csütörtök 18:24 |
|
|
Ramen
|
Meglátom mit tehetek ez ügyben papó! Rajta leszek az ügyön. Mérges ékfoltos! Twilight on the Mount Seiryu by Ramen1210, on Flickr
|
2011. december 15., csütörtök 18:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ramen írta: papó írta: Ha előtte egy kicsit megnyírod a verseny képre az aksit, akkor most egy előkelőbb helyezéshez gratulálhatnánk . Így is fogadd elismerésem a munkádért ! Köszönöm szépen! Számítottam rá, hogy rosszabbul fogok szerepelni mint tavaly, még algás is volt az aksi + a glossonak is kevés volt a fényem és elég magasra is nőtt. Ezek mellett sokat fejlődtek a kertészek is. Csalódott nem vagyok, már több mindenen változtattam azóta annak érdekében, hogy minél szebb legyen. Remélem jó úton járok egy finomabb összkép felé, amire büszke lehetek majd. Tegnapi üzenetedre reagálva: Eredetileg tarvágás lett volna, de nyírás közben kicsit feljebb vágtam inkább. Megnézem, hogy mutat ha a kövek fölött kb. 2cm-re lenne nyírva azok ívét követve. Többet nem szándékozom hagyni, hogy megnőjön a felszínig. Valami fazonigazításra gondoltam , de Te igen drasztikusan lerendezted Valahogy így :
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. december 11., vasárnap 19:42 |
|
|
Ramen
|
papó írta: Ha előtte egy kicsit megnyírod a verseny képre az aksit, akkor most egy előkelőbb helyezéshez gratulálhatnánk . Így is fogadd elismerésem a munkádért ! Köszönöm szépen! Számítottam rá, hogy rosszabbul fogok szerepelni mint tavaly, még algás is volt az aksi + a glossonak is kevés volt a fényem és elég magasra is nőtt. Ezek mellett sokat fejlődtek a kertészek is. Csalódott nem vagyok, már több mindenen változtattam azóta annak érdekében, hogy minél szebb legyen. Remélem jó úton járok egy finomabb összkép felé, amire büszke lehetek majd. Tegnapi üzenetedre reagálva: Eredetileg tarvágás lett volna, de nyírás közben kicsit feljebb vágtam inkább. Megnézem, hogy mutat ha a kövek fölött kb. 2cm-re lenne nyírva azok ívét követve. Többet nem szándékozom hagyni, hogy megnőjön a felszínig.
|
2011. december 11., vasárnap 19:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ha előtte egy kicsit megnyírod a verseny képre az aksit, akkor most egy előkelőbb helyezéshez gratulálhatnánk . Így is fogadd elismerésem a munkádért !
2011. december 11., vasárnap 18:56 |
|
|
csabi1987
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 15:47 Hozzászólások: 116
|
Szerintem jobb így Ramen! Jól néz ki!
|
2011. december 10., szombat 19:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hát .. -ezzel nem kezdünk mondatot , tudom - nem lehetett volna a kettő között ? Valahogy megritkítani ?? Elég határozott ember lehetsz
2011. december 10., szombat 16:56 |
|
|