|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:37
|
Twilight on the Mount Seiryu
Szerző |
Üzenet |
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
weak írta: Az akvid szuper innen nézve, gondolom közelebbről sem csúnya azért a tökéletes parvulameződet pedig már megszoktuk... Én lassan kb. 3 éve szeretnék eljutni addig hogy megcsináljam a diplomamunkámat. Remélem idén végre összejön, majd mesélj milyen volt Köszi weak! Menni fog az csak szánd rá magad Ma letudtam az államvizsgát, így ismét lesz időm az akival foglalkozni. Így néz ki jelenleg 4 hét elhanyagolás után : Twilight on the Mount Seiryu by Ramen1210, on Flickr Fehéregyensúly nem az igazi, majd legközelebb
|
2012. január 27., péntek 16:44 |
|
|
weak
Csatlakozott: 2011. augusztus 23., kedd 11:25 Hozzászólások: 300 Tartózkodási hely: Bp. IV.
|
Az akvid szuper innen nézve, gondolom közelebbről sem csúnya azért a tökéletes parvulameződet pedig már megszoktuk... Én lassan kb. 3 éve szeretnék eljutni addig hogy megcsináljam a diplomamunkámat. Remélem idén végre összejön, majd mesélj milyen volt
|
2012. január 24., kedd 19:19 |
|
|
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
KaZe írta: Daníí írta: Egy közeli nem ártani Bizony Ramen, nem beszél rosszul a fiatalember. Ezt alaposan meg kellene vizslatni, mert nagyon szép. Köszi Kaze, csak nehogy kiábrándulás legyen a vége Bocsi, kicsit lassabban reagálok az utóbbi hetekben . Ha túl vagyok a pénteken ígérem rakok fel képet. Addig muszáj tanulni... Vészesen közel az államvizsga
|
2012. január 24., kedd 12:45 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Daníí írta: Egy közeli nem ártani Bizony Ramen, nem beszél rosszul a fiatalember. Ezt alaposan meg kellene vizslatni, mert nagyon szép.
2012. január 24., kedd 11:12 |
|
|
Daníí
|
Ramen írta: Köszi Daníí, szerintem is jobb, mint a glosso. Az elmúlt hónapban nem sok időm van az akira, de azért az alapvető dolgokat rendszeresen elvégzem rajta. Gondolok itt a vízcserére, tápozásra, meg néha egy H. sp. japan nyírásra. Ez utóbbit nem tudtam elhagyni, mert már nem lenne parvullám... Egyszerűen csak totális pusztítóként gondolok már rá, mert eszméletlenül terjeszkedik. Szóval így fest most: Twilight on the Mount Seiryu by Ramen1210, on Flickr Egy közeli nem ártani
|
2012. január 20., péntek 21:58 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Ramen írta: myk74 írta: Nagyon szép!Megint lesz képernyő kímélőm Címem tudod,küld át a pusztítót hozzám Nem látom jól,jobb szélen milyen technika van bent?Felszínleszívó? Köszi! Viccet félre téve tényleg küldjek belőle, a következő nyírás után? Van bent a lily alatt egy 900l/h-ás korália, és mögötte meg a TMC felszínleszívója. kovka76 írta: Hydor Coralia az!
Pontosan Fel vagy szerelve rendesen!Növény jöhet küldtem pü-t. Képeket még ha lehet
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. január 20., péntek 21:50 |
|
|
Tibó
|
"Nice" kis domboldal.... Egy nagy, közelit készíts már róla. Közelebbről is had mustráljuk meg ezt a szép akváriumot.
|
2012. január 20., péntek 9:45 |
|
|
Ramen
|
myk74 írta: Nagyon szép!Megint lesz képernyő kímélőm Címem tudod,küld át a pusztítót hozzám Nem látom jól,jobb szélen milyen technika van bent?Felszínleszívó? Köszi! Viccet félre téve tényleg küldjek belőle, a következő nyírás után? Van bent a lily alatt egy 900l/h-ás korália, és mögötte meg a TMC felszínleszívója. kovka76 írta: Hydor Coralia az!
Pontosan
|
2012. január 20., péntek 9:07 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
myk74 írta: Ramen írta: Köszi Daníí, szerintem is jobb, mint a glosso. Az elmúlt hónapban nem sok időm van az akira, de azért az alapvető dolgokat rendszeresen elvégzem rajta. Gondolok itt a vízcserére, tápozásra, meg néha egy H. sp. japan nyírásra. Ez utóbbit nem tudtam elhagyni, mert már nem lenne parvullám... Egyszerűen csak totális pusztítóként gondolok már rá, mert eszméletlenül terjeszkedik. Szóval így fest most: Twilight on the Mount Seiryu by Ramen1210, on Flickr Nagyon szép!Megint lesz képernyő kímélőm Címem tudod,küld át a pusztítót hozzám Nem látom jól,jobb szélen milyen technika van bent?Felszínleszívó? Hydor Coralia az!
|
2012. január 20., péntek 8:41 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Ramen írta: Köszi Daníí, szerintem is jobb, mint a glosso. Az elmúlt hónapban nem sok időm van az akira, de azért az alapvető dolgokat rendszeresen elvégzem rajta. Gondolok itt a vízcserére, tápozásra, meg néha egy H. sp. japan nyírásra. Ez utóbbit nem tudtam elhagyni, mert már nem lenne parvullám... Egyszerűen csak totális pusztítóként gondolok már rá, mert eszméletlenül terjeszkedik. Szóval így fest most: Twilight on the Mount Seiryu by Ramen1210, on Flickr Nagyon szép!Megint lesz képernyő kímélőm Címem tudod,küld át a pusztítót hozzám Nem látom jól,jobb szélen milyen technika van bent?Felszínleszívó?
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. január 20., péntek 8:18 |
|
|